Flexa Roomie boekenkast met deuren en 2-vakken wit / natural green

Oorspronkelijke prijs was: € 359,00.Huidige prijs is: € 249,00.

Levering op afspraak in 1 - 3 week

Over het merk Flexa

Flexa is een kwaliteitsmerk uit Denemarken. Veel collecties zijn modulair. Bekijk de merkpagina om gemakkelijk alle beschikbare producten te bekijken. Naar merk pagina >

Informatie over Flexa Roomie boekenkast met deuren en 2-vakken wit / natural green

Productomschrijving

De Flexa Roomie Midi Boekenkast met 2 vakken en twee deuren biedt een handige en stijlvolle opbergruimte-oplossing voor verschillende ruimtes. Met twee verstelbare planken kun je de interne lay-out aanpassen aan je voorkeuren, of het nu gaat om boeken, accessoires of andere benodigdheden.

De boekenkast is voorzien van ronde houten knoppen die beschikbaar zijn in diverse kleuren, waardoor je de uitstraling kunt personaliseren. Dankzij de inbegrepen stelvoetjes staat de kast stevig en kan deze worden aangepast aan verschillende vloeroppervlakken. Gemaakt van gecertificeerd MDF en HDF, draagt deze kast bij aan duurzaamheid en kwaliteit.

Met zijn praktische ontwerp en veelzijdige toepassingen is de Flexa Roomie Midi Boekenkast ideaal voor plaatsing onder Flexa hoogslapers, maar past hij ook perfect in andere omgevingen waar functionele en aantrekkelijke opbergruimte nodig is.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer

81-39514-519

EAN

5706459156491

Collectie

Roomie

Kleur

Groen, Wit

Merk

Flexa

Afmetingen in CM

34.5D x 72B x 138H

Materiaal

MDF, HDF, Massief hout

Garantie

2 jaar

Filters