Flexa Roomie boekenkast met deuren en 4-vakken wit / deep green

Oorspronkelijke prijs was: € 429,00.Huidige prijs is: € 321,75.

Levering op afspraak in 1 - 3 week

Over het merk Flexa

Flexa is een kwaliteitsmerk uit Denemarken. Veel collecties zijn modulair. Bekijk de merkpagina om gemakkelijk alle beschikbare producten te bekijken. Naar merk pagina >

Informatie over Flexa Roomie boekenkast met deuren en 4-vakken wit / deep green

Productomschrijving

De Flexa Roomie Maxi Boekenkast met vier vakken en twee deuren biedt een veelzijdige en stijlvolle oplossing voor opbergruimte in elke ruimte. Met vier verstelbare planken kun je de indeling aanpassen aan je behoeften, of het nu gaat om boeken, decoratieve items of andere essentials.

De boekenkast is ontworpen met gladde, ronde houten knoppen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, waardoor je een persoonlijk tintje aan de kast kunt geven. De inbegrepen stelvoetjes zorgen voor stabiliteit en aanpassing aan verschillende vloeroppervlakken, terwijl het gebruik van gecertificeerd MDF en HDF bijdraagt aan duurzaamheid en kwaliteit.

Of het nu in een kinderkamer, studeerkamer of woonruimte is, de Flexa Roomie Maxi Boekenkast biedt niet alleen functionele opbergruimte, maar voegt ook een stijlvol element toe aan de omgeving.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer

81-39510-524

EAN

5706459156422

Collectie

Roomie

Kleur

Groen, Wit

Merk

Flexa

Afmetingen in CM

34.5D x 72B x 202.5H

Materiaal

MDF, HDF, Massief hout

Garantie

2 jaar

Filters