Flexa Roomie commode wit / eiken

 534,00

Levering op afspraak in 2 - 3 week

Informatie over Flexa Roomie commode wit / eiken

Productomschrijving

De Flexa Roomie commode met drie lades biedt een slimme en elegante opbergoplossing voor de kinderkamer. Met zorgvuldige aandacht voor details en functionaliteit, is deze commode ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen.

De commode is uitgerust met drie ruime lades, elk voorzien van ladegeleiders met soft-closefunctie, waardoor ze geruisloos en soepel sluiten. De toevoeging van ronde houten knoppen op de lades voegt niet alleen een vleugje stijl toe, maar biedt ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren.

De bladvergroter kan 90 graden gedraaid worden, mocht dat de voorkeur hebben. Hierdoor wordt de diepte van de commode verlengd van 43,5 cm tot 72 cm

Gemaakt van hoogwaardig en gecertificeerd MDF en HDF, staat de Flexa Roomie commode garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Het tijdloze ontwerp met gladde randen draagt bij aan een veilige en comfortabele omgeving voor je kind. Bovendien past deze commode perfect bij de rest van de Flexa Roomie collectie, waardoor een samenhangende en stijlvolle sfeer in de kinderkamer wordt gecreëerd.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer

90-11164-95

EAN

5706459166278

Collectie

Baby, Roomie

Kleur

Hout kleur, Wit

Merk

Flexa

Afmetingen in CM

43.5D x 72B x 96.5H

Materiaal

MDF, HDF, Massief eiken

Garantie

2 jaar

Filters