Snelle levering in NL en BE

Gratis bezorging vanaf €75

Enkel kwaliteitsmerken

Persoonlijk advies

Bij ons altijd de laagste prijs

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie

Hoogslapers

Als je op zoek bent naar een nieuw bed, zijn er vele soorten en maten waar je uit kunt kiezen. Een hoogslaper is een hele fijne optie wanneer je niet zoveel ruimte hebt op je slaapkamer of wanneer je gewoon eens iets anders wilt. We hebben alle modellen hoogslapers die Lifetime, Vipack en Bopita aanbieden. Zo zit er dus altijd wel een model bij dat jij mooi vindt en dat in jouw slaapkamer past. Lees snel verder om te kijken wat voor verschillende stijlen hoogslapers we in de aanbieding hebben voor je.

Snel naar: Vipack hoogslapers | Bopita hoogslapers | Lifetime hoogslapers

Wat is een hoogslaper en waarom moet je dit model kiezen?

Een hoogslaper is, zoals de naam al doet vermoeden, een bed waarbij het matras hoger ligt dan bij een normaal bed. De lattenbodem hangt meestal zo’n 1,5 meter boven de grond. Met een hoogslaper kun je dus meer ruimte creëren in de slaapkamer omdat er bijna geen plek op de vloer ingenomen wordt door een bed. Het matras hangt in de lucht en de ruimte hieronder kun je gewoon gebruiken. Dat is natuurlijk heel anders dan bij een normaal bed, waarbij je de vloer eronder niet of bijna niet kunt gebruiken. Uiteraard zijn deze hoogslapers voorzien van verhoogde randen het niet mogelijk is om het bed uit te vallen in je slaap.

Daarnaast zijn er ook nog hoogslapers die behoren tot de Nordic serie. Dit zijn bedden waarvan de basis van elk model een basisbed is. Deze kun je dan ombouwen tot een ander soort bed naar jouw keuze. Je kunt kiezen uit bijna ieder model tienerbed dat er beschikbaar is. Zo kun je het basisbed ombouwen naar een halfhoogslaper, een hoogslaper of een compactbed waar opbergvakken onder passen. Verder kun je er zelfs een stapelbed of een hoogslaper XL van maken. Dit is natuurlijk hartstikke handig wanneer je na een tijdje uitgekeken bent op dit bed of wanneer je het bed aan iemand anders wil geven. Ook zorgt dit ervoor dat je niet na een paar jaar een nieuw bed hoeft te kopen wanneer je kind het bed ontgroeid. Zo kan dit model de hele jeugd van je kind meegaan, waardoor je een hoop kosten kunt besparen.

Uit deze verschillende stijlen hoogslapers kun je kiezen

Uiteraard kun je kiezen voor een tweepersoonshoogslaper. Hoe de rest van het frame eruit ziet, kun je grotendeels zelf bepalen. Zo kun je zelf kiezen of de trap recht of schuin is en waar deze precies zit. Hij kan namelijk in een hoek zitten, maar ook in het midden van de zijkant van het bed. Naast deze maat, kun je ook kiezen voor een twijfelaar hoogslaper. Deze hoogslaper heeft dan de afmetingen 140 x 200 centimeter. Deze modellen zijn beschikbaar in basiskleuren die mooi in elke slaapkamer passen. Zo kun je kiezen een witte of zwarte hoogslaper, maar zijn ze ook te koop in de mooie kleur taupe. Doordat het zo’n gangbare kleuren zijn, passen ze in vrijwel elke slaapkamer.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een hoogslaper met bureau. Deze zit dan ingebouwd onder het bed samen met een opbergruimte. Het bureau is dan niet altijd zichtbaar, maar moet je uitschuiven om hem te kunnen gebruiken. Dit gaat heel gemakkelijk omdat het bureau op wieltjes staat. Hierdoor bespaar je nog meer ruimte, omdat een bureau best wel veel plek in beslag kan nemen. Naast een bureau zitten er ook nog opbergkasten en lades in het model gemonteerd. Hierdoor hoef je dus niet een extra kast of kledingkast in de kamer te zetten. Deze modellen zijn dus zeer ruimtebesparend waardoor je extra veel ruimte over hebt om bijvoorbeeld te spelen of om je kamer nog leuker in te richten. De trap zit dan aan het voeteneinde of hoofdeinde van het bed, zodat je alsnog altijd de kasten en lades kunt gebruiken. De indeling van de kasten en lades onder het bed kun je wisselen en dus helemaal zelf inrichten. Deze modellen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, bijvoorbeeld blauw, oranje of roze.

Natuurlijk zijn er ook kinderhoogslapers in ons assortiment. Dit zijn modellen die geschikt zijn voor een eenpersoons matras van 90 x 200 centimeter. Deze zijn er in verschillende soorten. Zo heb je bijvoorbeeld een model waarbij de trap in het midden van het bed zit. Aan de ene kant is dan een ingebouwde zetel en aan de andere kant een bureautje. Zo is het meubel niet alleen een bed, maar ook een chillruimte en een studeerruimte. Tussen de stoel en het bureautje zitten dan ook nog planken waar je spullen op kunt bergen.

Alleen het beste materiaal voor je nieuwe hoogslaper

De hoogslapers van Lifetime, Bopita en Vipack zijn gemaakt van de beste materialen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat deze bedden stevig zijn en wel tegen een stootje kunnen. Een hoogslaper is meer dan een bed, de ruimte eronder wordt ook intensief gebruikt waardoor het van groot belang is dat het frame zeer goed van kwaliteit is. Daarnaast is het natuurlijk de bedoeling dat een hoogslaper ook heel lang meegaat, waardoor goede kwaliteit essentieel is. De meeste modellen zijn gemaakt van MDF of massief scandinavisch grenen hout. Dit is duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal waardoor je dus zeker weet dat het bed tegen een stootje kan en dat het erg lang mee kan gaan.

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie