Complete kinderkamer

Wil je een complete kinderkamer bestellen? Gezien er 1001 mogelijkheden zijn hebben we hier geen vaste combinaties voor samengesteld. De een wil wel een bedlade en de ander niet. Weer iemand anders wil graag een nachtkastje en de ander een boekenkast. Om toch van “set-voordeel” te kunnen genieten kun je verschillende meubels uitzoeken, toevoegen aan je winkelmandje en vervolgens contact met ons opnemen. Dan doen we je graag een persoonlijk aanbod. Wanneer je meubels van hetzelfde merk en dezelfde collectie uitkiest kunnen we je vaak een beter aanbod doen dan een combinatie van merken en collecties. Daarnaast zorgt dit voor rust en eenheid in de kinderkamer.

Merken

Hieronder zie een overzicht van de verschillende merken die wij aanbieden. Klik op een merk en bekijk de verschillende collecties. Veel baby collecties hebben ook eenpersoonsbedden. Kijk hier dus vooral ook even als de stijl je aanspreekt.

Categorieen

Weet je nog niet welk merk je wilt? Kijk dan gewoon eens in de verschillende categorieën en gebruik de filters om snel een perfecte kinderkamer samen te stellen