Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Hoogslapers

Op zoek naar een hoogslaper? Dan zit je hier goed. In onze collectie vind je alle hoogslapers van de vertrouwde merken Lifetime, Vipack en Bopita. Genoeg keuze dus. Scrol lekker door de collectie hoogslapers of filter op jouw voorkeuren.

Snel naar: Lifetime hoogslapers | Flexa hoogslapers | Vipack hoogslapers | Bopita hoogslapers

Hoogslaper kopen

Een hoogslaper is ontzettend handig, zeker in een kleine slaapkamer. Onder het bed is er ruimte voor een bureau, een speelplek of gewoon een gezellig chillhoekje. Kan je nog wel wat opbergruimte gebruiken? Ga dan voor een hoogslaper met kasten eronder.

Hoogslaper met uitschuifbaar bureau

Echt zo efficiënt mogelijk met de ruimte omgaan? Kies een hoogslaper met opbergruimte én een uitschuifbaar bureau. Een hele kamer in één meubel. Vipack heeft zo’n handige hoogslaper in hun collectie.

Zodra je het bureau niet meer nodig hebt, schuif je het netjes terug in de hoogslaper, waar het tussen de kasten is weggewerkt. Zo is er op de vloer weer extra ruimte vrij om te spelen.

Welk formaat hoogslaper kies je?

Hoogslapers kunnen flink in formaat verschillen. Er zijn modellen met een heel compact design, maar ook bedden waar je een stuk meer ruimte voor nodig hebt. De ladder of trap maakt vaak een groot verschil.

Is de ruimte beperkt? Ga dan voor een hoogslaper met een slanke verticale ladder. Is ruimte geen probleem? Dan kan je ook voor een hoogslaper met een brede trap ernaast gaan. In die trap zit dan vaak weer extra opbergruimte.

Voor je je keuze maakt, is het handig om even de rolmaat erbij te pakken en te meten in de kamer. Zo weet je zeker dat de afmetingen goed uitkomen.

Vanaf welke leeftijd is een hoogslaper geschikt?

Een hoogslaper (of stapelbed) is niet geschikt voor de allerkleinsten. Als ouder kan je een goede inschatting maken of jouw kind er klaar voor is. Zes jaar is over het algemeen een goede minimum leeftijd voor een hoogslaper. Is jouw kindje jonger? Kijk dan eens bij de halfhoogslapers.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur