Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Bopita hoogslapers

In de zoektocht naar een nieuw bed kom je veel verschillende modellen tegen. Zo heb je gewoon een basisbed, maar je kunt ook kiezen voor een Bopita hoogslaper. Een hoogslaper van dit merk is een hele fijne optie wanneer je even iets anders wilt of als je niet zoveel ruimte hebt op de slaapkamer. Omdat we de officiële dealer zijn van Bopita, hebben we ook elk model dat zij maken in ons assortiment. Zo weet je dus zeker dat er altijd wel een hoogslaper tussen zit die jij mooi vindt en die perfect in de kinderkamer past. Lees snel verder welke verschillende stijlen Bopita allemaal maakt en welke geschikt zijn voor jou.

Wat is een hoogslaper precies en waarom is dit model zo fijn?

De naam doet het natuurlijk al vermoeden: een hoogslaper is een bed waarbij het matras een stuk hoger ligt dan bij een normaal bed. Het hangt een soort van in de lucht. Het matras hangt namelijk zo’n 1,5 meter boven de grond. Het hangt natuurlijk niet echt, want de poten van het bed zijn gewoon heel lang en staan op de grond. Je klimt in dit bed via een trapje en de zijkanten zijn verhoogd zodat je niet zomaar ‘s nachts uit bed kan vallen terwijl je aan het slapen bent.

Het fijne aan een hoogslaper is dat het een heel praktisch bed is. Je kunt hiermee namelijk, in tegenstelling tot een normaal bed, de ruimte eronder optimaal gebruiken. Een bed neemt natuurlijk heel veel ruimte in beslag, maar door een hoogslaper te gebruiken wordt deze ruimte niet in beslag genomen door het bed. Hieronder kun je dus een gezellige zithoek maken, een ruimte om te spelen, of een ruimte om te studeren. Je kunt er een bureau neerzetten of een kast om spullen in op te bergen. De opties zijn eindeloos wanneer je een hoogslaper van Bopita in de kinderkamer zet.

Deze verschillende stijlen hoogslapers maakt Bopita

De hoogslapers van Bopita zijn allemaal geschikt voor een eenpersoons matras met een grootte van 90 x 200 centimeter. Bopita heeft een aantal bedden die behoren tot de Nordic serie. Bij de bedden hierin is de basis van elk model een basisbed. Deze kun je dan zelf uitbreiden tot bijvoorbeeld een halfhoogslaper, een compactbed of dus ook een hoogslaper. Dit is natuurlijk heel fijn wanneer je na een tijdje uitgekeken bent op het bed, het aan iemand anders wilt geven of wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen van kamer en toch liever een halfhoogslaper of een basisbed wilt hebben. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je niet steeds een nieuw bed hoeft te kopen. Dit model kan namelijk de gehele jeugd van je kind moeiteloos meegaan, waardoor jou een hoop kosten worden bespaard.

Verder hebben alle modellen hoogslaper van Bopita een witte kleur en hebben zij een rechte afwerking. Het hoofd- en voeteneinde zijn dicht. Bij de meeste modellen zijn de zijkanten half open door gebruik te maken van platte spijlen. Hiermee voorkom je namelijk dat je in een bak ligt en dat je niet naar beneden kunt kijken. Een ander model heeft wel een redelijk dichte zijkant, maar deze is weer iets lager zodat je toch nog gemakkelijk uit bed kunt kijken. De ladders van de hoogslapers zitten aan de zijkant van het bed. Je kunt kiezen voor een model waarbij de trap recht staat of voor een model waarbij de trap schuin staat.

Hoe de ruimte onder het matras in is gedeeld, verschilt per model. Zo zijn bij sommige modellen de ruimte voorzien van een ingebouwd bureau. Boven dit bureau kan dan nog een extra plank hangen die je kunt gebruiken om spullen op te bergen. Je kunt er echter ook voor kiezen om de ruimte helemaal leeg te houden. Je kunt het dan zelf indelen door er bijvoorbeeld een bank neer te zetten of misschien heb je wel hele andere ideeën om de ruimte in te richten. De meubels die je onder de hoogslaper wilt zetten, kunnen onderdeel zijn van een serie. Dat is erg handig want op deze manier weet je zeker dat de meubels allemaal goed bij elkaar passen. Daarnaast hoef je niet heel lang op zoek naar bijvoorbeeld een kast of een bureau die mooi bij de hoogslaper past, omdat de meubels binnen een serie allemaal mooi bij elkaar passen.

Van dit materiaal zijn de hoogslapers van Bopita gemaakt

Een hoogslaper moet natuurlijk tegen een stootje kunnen en daarom zijn deze modellen van Bopita allemaal gemaakt van MDF. Dit is stevig materiaal dat erg lang meegaat. Een hoogslaper is namelijk meer dan een bed doordat je de ruimte eronder ook intensief kunt gebruiken. Het is daarom dan ook erg belangrijk dat het frame heel stevig is en goed van kwaliteit. Je moet hier bijvoorbeeld rustig tegen aan kunnen leunen zonder dat het bed in elkaar stort. Daarnaast is het natuurlijk de bedoeling dat je nieuwe hoogslaper van Bopita lang meegaat en dat kan door het duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal dat gebruikt wordt.

Zo snel staat de hoogslaper van Bopita in jouw slaapkamer

Als je dan een model hoogslaper hebt gevonden van Bopita dat jij graag wil hebben, kun je deze meteen bestellen. Als het product op voorraad is, zal het zo’n één tot twee weken duren voordat het bij jou thuis bezorgd wordt. De bezorging van het pakket gaat op afspraak via een bezorgdienst. Dit is erg handig, want zo hoef je niet thuis te blijven voor de bezorging maar kun je helemaal zelf inplannen wanneer het bed bezorgd wordt.

Het is natuurlijk niet mogelijk dat de hoogslaper kant en klaar bij jou wordt afgeleverd. Alle bedden van Bopita komen naar jou toe in de vorm van een bouwpakket. Deze zijn allemaal voorzien van een duidelijke uitleg. Zo kun jij helemaal zelf en zonder enige problemen het bed in elkaar zetten, ook al is het een hoogslaper. Aan de slag dus!

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur