Over ons

Bij Beddies.nl kun je terecht voor alle kinderbedden en meubels van de merken Vipack en Bopita. Aangezien wij een officiële dealer zijn kun je uitgaan van goede service en advies.

Na een zoektocht naar het perfecte kinderbed kwamen wij uit bij Vipack. Sinds wij dit merk zijn tegengekomen zijn we er fan van. Het zijn stevige, betaalbare en bovendien super leuke bedden. We zijn ons gaan verdiepen in het merk en deze kennis i.c.m. een passie voor online ondernemen heeft gezorgd voor het ontstaan van Beddies.nl. Omdat we uiteraad verder willen groeien als bedrijf hebben we sinds enige tijd ook Bopita in het assortiment. Gezien we van beide merken officieel dealer zijn staan we je graag te woord om je te adviseren over wat in jullie situatie een geschikte oplossing is.

Je vindt bij ons het gehele Vipack en Bopita assortiment en dus niet alleen de bekendere collecties. Mocht je wat extra onderdelen nodig hebben zoals extra legplanken of kledingroedes vind je deze hier uiteraard ook. Kun je een onderdeel niet vinden? Twijfel niet om contact op te nemen. We kunnen vaak alles wel leveren.

Wij leveren bestellingen vanaf €75 gratis bij je af. In België geldt een toeslag van €35 voor Bopita producten.

Dit vinden anderen van ons