Klantenservice

Over ons

Bij Beddies.nl kun je terecht voor de volledige inrichting van jullie baby- of kinderkamer. We bieden een zeer ruim assortiment producten van kwaliteitsmerken. De merken die wij momenteel aanbieden zijn: ABZ, Bopita, Lifetime, Vipack en Quax. We gaan dus enkel voor kwaliteit en merken waar we een goed gevoel én goede ervaring mee hebben. Wij zijn van al deze merken officieel dealer. Door kritisch te kijken naar onze samenwerkingen zorgen we ervoor dat vele klanten met een fijn gevoel terugkijken op hun aankoop.

Tuurlijk kan er wel eens wat misgaan in de fabriek of tijdens het transport, echter schromen we niet om ook na de verkoop klaar voor je te staan. We lossen eventuele gebreken altijd keurig en met de hoogste prioriteit op.

De eigenaar, Sander, is Beddies.nl begonnen met het motto; “Meubelen voor de baby- en kinderkamer zou voor iedereen betaalbaar, van hoge kwaliteit, veilig en leuk moeten zijn”. Door dit motto als leidraad te gebruiken hanteren wij de volgende kernwaarden; eerlijke prijzen, transparant, servicegericht en persoonlijke communicatie.

Met trots kunnen we vertellen al vele blije klanten geholpen te hebben. We krijgen veel energie om stapje extra te zetten dankzij de vele positieve feedback. Lees hieronder wat klanten over ons zeggen.

Heb je vragen over producten of wil je persoonlijk advies over wat de juiste oplossing is in jullie situatie? Neem contact op!

Dit vinden anderen van ons