Filters

Merk
Kleur

Ladekasten

In een baby- of kinderkamer staan heel verschillende meubels. Zo heb je natuurlijk een bedje, een commode en waarschijnlijk ook wel een kledingkast. Als je nog extra ruimte nodig hebt, dan kan een ladekast erg handig zijn. Hoe groot deze is, kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Alle ladekasten die wij aanbieden zijn van de merken Vipack en Bopita. Wij bieden deze merken aan omdat we hiervan zeker weten dat ze niet alleen heel mooi zijn, maar ook dat de kwaliteit altijd goed is. Dit is dan ook de reden dat wij de officiële dealer zijn van deze twee merken. Lees snel verder om te kijken wat voor kinder ladekasten we allemaal hebben en welke het beste in jouw kinderkamer past.

Snel naar: Vipack ladekasten | Bopita ladekasten

Waarvoor kun je een ladekast precies gebruiken?

Een ladekast kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Natuurlijk is het bedoeld om spullen in op te bergen, maar het kan van pas komen in zowel een babykamer als een kinderkamer of tienerkamer. Niet iedereen heeft een kledingkast in een babykamer staan omdat je vaak ook al veel kwijt kunt in een commode. Mocht je toch net iets te weinig ruimte hebben, maar geen plek voor een kledingkast? Een ladekastje kan dan de uitkomst bieden. HIer kun je dan extra kleertjes en luiers in kwijt.

Verder is een ladeblok ook erg fijn om te hebben onder een bureau. Niet alle bureaus hebben namelijk lades ingebouwd. Als je gewoon een tafel hebt als bureau, kun je dit uitbreiden met een ladekastje. Hier kun je dan bijvoorbeeld mappen, schriften, pennen of ander schoolwerk of knutselwerk in bewaren. Hierdoor hoef je dit niet altijd op je bureau te laten liggen en heb je dus altijd een netjes en opgeruimd bureau. Deze ladekasten zijn eigenlijk dus multifunctioneel waardoor ze ook heel lang mee kunnen gaan. Je zou ze zelfs kunnen gebruiken als nachtkastje.

Van dit materiaal zijn onze kinder ladekasten gemaakt

De kinder ladekasten die wij aanbieden zijn gemaakt van MDF of van massief berkenhout. Ze zijn dan afgewerkt met een witte lak, waardoor ze er erg mooi uit zien. Daarnaast zijn sommige ladekasten ook voorzien van een soft close systeem. Dit houdt in dat hoe hard je de lade ook dicht schuift, hij altijd zacht dicht zal gaan. Dit komt omdat er dan een soort rem op zit waardoor het niet mogelijk is dat de lade dicht knalt. Dat is niet alleen een stuk beter voor de lade, maar het is ook nog eens erg handig wanneer je de lade dicht wil doen terwijl je je handen vol hebt.

Deze verschillende ladekasten verkopen wij op onze webshop

We verkopen verschillende soorten ladekasten. Een ding hebben ze gemeen en dat is dat ze allemaal redelijk laag zijn. Verwacht dus niet een kast die bijna tot aan het plafond komt. De meeste hebben maar twee lades. Verder zijn ze ook allemaal recht afgewerkt zodat het mogelijk is om dingen boven op de ladekast te plaatsen. De meeste hebben een witte kleur, maar er zijn ook modellen die verschillende kleuren hebben. Zo is er bijvoorbeeld eentje die antraciet is, maar waarvan de handvaten van de lades roze zijn. Dit model is er ook in het wit met roze handvaten. Er is ook een model dat zwart is en waarvan de lades een houtkleur hebben. De handvaten zijn dan weer zwart. Hierdoor ziet het er erg industrieel uit. Je hebt ook modellen waarbij de lades net zo breed zijn als het ladeblok, maar ook modellen waarbij de lades net iets kleiner zijn.

Verder kun je ook nog kiezen uit modellen met wieltjes eronder en modellen zonder wieltjes eronder. Het verschil hiertussen is natuurlijk dat je sommige kunt rollen. Dat is erg handig omdat je hierdoor makkelijker het ladekastje kunt verplaatsen, maar dit zorgt er ook weer voor dat het minder stabiel is. Een ladekast zonder wieltjes staat namelijk een stuk steviger op de grond. Er zijn ook modellen waarbij de wieltjes optioneel zijn en je ze dus niet per se hoeft te gebruiken als je dat liever niet wilt.

Tot slot hebben de ladekasten natuurlijk ook verschillende lades en dus verschillende handvaten. De kastjes zijn maar klein, maar door deze handvaten zien ze er toch allemaal net iets anders uit. Zo heb je bijvoorbeeld lades die schuin afgewerkt zijn waardoor je ze gemakkelijk open kunt maken ook al zit er niet echt een handvat op. Dan heb je ook nog een horizontaal staafje of ovaal als handvat dat uitsteekt. Een ander soort handvat is wanneer de bovenkant van de lade is omgeslagen. Natuurlijk heb je ook nog andere modellen zonder handvat dat uitsteekt. Hierbij is een gat aan de bovenkant van de lade gemaakt zodat je dit gat kunt gebruiken om de lade open te trekken.

Zo snel heb jij die nieuwe ladekast in huis

Zodra je je nieuwe kinder ladekast hebt besteld, wil je deze natuurlijk ook meteen in huis hebben. Dat is hartstikke logisch en dat snappen we maar al te goed. Daarom versturen we de ladekast ook zo snel mogelijk, zodat hij ook zo snel mogelijk bij jou thuis is. De ladekasten van het merk Vipack worden verstuurd via TNT. Alle meubels van Bopita worden echter verstuurd met een andere leverancier. Je kunt dan zelf een afspraak maken voor de bezorging. Dat is erg handig, want hierdoor hoef je dus niet thuis te zitten wachten tot het pakket binnenkomt. Je kunt het zo inplannen op een moment dat het jou het beste uitkomt zodat je er ook geen rekening mee hoeft te houden.

De nieuwe kinder ladekast komt natuurlijk niet kant en klaar naar je toe, maar deze moet je zelf nog in elkaar zetten. De kast krijg je namelijk binnen in de vorm van een bouwpakket. Maak je geen zorgen, want hier krijg je uiteraard ook een hele duidelijke handleiding bij. Op deze manier kun je helemaal zelf en zonder enige problemen die ladekast in elkaar zetten. Hartstikke handig en snel gedaan en dan kun jij hem meteen in de kinderkamer zetten.

Filters

Merk
Kleur