Filters

Merk
Kleur

Kinderbureaustoelen

Een fijn bureau met een goede bureaustoel betekent veel voor een kind. Rustig concentreren op huiswerk, urenlang tekenen of ontspannen gamen. Geef je kind daarom een bureaustoel die er niet alleen leuk uitziet, maar die ook echt goed zit. En daarvoor zit je hier helemaal goed. In onze collectie vind je kinderbureaustoelen van Lifetime en Flexa in verschillende prijsklassen.

Een kinderbureaustoel kopen

Waar let je op bij het kopen van een kinderbureaustoel? Hoe kies je een model waar je kind echt goed op zit? Lees onze 4 kinderbureaustoel tips.

1: Een bureaustoel is echt beter

Is een bureaustoel voor je kind echt nodig? Wij vinden van wel. Een normale kinderstoel of eetkamerstoel biedt toch echt een stuk minder comfort. Ook past zo’n stoel vaak niet lekker aan een kinderbureau.

Een kinderbureaustoel heeft precies de juiste hoogte en zorgt voor een goede zithouding. Fijn voor je kinds rug, nek en schouders.

Ook een groot voordeel: goed concentreren is een stuk makkelijker als je fijn zit. Een passende bureaustoel is dus ideaal bij het leren.

2: In hoogte verstelbaar

Een kinderbureaustoel moet in de hoogte verstelbaar zijn. Zo kan je de stoel precies goed afstellen voor jouw kind. Ook kan je de stoel telkens een stukje hoger zetten, zodat hij met je kind meegroeit.

En wat is dan de goede hoogte voor een kinderbureaustoel? Laat je kind zitten met de voeten plat op de grond. Stel de stoel nu zo in dat de hoek tussen de boven- en onderbenen 90 graden is.

3: Extra comfort

Wil je extra comfort voor je kind? Ga dan voor een grote rugleuning die in hoogte verstelbaar is. Dit vind je bijvoorbeeld bij de Lifetime Comfort bureaustoel. Die naam heeft de stoel natuurlijk niet voor niets gekregen.

4: Kijk vooruit

Toegegeven: een goede bureaustoel is vaak niet goedkoop. Daar wil je dus een tijd mee vooruit. Bij de Lifetime kinderbureaustoelen in onze collectie is dat geen probleem. Die zijn belastbaar tot 150 kg. Daar kan je als volwassene dus ook prima op zitten.

Filters

Merk
Kleur