Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Twijfelaars

Het belangrijkste deel van de kinderkamer? Dat is natuurlijk het bed. Een twijfelaar is een goede keuze. Zo heeft je kind lekker de ruimte. In onze collectie twijfelaars vind je de vertrouwde kindermerken Bopita, Lifetime en Vipack.

Snel naar: Vipack twijfelaars | Bopita twijfelaars | Lifetime twijfelaars

Wat is een twijfelaar?

Twijfel je tussen een eenpersoons- of tweepersoonsbed? Dan ga je voor een twijfelaar. Een bed dat er tussenin zit. Perfect voor als je je kind lekker de ruimte wilt geven.

Je kan het bed gezellig aankleden met kussens en knuffels zonder dat de boel in de weg ligt. Ook heeft je kind overdag veel ruimte om te spelen op een twijfelaar. En heb je een logeerpartij? Dan passen er gemakkelijk twee kinderen in het bed.

Lees je samen met je kind boekjes voor het slapengaan? Dan is een twijfelaarbed extra handig. Je kan dan gezellig bij je kind gaan liggen.

Een twijfelaar kopen: 5 tips

Een twijfelaar kopen voor de kinderkamer? Lees onze 5 tips.

1: Kleine of grote twijfelaar?

Voor een twijfelaar hoef je niet per se een grote kinderkamer te hebben. Je kan bij ons kiezen uit grote en kleine twijfelaars:

  • 120×200 cm
  • 140×200 cm

2: Passen en meten

Een twijfelaar neemt aardig wat ruimte in. Even meten is dus verstandig. Dan weet je ook meteen welke maat twijfelaar het beste past.

Is de kinderkamer niet heel groot en twijfel je over welk formaat bed het beste is? Doe dan dit:

  1. Neem oude kranten, oud karton, een laken of een deken. Het maakt niet uit wat je kiest. Het gaat erom dat je het makkelijk in het goede formaat op de grond kan leggen.
  2. Leg het op de grond in de kinderkamer in het formaat van de twijfelaar, op de plaats waar je de twijfelaar wilt hebben.
  3. Kijk, loop en voel. Is er genoeg loopruimte? Genoeg plek om te spelen? Voelt de kamer niet te vol aan?

3: Denk na over de stijl

Welke stijl twijfelaar kies jij? In onze collectie vind je neutrale en tijdloze modellen, maar ook bedden met meer karakter. Bijvoorbeeld een landelijke, klassieke of Scandinavische look.

4: Gave speelzolder

Extra speelruimte is altijd welkom. Kijk daarom eens naar de Lifetime twijfelaar met speelzolder. Deze speelzolder doet een beetje denken aan een boomhut. Hiermee maak je je kind zeker dolgelukkig. Een eigen plekje om helemaal op te gaan in een fantasiespel of om juist rustig een boekje te lezen.

5: Gezellig hemelbed

Een hemelbed geeft ontzettend veel sfeer. Het is perfect voor een echte prinsessenkamer, maar kan zeker ook op een stoere manier aangekleed worden. Zeker als je een neutraal hemelbed neemt zoals de Vipack Pino twijfelaar.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur