Snelle levering in NL en BE

Gratis bezorging vanaf €50

Enkel kwaliteitsmerken

Persoonlijk advies

Bij ons altijd de laagste prijs

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie

Twijfelaars

Weet je niet zo goed wat voor bed je moet kopen en twijfel je een beetje? Kies dan juist daarvoor, voor een twijfelaar! Dit is een hele fijne maar doordat het groter is dan een eenpersoonsbed waardoor je lekker veel ruimte hebt in bed, maar niet zo groot is dat het je halve slaapkamer in beslag neemt. We hebben alle twijfelaars van de merken Bopita, Lifetime en Vipack in ons assortiment, waardoor je zeker weet dat er ook een bed bij zit dat geschikt is voor jouw slaapkamer. Lees snel verder om te kijken wat voor soort twijfelaar bed jij wil hebben.

Snel naar: Vipack twijfelaars | Bopita twijfelaars | Lifetime twijfelaars

Waarom een twijfelaar de beste optie is voor jou

Een twijfelaar is een hele fijne maat bed om voor te kiezen. Het is de ideale stap voor een groter bed wanneer je kind zijn of haar eenpersoonsbed is ontgroeid. Het is groot genoeg voor twee personen en dus erg handig wanneer er iemand blijft slapen. Zo hoef je namelijk niet een tweede bed klaar te maken. Daarnaast is het ook erg fijn voor je kind om een iets groter bed te hebben wanneer hij of zij iets ouder wordt. Een tweepersoonsbed kan misschien nog iets te groot zijn of iets teveel ruimte in beslag nemen en daarom zijn twijfelaars de ideale bedden voor kinderen en tieners.

Alleen het beste materiaal voor jouw nieuwe bed

Het materiaal waar jouw nieuwe twijfelaar van gemaakt is, hangt af van het model dat je kiest. Zo zijn er twijfelaars die helemaal van hout zijn. Deze zijn gemaakt van scandinavisch grenen hout of MDF. Het kan ook zijn dat het bed gemaakt is van een mix van deze twee. Vaak zijn de poten dan van een ander materiaal dan het hoofd- en voeteneinde. Daarnaast zijn er ook nog twijfelaar bedden die niet zijn gemaakt van hout, maar van stevig metaal. Het bed is dan gemaakt van massief, zwaar metaal, zodat het wel tegen een stootje kan. Dat is natuurlijk wel nodig als je wil dat het bed een lange tijd meegaat, misschien wel de gehele kindertijd van je zoon of dochter. De afmetingen van een twijfelaar zijn 120 x 200 centimeter of 140 x 200 centimeter.

Verschillende stijlen twijfelaars

Er zijn verschillende stijlen twijfelaar bedden waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk zijn er de simpele, klassieke varianten die gemaakt zijn van hout. Deze hebben dan een rechte afwerking en dan kun je nog kiezen of je wilt dat het voeten- en hoofdeinde even lang zijn of dat het hoofdeinde langer is dan het voeteneinde. Dan kun je er zelfs ook nog voor kiezen of deze planken tot op de grond komen of dat je nieuwe twijfelaar echt bedpoten heeft.

Een ander houten twijfelaar bed waar je uit kunt kiezen, is een hemelbed. Dit is bijvoorbeeld de Pino serie van Vipack. De poten van het bed zijn hierbij heel lang en aan de bovenkant van het bed ook aan elkaar gemonteerd via andere palen. Het bed is verder wel open, waardoor er genoeg licht binnenvalt en niet een donker hokje wordt. Uiteraard kun je dit hemelbed wel nog verder aankleden zoals jij wilt. Zo kun je hier een laken overheen leggen zodat het nog iets knusser wordt, of kun je het bed aankleden door sfeerverlichting om de palen heen te wikkelen. Hierdoor wordt je bed een stuk knusser en gezelliger en zal je kind er ook veel liever gaan slapen waardoor bedtijden geen problemen meer zullen zijn.

Je kunt ook kiezen voor een twijfelaar in de vorm van een hoogslaper. Het slaapgedeelte van het bed is hierbij een stuk hoger en je moet een trapje gebruiken om op het bed te klimmen. Het voordeel hiervan is dat je extra ruimte creëert in de slaapkamer omdat je bed geen plaats op de vloer inneemt. Je kunt de ruimte onder het bed dan gebruiken voor verschillende dingen. Zo kun je er bijvoorbeeld een gezellig en knus hoekje van maken, een bureau neerzetten om er een studiehoek van te maken of je kunt de ruimte simpelweg gebruiken om spullen op te slaan die je nergens anders kwijt kan.

Tot slot zijn er ook nog twijfelaar bedden die gemaakt zijn van massief metaal. Deze bedden hebben een New York-achtige vibe en deze serie van Vipack heet dan ook New York. Het bed heeft een ronde afwerking en heeft metalen ronde spijlen aan het voeten- en hoofdeinde. Net zoals, je raadt het al, je altijd ziet in de Amerikaanse films. Deze bedden kun je ook leuk versieren door bijvoorbeeld lampjes om de spijlen heen te wikkelen.

Een zwarte of een witte twijfelaar?

De meeste twijfelaar bedden hebben een redelijk veilige kleur. Zo heb je bijvoorbeeld witte en zwarte twijfelaars, modellen die helemaal of deels een houtkleur hebben of een net iets andere kleur zoals taupe. Dit zijn over het algemeen ook de houten bedden. Het fijne hieraan is dat ze in bijna elke slaapkamer passen, ongeacht hoe deze eruit ziet. Dan heb je ook nog de metalen bedden in de New York serie. Deze heb je in verschillende kleuren, zoals blauw, geel of rood. Daarnaast heb je deze modellen uiteraard ook in het zwart en wit.

Zo snel is jouw nieuwe twijfelaar in huis

Zodra je een nieuw twijfelaarbed hebt gekocht, komt deze zo snel mogelijk jouw kant op. Meer informatie hierover vind je op de product pagina. Je nieuwe bed komt in de vorm van een bouwpakket. Er zit uiteraard een duidelijke handleiding bij, zodat jij helemaal zelf en zonder enige moeite je nieuwe bed in elkaar kunt zetten.

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie