Filters

Merk
Kleur

Kinderpoefs en zitzakken

Een gezellige toevoeging aan iedere kinderkamer: een poef of zitzak. Er is altijd wel een plekje voor te vinden en het geeft de kamer meteen extra sfeer. Ook een kinderpoef of kinderzitzak kopen? Scrol lekker door onze collectie. Nog geen idee wat je precies wilt? Lees onze tips onderaan de pagina.

Kinderpoef of kinderzitzak kopen

Op zoek naar een kinderpoef? Lees onze keuzetips.

1: Kies een kinderpoef

Ga voor een speciale kinderpoef als je kind nog klein is. Een normale poef is al snel te hoog. Daar komt je kind lastig op en het risico op vallen is groter.

Kies dus een kinderpoef. Die zijn lekker laag en veilig. Ook voor de allerkleinsten zijn er al geschikte poefs te vinden.

2: Kies je stijl

Kinderpoefs en zitzakken zijn in allerlei stijlen te krijgen. Welke stijl past bij de kamer van je kind? Wat vind je kind zelf mooi? Je kan voor een neutrale ronde of vierkante poef gaan, maar er zijn ook grappige vormen te krijgen zoals een kano- of boomstampoef.

Hetzelfde geldt voor zitzakken. Je kan het zo neutraal of opvallend maken als je zelf wilt.

3: Kies je kleur

Welke kleur sluit mooi aan bij het kleurenpallet van de kinderkamer? Grijs of beige past vrijwel overal bij. Maar misschien wil je kind liever schattig roze of een stoer kleurtje?

Een felle kleur kan natuurlijk ook als je een pop of colour in de kamer wilt.

4: Zitzak met of zonder rugleuning

Zitzakken zijn te krijgen met of zonder rugleuning. Met rugleuning zijn ze vaak net iets duurder, maar je kind heeft dan wel een fijne zithouding. Ideaal als je bijvoorbeeld boekjes wilt lezen of een filmpje wilt kijken.

5: In de kinderkamer of in de woonkamer?

Je kan de poef of zitzak in de kinderkamer zetten, maar de woonkamer is ook een goed idee. In de speelhoek of gewoon gezellig bij de bank. Je kind zal het geweldig vinden om een speciale eigen zitplek te hebben.

Denk hier voor je aankoop over na, want voor de woonkamer wil je misschien wel een heel andere kleur en stijl.

Filters

Merk
Kleur