Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Bedbanken

Wil je je kind een bed geven dat er echt sfeervol en gezellig uitziet? Ga voor een bedbank. Een bedbank geeft meteen de hele kamer meer sfeer. Te krijgen in 90×200 cm en in 70×140 cm. Die laatste maat is perfect voor een geborgen bedje voor je peuter of kleuter.

Nieuwsgierig? Bekijk snel onze collectie bedbanken van Bopita, Cool kids, Lifetime en Vipack. Scrol er lekker doorheen en laat je inspireren. Sneller vinden wat je zoekt? Stel dan de filters in.

Snel naar: Flexa bedbanken | Vipack bedbanken | Bopita bedbanken | Lifetime kajuitbedden | Cool Kids bedbanken

Wat is een bedbank?

Wat is een bedbank nu eigenlijk precies? We bedoelen er in ieder geval geen slaapbank mee. Daar is nog wel eens verwarring over.

  • Een slaapbank is een bank die je kan ombouwen tot een bed.
  • Een bedbank is een normaal ledikant met een vormgeving die aan een bank doet denken. Er zijn drie hogere zijdes.

Wat zijn de voordelen van een bedbank?

Een bedbank voor de kinderkamer is een goed idee omdat…

  • Het erg gezellig staat en de hele kamer meer sfeer geeft.
  • Het je kind een geborgen gevoel geeft door de hoge zijkanten.
  • Het overdag dienst kan doen als een bankje (zeker met wat leuke kussens erop).

Verschillende stijlen en kleuren

Bedbanken zijn te krijgen in allerlei stijlen en kleuren. Misschien denk je bij een bedbank meteen aan een bed in landelijke stijl, met hout dat sierlijk bewerkt is. Perfect voor een prinsessenkamer.

Maar een bedbank kan ook een heel andere stijl hebben. Strak en modern, stoer zwart of Scandinavisch. Wil je geen uitgesproken stijl? Dan kan je voor een bedbank met een neutrale vormgeving gaan. Zo’n bed past in iedere slaapkamer.

Tipi of huis

Ook leuk: een bedbank met een tipi of huisje. Daar maak je je kind helemaal blij mee en de kamer krijgt een tof speels tintje.
Bedbank met opbergruimte

Kan je nog wel wat extra opbergruimte gebruiken op de kinderkamer? Ga dan voor een bedbank met opbergruimte. Er zijn verschillende modellen met lades waar je lekker veel in kwijt kan.

Extra slaapplaats

Wil je een extra slaapplaats voor logés, zonder er ruimte aan kwijt te zijn? Neem dan een bedbank met een rolbed eronder. Dit bed rol je gemakkelijk van onder de bedbank als je het nodig hebt. Logé weer vertrokken? Dan schuif je het bed weer terug. Geen gesleep met spullen of gedoe met luchtbedden opblazen.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur