Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Kinderbureaus

Kinderen vinden het fijn om hun eigen plekje te hebben. Wil jij je kind ook een eigen plek geven om te leren, tekenen, knutselen of gamen? Bekijk dan snel onze collectie kinderbureaus. Je vindt hier bureaus van vertrouwde kindermerken zoals Bopita, Lifetime en Vipack.

Snel naar: Lifetime bureaus | Vipack bureaus | Bopita bureaus

Een kinderbureau kopen

Ben je op zoek naar een bureau voor je kind? Of twijfel je nog over je aankoop? Lees onze 4 tips voor het kopen van een kinderbureau.

1: Het geld waard

Leren, tekenen, knutselen. Dat kan toch ook gewoon aan de eettafel? En gamen kan prima op de bank.

Dat klopt, maar…

  • … heeft je kind zo ook dat fijne gevoel van een eigen plek?
  • … kan je kind zich daar goed concentreren?
  • … moeten de teken- en knutselspullen telkens opgeruimd worden voor de maaltijd, terwijl je kind er daarna weer mee verder wil?

Een kinderbureau is daarom toch echt een aanrader als je er de plaats voor hebt. Of er plaats voor kan maken, dat is het ook helemaal waard.

2: Meten is weten

Is de ruimte vrij krap? Dan is het belangrijk om van te voren even te meten. Zo weet je precies wat de maximale afmetingen van het bureau mogen zijn.

3: Hoogte van het werkblad

Of je kind wel of niet fijn zit aan het bureau ligt aan:

  • De hoogte van het werkblad
  • De hoogte en het comfort van de bureaustoel

Let daarom goed op de hoogte van het bureau. Wil je een bureau dat lang meegaat? Ga dan voor een verstelbaar bureau, dat met je kind meegroeit.

4: Opbergruimte

Het is fijn om opbergruimte te hebben bij het bureau. Zo houd je kind het bureau makkelijk netjes, en is er alle plaats om te spelen en leren.

Misschien heb je al een kast staan en heb je niet veel eisen aan de opbergruimte van het bureau zelf. Is er nog niet voldoende opbergruimte? Ga dan voor een bureau met een ladeblok.

Nog meer opbergruimte? Kies voor een bureau met een bijpassende kinderboekenkast.

5: Welke stijl?

Welke stijl kinderbureau kies je? In onze collectie vind je neutrale witte bureaus, maar ook uitgesproken stijlen. Van landelijk tot industrieel en van vintage tot Scandinavisch.

Een bureau met een duidelijke stijl geeft de hele kinderkamer meer uitstraling en sfeer. Maar houd wel in gedachten: je kan na een tijdje uitgekeken zijn op de stijl. Wat dat betreft is een neutraal bureau een veiligere keuze.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur