Filters

Matrasmaat
Aantal delen
Kleur

Complete babykamer sets

Een van de leukste dingen tijdens je zwangerschap: de babykamer uitzoeken. Wil jij een complete babykamerset? Dan zit je hier helemaal goed. Je vindt hier babykamersets die uit twee of drie delen bestaan. Een tweedelige set bestaat uit een ledikant en een commode. In de driedelige set zit ook een kledingkast.

Bekijk hieronder snel onze collectie of filter op jouw voorkeuren om snel de babykamer van je dromen te vinden.

Goed om te weten: de meubels zijn ook los verkrijgbaar.

Snel filteren op:

Complete babykamer kopen

Een babykamer is een flinke uitgave. Je wilt dus een goed doordachte keuze maken. Deze tips helpen je hierbij.

1: Twee- of driedelig?

Wil jij een kledingkast erbij of vind je een commode en ledikant voldoende? Als je een krappe kamer hebt, is een tweedelige set handiger. Ga je hiervoor? Dan is het handig om voor een commode met veel opbergruimte te kiezen, zodat je hier de babykleding in kwijt kan.

Heb je genoeg ruimte? Dan is een babykamerset met een kinderkledingkast erbij handig. Zo heb je ruim voldoende opbergruimte voor de kleding, ook als je kindje ouder wordt. Bovendien is het fijn om ook hangruimte te hebben. Bijvoorbeeld voor vestjes, jasjes en jurkjes.

2: Losse meubels

Je vindt hier complete babykamers van Bopita, Quax en Vipack. Van al deze merken hebben we ook losse kindermeubels in onze collectie. Ben je alleen op zoek naar een ledikant of commode? Of juist alleen een kledingkast om je babykamer af te maken? Bekijk dan de losse kindermeubels op onze website.

3: Welke stijl babykamer?

Vroeger hadden babykamers vooral schattige kleurtjes. Het klassieke roze en lichtblauw. Tegenwoordig zien we de interieurstijlen die we in de woonkamer gebruiken ook duidelijk terug in de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan Scandinavisch, vintage of industrieel.

Ga jij voor een uitgesproken stijl? Dan creëer je gemakkelijk een sfeervolle babykamer.

Houd je het liever neutraal? Ga dan gewoon voor een witte of naturel houten set. Het voordeel daarvan is dat het tijdloos is. Wat meer sfeer creëer je dan met decoratie.

4: Meegroeibed

Als je wilt dat de babykamer zo lang mogelijk meegaat, is het handig om een babykamer met een meegroeibed te kopen. Dit bed kan je van ledikant ombouwen tot een peuterbed. Bekijk hier de meegroeikamersets.

Filters

Matrasmaat
Aantal delen
Kleur