Snelle levering in NL en BE

Gratis bezorging vanaf €50

Enkel kwaliteitsmerken

Persoonlijk advies

Bij ons altijd de laagste prijs

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie

Stapelbedden

Wil je twee slaapplekken creëren en heb je niet veel ruimte? Dan is een stapelbed de ideale oplossing. Stapelbedden zijn al jarenlang populair onder gezinnen omdat het veel voordelen heeft. De merken die wij verkopen zijn Vipack, Bopita en Lifetime. Dit zijn merken van uitstekende kwaliteit. Hierdoor ben je er zeker van dat de stapelbedden lange tijd mee gaan. Hieronder vind je alle modellen uit ons assortiment. Gebruik de filters om snel het juiste bed te vinden. Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen.

Snel naar: Vipack stapelbedden | Bopita stapelbedden | Lifetime stapelbedden

De voordelen van een stapelbed

Iedereen weet wel wat een stapelbed is en iedereen heeft er vast wel eens in geslapen. Het zijn twee bedden die op elkaar gestapeld zijn. Uiteraard zit er wel genoeg ruimte tussen de twee bedden zodat de persoon in het onderste bed ook genoeg ruimte heeft. Het voordeel van een stapelbed is dat je hiermee veel ruimte bespaart. Je hoeft namelijk niet twee bedden naast elkaar te zetten. Een bed neemt best veel ruimte in beslag. Door een stapelbed te gebruiken heb je dus twee bedden voor de ruimte van één bed.

Willen je kinderen graag op één kamer slapen, of zijn er simpelweg niet genoeg slaapkamers in huis? Dan kan een stapelbed kan hierbij helpen. Ook is een stapelbed ideaal om logees op te vangen of om in een vakantiehuisje te plaatsen.

Verschillende soorten stapelbedden

We hebben verschillende soorten. Ten eerste hebben we de keuze uit houten en metalen stapelbedden. Het metalen model heeft een ronde afwerking en heeft horizontale ronde spijlen, wat zorgt voor een mooie industriële uitstraling. De houten stapelbedden zijn beschikbaar met rechte, maar ook ronde afwerkingen en zijn verschillend van kleur, bijvoorbeeld wit of een mooie houten kleur.

Ook vind je stapelbedden in bepaalde thema’s. Denk hierbij een een brandweerwagen of een Londense dubbeldekker bus.

Alle kinderstapelbedden die je vind in ons assortiment hebben een matrasmaat van 90×200. Een standaard maat dus waardoor je ook altijd wel goede matrassen kunt vinden. Deze verkopen wij uiteraard ook. Daarnaast vind je ook familiestapelbedden welke onder een groter bed hebben. Bijvoorbeeld van 120 of 140 cm breed. Hier kunnen ouders slapen en hun kind erboven.

Wanneer je wel drie slaapplekken wilt creëren maar geen familiestapelbed wilt aanschaffen kun je ook nog gaan voor een andere optie. Voor veel stapelbedden zijn namelijk ook slaaplades beschikbaar. Deze kun je onder het onderste bed schuiven en dus uitschuiven om een extra slaapplek te maken.

Een houten stapelbed kopen

Een stapelbed krijgt veel te verduren en moet dus stevig zijn. Daarom zijn er verschillende modellen gemaakt van sterk MDF en massief grenen hout. Beide soorten zijn erg sterk en zorgen dat het bed lang mee zal gaan. Bij een beperkt budget adviseren we de stapelbedden van Vipack. Deze zijn degelijk en goed betaalbaar. Wanneer er meer budget beschikbaar is zouden we een Bopita stapelbed of een van Lifetime aanraden. Het mooie van Lifetime bedden is dat deze altijd doorbouwbaar zijn. Zo kun je er gemakkelijk twee losse bedden van maken.

De bezorging van jullie nieuwe stapelbed

Van welk merk je ook een stapelbed besteld, we leveren het op afspraak af. Dat is erg handig, want zo hoef je niet speciaal thuis te blijven voor de levering. Je kunt het namelijk gewoon inplannen op een moment dat het jou het beste uitkomt! Alle meubels die wij aanbieden worden geleverd als bouwpakket. Je krijgt er een duidelijke handleiding bij zodat het voor iedereen mogelijk is om het zelf te monteren.

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie