Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Flexa stapelbedden

Op zoek naar een mooi stapelbed waarmee je ruimte bespaart in de kinderkamer? Bekijk dan de FLEXA stapelbedden van Beddies. FLEXA stapelbedden zijn duurzaam, hebben een sterke uitvalbeveiliging en staan mooi in iedere kinderkamer. Bij Beddies vind je de mooiste stapelbedden van de verschillende FLEXA-collecties. In welk stapelbed genieten jouw kinderen binnenkort van een goede nachtrust?

Stapelbedden van FLEXA

FLEXA is een merk dat duurzame meubels voor kinderen vervaardigt. Je vindt stapelbedden terug in verschillende FLEXA-collecties. De bedden in de collectie Classic zijn volledig van grenen gemaakt. Deze bedden zijn in greywash en in whitewash verkrijgbaar.

Nor en White zijn collecties met witte bedden. White stapelbedden zijn vaak volledig wit, maar voor wat extra kleur in de kinderkamer kies je voor een bed met een uitvalbeschermer in een vrolijke tint. Nor heeft eikenhouten poten en staat daardoor prachtig in kinderkamers met een Scandinavisch interieur. Voor een speelse kinderkamer zijn de Popsicle stapelbedden de beste keuze. In de Popsicle collectie vind je prachtige bedden in de mooiste kleuren, zoals de kers-, blauwebes- en kiwikleuren. De bedden in deze collectie hebben daarnaast zachte, ronde vormen.

Waarom kiezen voor een FLEXA stapelbed?

Stapelbedden zijn de perfecte keus wanneer je kinderen een kamer delen. Met een stapelbed bespaar je veel ruimte, omdat twee kinderen op hetzelfde vloeroppervlak slapen. Zo houden je kids meer ruimte om te spelen en studeren. Heeft je kind zijn of haar eigen kamer, maar komt er regelmatig een vriendje of vriendinnetje logeren? Ook dan is een stapelbed een geweldige optie. Een andere mogelijkheid is in dit geval een hoogslaper met een uitschuifbaar bed.

Stapelbedden zijn geschikt voor kinderen van acht jaar of ouder. Het jongste kind kan echter al op jongere leeftijd op het onderste bed slapen. In de FLEXA-collecties vind je stapelbedden met ladder en met trap. De ladders beschikken altijd over antisliptreden en handgrepen. Voor sommige kinderen is een trapkast beklimmen echter eenvoudiger. Bovendien bieden de trapkasten extra opbergruimte.

Slaapoplossingen voor jongere kinderen

Is je oudste kind nog geen acht jaar, maar delen je kinderen wel een kamer? Overweeg dan een hoekstapelbed met twee bedden te kopen. Deze vind je terug in de Classic collectie. Het bovenste bed hiervan is een stukje lager dan bij een normaal stapelbed. Hierdoor is dit bed geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Het onderste bed is dwars onder het bovenste bed te installeren. Het kan ook in de lengte geplaatst worden, waarbij het onderste bed slechts deels onder het bovenste bed staat.

Welk FLEXA stapelbed kiezen?

Hoe kies je het perfecte FLEXA stapelbed voor je kind? Als je graag extra opbergruimte wilt creëren, kies je het beste voor een Popsicle stapelbed met trapkast. De trapkast heeft lades waarin je kinderen veel kwijt kunnen. Bovendien is hij makkelijker te beklimmen. In de Popsicle en Classic collectie vind je tevens familiestapelbedden waarbij het onderste bed extra breed is. Hierdoor is het onderste bed ook als twijfelaar te gebruiken.

Wil je graag een stapelbed dat een neutrale kleur heeft, zodat het ook na een make-over van de kinderkamer te gebruiken is? Bekijk dan de bedden in de Nor, Classic en White collectie.

FLEXA-stapelbedden kopen bij Beddies

Bij Beddies vind je de mooiste FLEXA-stapelbedden waarmee je ruimte bespaart in de kinderkamer. Zo hou je meer ruimte over om bijvoorbeeld een studeerhoek voor je kinderen te creëren. Bekijk hiervoor de ergonomische FLEXA bureaus en FLEXA bureaustoelen.

Geef jij je kinderen graag de ruimte? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Voor je het weet, genieten je kinderen van een extra stoere kinderkamer.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur