Filters

Merk
Kleur

Flexa bureaus

Bij Beddies vind je prachtige bureaus van FLEXA voor jouw zoon of dochter. Een bureau is een onmisbaar meubelstuk in iedere kinderkamer. Of je kind nu graag wilt tekenen of studeren, aan een FLEXA bureau zit hij of zij comfortabel. Bij Beddies vind je verschillende collecties van FLEXA, waaronder de populaire bureaus van FLEXA Study Woody. Aan welk bureau gaat jouw kind binnenkort creatief aan de slag?

Diverse collecties van FLEXA

FLEXA is een merk dat staat voor design, comfort en duurzaamheid. Dit is terug te zien in alle bureaus. Zo zijn er de Classic bureaus in verschillende stijlen, de Popsicle bureaus in speelse kleuren en kantelbare bureaus in de Study collectie. FLEXA heeft kinderbureaus voor iedere kamer. In de Classic collectie vind je bijvoorbeeld een click-onbureau dat onder een Classic hoogslaper past. Deze Click-on beschikt bovendien over plankjes voor extra opbergruimte. In de Popsicle collectie vind je bureaus met extra opbergruimte in de vorm van laatjes. Verwacht je dat je kind veel tijd door zal brengen aan zijn of haar bureau? Ga dan voor een Classic of Study bureau dat kantelbaar en verstelbaar is in hoogte.

Verstelbare bureaus van FLEXA

Met een verstelbaar bureau van FLEXA creëer je een werkplek voor je kind die lang meegaat. Ook wanneer je zoon of dochter de tienerjaren bereikt, zit hij of zij namelijk nog comfortabel achter een verstelbaar FLEXA-bureau. Dit meubelstuk biedt je kind of tiener de perfecte plek voor het werken aan creatieve projecten of het afmaken van huiswerk. Doordat het bureau verstelbaar is, is namelijk altijd een ergonomische werkhouding te verkrijgen.

De bureaus van FLEXA Woody Study hebben een blad dat 35 graden gekanteld kan worden. Het blad is bovendien van 50 tot 83 centimeter in hoogte verstelbaar. Kinderen die al wat ouder zijn, verstellen hun bureau eenvoudig zelf, waardoor ze de perfecte werkplek voor zichzelf creëren. In de collectie van FLEXA Study vind je ook het mooie Moby bureau. Dit bureau heeft een blad waarvan een gedeelte van het blad gekanteld kan worden.

Bureaus voor onder een hoogslaper

Heeft je kind een hoogslaper? Dit bed zorgt ervoor dat je zoon of dochter de ruimte in zijn of haar kamer efficiënt kan gebruiken. Onder de hoogslaper creëer je eenvoudig een mooie studiehoek met een bureau.

FLEXA heeft bureaus die perfect onder de FLEXA hoogslapers passen. Kies bijvoorbeeld het Click-onbureau. Dit bureau is aan White en Classic hoogslapers te monteren. Dit Click-onbureau heeft naast een bureau ook twee plankjes, waardoor de studeerplek gezellig ingericht kan worden. Ook is er een bureaublad voor hoogslapers dat over de hele lengte van het bed als plank bevestigd wordt. Zo heeft je zoon of dochter genoeg werkruimte om samen met een vriend of vriendin te studeren.

Een FLEXA bureau shoppen bij Beddies

Bij Beddies vind je de mooiste FLEXA-bureaus voor je kind. Ben je op zoek naar een bureau dat in een kleinere kinderkamer past? Kies dan voor een bureau voor onder de hoogslaper.

Wil je juist een meubelstuk dat met je kind meegroeit? Kies dan voor een van de ergonomische bureaus van FLEXA die kantelbaar en in hoogte verstelbaar is. Om je kind van een echte ergonomische werkplek te laten genieten, shop je bij Beddies bovendien mooie bureaustoelen van FLEXA. Neem een kijkje in ons assortiment samen met je kind en vind een bureau dat perfect aansluit op de behoeften van je zoon of dochter.

Filters

Merk
Kleur