Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Flexa hoogslapers

FLEXA hoogslapers combineren design, comfort en kwaliteit. Deze bedden zijn uitermate geschikt voor pre-teens en tieners. Ze bieden kinderen extra ruimte om te studeren of te chillen met vrienden. Is jouw kind acht jaar of ouder en ben je op zoek naar een nieuw bed voor hem of haar? Bekijk dan de verschillende collecties FLEXA hoogslapers bij Beddies.

De kwaliteit van FLEXA hoogslapers

FLEXA maakt al meer dan 50 jaar kindermeubilair. Dit Deense merk focust zich op een strak ontwerp dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Het resultaat? Hoogslapers die in het interieur van iedere kinderkamer passen en die je kind optimale veiligheid bieden. Zo zijn de rechte ladders van de bedden voorzien van handgrepen en van antisliptreden, zodat je zoon of dochter veilig in en uit bed klimt. Tevens zijn er hoogslapers in de Popsicle collectie verkrijgbaar met trapkast. Ieder bed beschikt over een stevig valrek, zodat ook kinderen die veel woelen kunnen genieten van alle voordelen die een FLEXA hoogslaper te bieden heeft.

Hoogslapers van FLEXA voor iedere kinderkamer

Bij Beddies vind je FLEXA-hoogslapers voor iedere kinderkamer. Het merk heeft verschillende collecties waarin hoogslapers te vinden zijn. Hoogslapers uit de White-, Nor- en Classic collectie zijn minimalistisch en geschikt voor iedere leeftijd. Popsicle hoogslapers zijn kleurrijk en hebben mooie ronde vormen. Doordat FLEXA veel kindermeubilair op de markt heeft gebracht, vind je bij Beddies altijd meubilair van dit merk dat qua stijl perfect op de door jou gekochte hoogslaper aansluit. Dankzij het minimalistische design van FLEXA past het meubelstuk in iedere kinderkamer, ongeacht de interieurstijl. Ook als je kind na een paar jaar zijn of haar kamer opnieuw wil inrichten, zal dit bed dus een blijvertje zijn. Zo zijn de meeste collecties dan ook modulair en is het bed gemakkelijk om te bouwen tot normaal eenpersoonsbed.

Waarom kiezen voor een hoogslaper?

Hoogslapers zijn welkom in iedere slaapkamer, maar met name in de slaapkamer van klein formaat. Deze bedden creëren namelijk extra ruimte, waardoor je kind met plezier in zijn of haar kamer studeert of relaxt. In ons assortiment van FLEXA vind je modellen die voorzien zijn van een uitklapbaar bed en exemplaren die over een bureau beschikken. Daarnaast kun je kiezen voor een hoogslaper om zo de ruimte volledig zelf in te delen. Plaats bijvoorbeeld een FLEXA bureau en een FLEXA bureaustoel onder de hoogslaper. Ook zijn er kasten beschikbaar die precies onder de hoogslapers passen.

Alternatieven voor de hoogslaper

Is je kind nog geen acht jaar? Dan is hij of zij aan de jonge kant voor een hoogslaper. Een goed alternatief is een halfhoogslaper van FLEXA. Deze bedden zijn lager dan hoogslapers. Doordat ze extra opbergruimte bieden, houdt je kind meer speelruimte over in zijn of haar kamer. Heeft je kind vaak vrienden om te logeren? Kies ook dan voor een hoogslaper met een uitklapbaar bed of voor een. Stapelbedden van FLEXA zijn tevens een goede optie wanneer je kinderen een slaapkamer delen.

Welke hoogslaper koop jij voor je kind?

Wil jij je kind laten genieten van alle voordelen die een hoogslaper van FLEXA te bieden heeft? Neem een kijkje in ons assortiment en vind het perfecte bed voor je kind. Met een comfortabel hoogslaperbed geniet jouw zoon of dochter van extra ruimte in de slaapkamer overdag en optimaal comfort ‘s nachts.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur