Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Flexa kinderbedden

FLEXA is een merk dat meer dan 50 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en vervaardigen van kindermeubilair. Kinderbedden van FLEXA zijn dan ook van geweldige kwaliteit en voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Dit Deense merk kenmerkt zich met modulaire systemen en minimalistische designs. Met een FLEXA kinderbed ben je verzekerd van een duurzaam meubelstuk dat in iedere kinderkamer past. Met welk kinderbed van FLEXA mag Beddies jou blij maken?

Het assortiment FLEXA kinderbedden van Beddies

Bij Beddies vind je kinderbedden van FLEXA voor iedere leeftijd. Zo hebben wij ledikanten, kinderbedden, bedbanken, halfhoogslapers, hoogslapers en stapelbedden. De Kinderbedden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder groen, wit, mosterd en blush. De bedden van FLEXA zijn tijdloos en zijn zo ontworpen dat ze met je kind meegroeien. Een halfhoogslaper kan bijvoorbeeld omgetoverd worden tot een eenpersoonsbed door de poten te verwijderen. Wil je kind juist een hoger bed, zodat hij of zij meer ruimte heeft om te studeren of te relaxen? Vervang de poten van de halfhoogslaper dan voor de poten van een hoogslaper. FLEXA heeft verschillende collecties kinderbedden, waaronder Cottage, Classic en Popsicle.

Welk kinderbed van FLEXA is geschikt voor mijn kind?

Slaapt je kind nog in een ledikant? De meeste kinderen zijn klaar voor de overstap naar een kinderbed wanneer ze 2,5 à drie jaar oud zijn. Een kinderbed van FLEXA met valrek of valbescherming biedt je kindje de veiligheid en geborgenheid die hij of zij nodig heeft om goed te slapen. Bovendien slaap je als ouder ook beter als je weet dat je kindje een valrekje heeft, zodat je zoon of dochter niet uit bed kan rollen.

Halfhoogslapers zijn geschikt voor kinderen die vijf à zes jaar oud zijn. In een halfhoogslaper slaapt je kind een meter tot anderhalve meter boven de grond. Er zijn leuke varianten beschikbaar voor avonturiers. Bekijk bijvoorbeeld de halfhoogslapers met huisjes.

Voor een hoogslaper of stapelbed moet je kind wat ouder zijn. De aanbevolen minimum leeftijd is acht jaar. Hoogslapers zijn daarmee geschikt voor pre-teens en tieners.

Bij FLEXA staat veiligheid voorop

FLEXA kinderbedden zorgen ervoor dat jouw kind veilig en comfortabel slaapt. De bedden zijn vervaardigd van verschillende materialen. Zo bestaan de White en Nor collectie uit hoogwaardig MDF (medium density fibreboard) en zijn de poten van massief grenen of eikenhout. De bedden uit de Classic collectie zijn volledig van grenen vervaardigd. Popsicle is een combinatie van eiken, grenen en berken. Dit zorgt ervoor dat de kinderbedden stevig en duurzaam zijn. De halfhoogslapers, stapelbedden en hoogslapers beschikken over ladders met antisliptreden en handgrepen. Daarnaast hebben ze stevige uitvalbeschermers.

FLEXA kinderbedden passen in iedere kinder- en tienerkamer

Veel kinderbedden van FLEXA hebben een minimalistisch design. Hierdoor passen ze in iedere kinder- en tienerkamer. Is je kind wat ouder geworden en wil hij of zij de slaapkamer een andere inrichting geven? Het bed zal ook in de vernieuwde slaapkamer uitstekend staan. Ook zijn de meeste collecties door te bouwen tot andere bedden. Dus ook in een latere levensfase kan het bed nog gebruikt worden.

FLEXA heeft bovendien ander mooi kindermeubilair wat uitstekend te combineren is met de bedden. Denk bijvoorbeeld aan opberg- of kledingkasten. Maar ook bureaus en stoelen.

Welk FLEXA kinderbed koop jij voor je zoon of dochter?

Beddies heeft geweldige kinderbedden van FLEXA in het assortiment. Welke geschikt is voor je kind is deels afhankelijk van de leeftijd van je zoon of dochter. Daarnaast is het afhankelijk van de wensen van je kind. Wil hij of zij extra speelruimte, een extra bed voor als een vriendje komt logeren of misschien een bed met een glijbaan? Neem een kijkje in ons assortiment en kies samen met je kind het mooiste kinderbed van FLEXA uit.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur