Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Peuterbedden

Een peuterbed kopen? Bekijk snel onze collectie vol leuke, stoere of juist schattige peuterbedden. Voor welke stijl je ook kiest: je kan rekenen op topkwaliteit. Alle peuterbedden zijn van bekende en vertrouwde merken. Je vindt hier peuterbedden van Lifetime, Vipack, Bopita en Fenna & Florien.

Je kan kiezen voor een simpel design of voor een peuterbed met wat extra’s. Bijvoorbeeld een peuterbed met lade, een peuterbed met hekje of een bed met een leuk huisje.

Peuterbed kopen

Is je kleine te groot geworden voor het ledikantje? Dan is het een goed idee om over te stappen op een peuterbed.

Wat zijn de voordelen van een peuterbed?

Waarom zou je voor een peuterbed kiezen in plaats van een groot eenpersoonsbed?

  • Het neemt minder ruimte in.
  • Het geeft je kindje een veilig en geborgen gevoel. Een groot eenpersoonsbed voelt voor een peuter nog enorm groot aan.
  • Peuterbedden hebben vaak een lage instap. Zo kan je kleine veilig in en uit bed. Mocht je kindje uit bed vallen, dan is de val niet zo hoog.
  • Bang dat je kindje uit bed valt? Dan kan je een peuterbed met een hekje nemen.

Welk peuterbed kies jij?

Er zijn allerlei peuterbedden te krijgen. Denk aan verschillende stijlen, kleuren en modellen.

Peuterbed met hekje

Voor peuters is een nieuw bed vaak best even wennen. Het is een grote stap vanaf het ledikantje met de veilige spijlen. Wil je de overgang makkelijker maken? Dan is een peuterbed met een hekje een aanrader.

Het hekje voorkomt dat je kleine uit bed valt én geeft ook meteen een veilig en geborgen gevoel.

Goed om te weten: het hekje sluit het bed niet helemaal af. Er is altijd een open stukje, zodat je peuter er makkelijk in en uit kan.

Peuterbed met lade

Extra opbergruimte? Altijd welkom op de kinderkamer! Voor speelgoed, extra beddengoed of kleding die nog te groot is. Een peuterbed met lade is daarom een goed idee.

Peuterbed met huisje

Peuterbedden met huisjes zijn geliefd bij ouders en kinderen. Want wat geeft de kinderkamer meer gezelligheid dan zo’n leuk bedhuisje? Te krijgen in verschillende varianten. Wil je wat anders dan een standaard huisje? Ga dan voor een peuterbed met tipi.

Auto peuterbed

Is je kleine gek op voertuigen? Dan is een autobed een leuk idee. Bijvoorbeeld een racewagen of brandweerauto. Daar maak je je kleine coureur of brandweerman zeker blij mee. Of wat dacht je van een politie autobed?

Peuterbed online bestellen

Een peuterbed kopen? Op de productpagina vind je hoe snel je het bed in huis hebt. Voor de bezorging nemen we altijd even contact op om een afspraak te maken. Je ontvangt het peuterbed als bouwpakket met een makkelijke en duidelijke handleiding.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur