Snelle levering in NL en BE

Gratis bezorging vanaf €50

Enkel kwaliteitsmerken

Persoonlijk advies

Bij ons altijd de laagste prijs

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie

Boxen

Wanneer je net een nieuwe baby hebt, wil je hier natuurlijk het liefste dag en nacht bij zijn. Het is niet altijd even handig om de baby steeds in het ledikantje te leggen wanneer je hem of haar even neer wil leggen. Soms wil je bijvoorbeeld even snel de deur open doen, iets achter de computer doen of simpelweg een ontbijtje maken. Het is dan erg handig als je een plek hebt waar je de baby neer kunt leggen. Een box biedt hierbij de uitkomst. Alle boxen die wij verkopen zijn van de merken Quax en Bopita. Dit zijn twee merken waarvan wij zeker weten dat ze hele goede kwaliteit bieden. Kijk snel verder voor de verschillende boxen die wij aanbieden.

Snel naar: Bopita boxen | Quax boxen | Boxkleden | Boxmatrassen

Wat is een box precies?

Een box is dus een plek waar je je baby in kunt leggen. Het is niet echt een bed, want een box is een stuk groter. Je kunt echter wel je baby in de box leggen voor een kort slaapje. Het is daarnaast ook een speelplek voor de baby. Een box staat dan ook niet in de slaapkamer, maar in de woonkamer van het huis. Zo kun je je baby hier neerleggen en ondertussen een oogje in het zeil houden terwijl je verder gaat met de taken van die dag. Jij kunt gewoon je ding doen, en je baby kan even dutten of gewoon lekker spelen. Je kunt de box dan ook aankleden met speelgoed of een zacht kleedje zodat je baby genoeg te doen heeft terwijl hij hier in ligt.

Een babybox is er in veel verschillende soorten en maten, groot en klein. Daarnaast is het erg handig als ze een verstelbare bodem hebben. Zo kun je hem lekker hoog zetten zodat je niet steeds voorover hoeft te bukken en kun je hem laag zetten als je baby wat ouder wordt. Je wilt natuurlijk niet dat je kind zich omhoog trekt aan de spijlen van de box en er dan vervolgens uit valt.

Van dit materiaal zijn onze babyboxen gemaakt

De kinderboxen die wij aanbieden zijn gemaakt van materiaal dat stevig is en wel tegen een stootje kan. Zeker wanneer je kind hier flink in gaat spelen, is het natuurlijk belangrijk dat het goed van kwaliteit is. De boxen zijn dan ook gemaakt van beukenhout, grenenhout en MDF. Hierdoor weet je zeker dat de box een langere tijd meekan. Uiteraard is het mogelijk om de bodem van de box zelf in te stellen zodat het niet gevaarlijk wordt wanneer je kind zich omhoog kan trekken aan de spijlen.

De meeste modellen zijn mooi wit van kleur. Hierdoor passen zij in elke woonkamer. Er zijn echter ook mooie modellen die zwart of grijs zijn of een mooie houtkleur hebben. Doordat dit ook nog redelijk neutraal is, zal het ook hierbij geen probleem zijn om hiervoor een mooie plek in de woonkamer te vinden.

Deze verschillende boxen verkopen wij op onze webshop

De meeste kinderboxen die wij verkopen zijn vierkant of rechthoekig van vorm. Ze hebben verder ook een rechte afwerking en hebben platte of ronde spijlen. Meestal zijn ze een kleur, maar het kan ook zo zijn dat de poten net een andere kleur hebben. We hebben ook modellen in de aanbieding die er nets iets anders uit zien doordat de box zelf wit is, terwijl de poten een mooie houtkleur hebben. Deze poten zitten niet recht, maar schuin onder de box waardoor hij een leuke Scandinavische uitstraling krijgt. We hebben ook nog een box waarvan de poten wel recht zijn, maar voorzien zijn van een leuk motiefje waardoor het een klassieke uitstraling krijgt.

Daarnaast hebben we ook hele mooie ronde boxen voor babys in ons assortiment. Hierdoor ziet de box er meteen heel anders uit en krijgt het ook een hele andere uitstraling. Deze ronde boxen kun je kopen in een effen kleur zoals grijs of wit, maar zijn ook beschikbaar in een combinatie van verschillende kleuren. Zo zijn bijvoorbeeld de bovenste en de onderste randen en de poten een mooie hout kleur terwijl de spijlen van de box wit zijn.

We hebben ook hele handige modellen in ons assortiment die voorzien zijn van een lade. Deze zit dan helemaal onderaan, op de grond. Hier kun je natuurlijk spullen in op bergen. Dat is erg handig omdat je op deze manier altijd speelgoed bij de hand hebt. Als je wilt dat je baby gewoon even gaat slapen, kun je het speelgoed dan opbergen in deze lade. Zodra je baby weer wakker is en hij kan gaan spelen, hoef je niet te zoeken naar het speelgoed maar heb je het binnen twee tellen gepakt. Hartstikke handig!

Als je net iets anders wilt voor in je woonkamer, kun je ook kiezen voor een box die eruit ziet als een huis. Het is in principe gewoon een normale box, maar boven op het meubel is dan nog een een frame van een huis. Hierdoor is het niet alleen een plek om lekker te liggen, maar is het ook meteen een leuk speelhuisje. Je kunt ook een spijlen zijde verwijderen waardoor het nog meer uitnodigt om lekker te spelen. Dit huisje kun je dan leuk versieren door er een mobiel of leuke lampjes aan te hangen.

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie