Snelle levering in NL en BE

Gratis bezorging vanaf €75

Enkel kwaliteitsmerken

Persoonlijk advies

Bij ons altijd de laagste prijs

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie

Halfhoogslapers

Als je op zoek bent naar een nieuw bed, vergeet dan zeker niet om eens te kijken naar een halfhoogslaper. Mensen kiezen vaak voor een bed dat of laag is, of een hoogslaper. Een halfhoogslaper wordt vaak over het hoofd gezien, en dat is hartstikke jammer. Ze zijn namelijk hartstikke leuk en ook nog eens heel praktisch. Alle halfhoogslapers van de bekende merken Lifetime, Vipack en Bopita hebben wij in de aanbieding voor je. Zo weet je dus zeker dat er altijd wel een model bij zit dat perfect in jouw slaapkamer past.

Snel naar: Vipack halfhoogslapers | Bopita halfhoogslapers | Lifetime halfhoogslapers

Wat is een halfhoogslaper en waarom moet je dit model kiezen?

Een halfhoogslaper is een bed waarbij het matras hoger ligt dan bij een standaard bed. Daar staat wel tegenover dat het niet zo hoog is als bij een hoogslaper. Het matras hangt bij de meeste modellen ongeveer een meter van de grond, eigenlijk een middelhoogslaper dus. Niet alleen is een halfhoogslaper een leuk alternatief voor een gewoon bed, maar het is ook nog hartstikke praktisch. Je bespaart namelijk een hoop ruimte doordat je bed in de lucht ‘hangt’, waardoor de plek op de vloer vrij blijft. Je kunt bij deze modellen vaak zelf kiezen waar de trap zit. Zo kun je hem aan het hoofd- of voeteneinde doen, of aan de zijkant. Daarnaast kun je vaak ook nog kiezen tussen een rechte en een schuine trap.

Uit deze verschillende stijlen halfhoogslapers kun je kiezen

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een hele leuke speelse halfhoogslaper. Zo heb je bijvoorbeeld een model met niet alleen een trap om het bed in te klimmen, maar ook een glijbaan. Zo kun je elke ochtend naar beneden glijden en op een vrolijke manier aan je dag beginnen. Er zit geen specifieke voor- en achterkant bij dit bed, dus je kunt ervoor kiezen om de glijbaan bij het hoofdeinde of bij het voeteneinde te doen.

Verder heb je ook nog halfhoogslaper met een speelgordijn onder het bed zodat je een gezellig speelhoekje kunt creëren. Er zijn ook nog andere halfhoogslapers die een speelse uitstraling hebben. Zo heb je bijvoorbeeld modellen die boven op het bed een huis, schuur of stal hebben gebouwd. Je ziet dan in eerste instantie niet meteen dat het een bed is, maar ziet het er meer uit als een gezellig huisje. Er zijn ook modellen waarbij er een soort boomhut is gebouwd op het frame van het bed. Het leuke aan deze modellen is dat je ze zelf ook nog kunt versieren. Zo kun je de binnenkant leuk aankleden waardoor het een knus hoekje in je slaapkamer wordt. Soms kun je het bed ook nog sluiten door gordijntjes in de opening te hangen of zitten er aan de buitenkant leuke kenmerken aan, zoals een handige kapstok.

Sommige halfhoogslapers dienen als een soort tent. Je kunt dan boven op het bed slapen, maar de onderkant is dichtgemaakt met hout, of je kunt deze zelf dichtmaken met doeken. Hierdoor kun je onder de halfhoogslaper fijn spelen en kun je er zelf een gezellig hoekje van maken. Bij de houten modellen die half dicht zijn gemaakt, zit er vaak wel nog een raampje in deze wand, zodat je wel nog naar buiten kunt kijken en zodat het niet een te donker hoekje wordt.

Een halfhoogslaper hoeft niet alleen leuk te zijn, maar het mag natuurlijk ook gewoon praktisch zijn. Zo zijn er ook modellen waar al iets onder gemonteerd zit, namelijk lades en kasten en zelfs een bureau. Zo’n bureau staat er niet altijd, maar moet je uitschuiven. Je kunt deze dan weer inschuiven zodat hij onder het matras zit. Zo heb je niet alleen altijd een opgeruimd bureau, maar dit scheelt ook een heleboel ruimte in de slaapkamer. Verder zitten er ook nog handige opberglades en lades in gemonteerd, zodat je bed en je slaapkamer ook meteen kunnen dienen als kantoortje of als studeerkamer.

Er zijn ook halfhoogslapers beschikbaar die je om kunt bouwen tot zo’n beetje elk ander model tienerbed. Je kunt hier bijvoorbeeld ook een basisbed van maken of zelfs uitbreiden naar een hoogslaper. Op deze manier kun je van tijd tot tijd je bed wisselen en op deze manier erachter komen wat jij het fijnste vindt. Heb je toch liever een hoogslaper? Geen probleem! Ga je je kamer anders indelen? Dan kun je het bed ook veranderen naar een hoogte die jij fijn vindt. Dit is ook erg handig wanneer je je bed doorgeeft aan iemand anders.

Alleen het beste materiaal voor je nieuwe bed

Een halfhoogslaper moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen en daarom zijn de modellen van Vipack en Bopita alleen maar van de beste materialen gemaakt. Deze modellen zijn gemaakt van hout en MDF, waardoor je zeker weet dat ze een hele lange tijd mee kunnen gaan. Sommige modellen zijn alleen voorzien van een laklaagje en andere modellen hebben een mooie witte of grijze kleur gekregen. Dat is erg handig, want hierdoor passen ze heel mooi in de meeste slaapkamers. Dan heb je ook nog de halfhoogslapers met bureau waar ook lades en kasten ingebouwd zitten. Bij deze modellen kun je kiezen uit allemaal verschillende kleurtjes. Zo heb je licht roze modellen, maar ook turquoise, oranje of blauw waardoor je halfhoogslaper een echte eyecatcher wordt.

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie