Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Halfhoogslapers

Wil je een halfhoogslaper kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een halfhoogslaper wordt regelmatig over het hoofd zien. Vaak kijken mensen naar een normaal kinderbed of juist een hoogslaper. Zonde, want een deze hoogte is ideaal voor jongere kinderen. In het aanbod hieronder vind je allerlei soorten. Gebruik de filters om snel een geschikt bed te vinden.

Snel naar: Vipack halfhoogslapers | Bopita halfhoogslapers | Lifetime halfhoogslapers | Flexa halfhoogslapers

Wat is een halfhoogslaper?

Een halfhoogslaper is een bed waarbij het matras hoger ligt dan bij een standaard bed maar wel weer lager dan een echte hoogslaper. Vaak ligt het matras ongeveer een meter van de grond. Hierdoor heeft je kleine wel de ervaring van een hoogslaper maar wordt het niet gevaarlijk voor de jonkies. De extra ruimte onder het bed zorgt daarnaast ook weer extra voordelen ten opzichte van een gewoon bed.

Voordelen van een halfhoogslaper

Het grootste voordeel van een halfhoogslaper is dus de ruimte onder het bed. Hierdoor ontstaat er namelijk extra ruimte in de kinderkamer om te spelen of juist om spullen op te bergen. Doordat het weer niet zo hoog is als een hoogslaper is het ook veilig om een kinderbed met glijbaan te creëren. Deze vind je dan ook in ons assortiment.

Verschillende stijlen en soorten

In het assortiment vind je verschillende soorten halfhoogslapers. Zo zijn er bijvoorbeeld soorten welke lijken op een huisje of een hut. Hier kan je kleine dan super leuk spelen. Sommige hiervan zijn met hout omringd en andere weer met speelgordijnen. Daarnaast vind je ook juist hele functionele halfhoogslapers in ons aanbod. Hierbij is de ruimte onder het bed optimaal benut door kasten te plaatsen en/of in sommige gevallen een bureau.

Een halfhoogslaper is leuk voor een jong kind. Echter kan het zijn dat je kind na verloop van tijd uitgekeken is op het bed. Wil je dan als ouder niet persé een nieuw bed hoeven kopen? Kijk dan eens naar de halfhoogslapers van Lifetime. Deze kun je altijd ombouwen tot een ander bed.

Gemaakt van sterke en duurzame materialen

Een halfhoogslaper moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen en daarom zijn de modellen van Lifetime, Vipack en Bopita gemaakt van sterke materialen. De meeste zijn gemaakt van massief grenenhout maar sommige ook van krasbestendig MDF. Zo weet je zeker dat het lang mee zal gaan. De gebruikte lakken zijn altijd op waterbasis zodat het kind- en milieuvriendelijk is.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur