Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Huis bedden

Ben je op zoek naar een bed en wil je wel eens wat anders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende soorten huisbedden in de aanbieding die niet alleen goed van kwaliteit zijn, maar ook nog eens heel leuk zullen staan in de slaapkamer. Zo verkopen we bijvoorbeeld verschillende bedden in de vorm van een huis. Dit kan al van heel simpel met slechts een paar balken, tot een huisje van hout met een matras erin. Lees snel verder om te kijken welk bedhuisje het beste bij jou past.

Snel naar: Vipack Huisbedden | Bopita Huisbedden | Flexa Huisbedden | Lifetime Huisbedden | Cool Kids Huisbedden

Wat is een huisbed?

Een huisbed klinkt misschien een beetje gek als je er nog nooit van hebt gehoord. Het is gewoon een bed waar je in kunt slapen, maar dan in de vorm van een huis. Hoe groot dit precies is, hangt natuurlijk af van het model dat je uitkiest. Een huis bed waar een heel huis op is gebouwd, is natuurlijk een stuk groter dan een simpelere versie waarbij alleen een paar latten een frame van een huis nabootsen. Een huis bed is een origineel, leuk bed voor peuters en voor kinderen.

De grootte van jouw huis bed

De meeste huisbedden die wij in ons assortiment hebben, hebben de grootte van een eenpersoonsbed. Het is dan geschikt voor een matras met de afmetingen 90 x 200 centimeter. Je kunt echter ook kiezen voor een bedhuisje dat iets kleiner is, bijvoorbeeld 70 x 140 centimeter. Dit bed is hartstikke leuk voor je peuter. Hoe groot een frame van een bed precies is, verschilt per model. Dit hangt natuurlijk af van de grootte van het huis en wat voor soort bed het is. Alle bedden die wij verkopen, zijn van de merken Bopita en Vipack. Alles wat zij maken, hebben wij in ons assortiment.

Van dit materiaal wordt jouw huis bed gemaakt

Een bed in de vorm van een huis moet natuurlijk erg stevig van kwaliteit zijn. Daarom is dit gemaakt van sterk materiaal zoals massief grenen, MDF, of een combinatie van deze twee. Een huis bed is niet alleen heel uitnodigend om lekker in te gaan slapen, maar ook om in te gaan spelen. Daarom is het zeer belangrijk dat dit bed wel tegen een stootje kan en dat het lang mee kan gaan. Daarnaast zijn de meeste bedden ook afgewerkt met een (stootbestendige) witte lak, waardoor ze er altijd prachtig uitzien.

Verschillende modellen huisbedden

Zelfs als je kiest voor een bed in de vorm van een huis, kun je nog heel veel verschillende kanten op. Je kunt het bijvoorbeeld heel erg simpel houden door te kiezen voor een huis bed waarbij het huis wordt gevormd door een aantal latten. Dit is zo bij de Erik en Tipi series van Vipack. Door een aantal latten lijkt het bed net een tipi tent of heeft het de vorm van een huis. Het bed is hierdoor nog erg open, omdat er geen planken tussen de latten zitten.

Een andere vorm van een open huis bed, is bij de Casami serie van Vipack. Hierbij zijn de zijkanten van het bed normaal, maar is alleen het hoofdeinde in de vorm van een huis. Bij het voeteneinde heb je dan een bankje, waar je bijvoorbeeld op kunt zitten wanneer je je schoenen aandoet. Er zijn ook ledikantjes die je kunt kopen in de vorm van een huis. Je kunt hiervan dan de zijkant verwijderen van het frame, waardoor het ook dient als bedbank. Zo kan je kind ook nog op latere leeftijd genieten van dit leuke bed.

Er zijn heel veel verschillende huis bedden in verschillende stijlen. Zo heb je bijvoorbeeld ook een bed dat de stijl heeft van een schuur of van een boomhut. Ze zijn er in allerlei verschillende kleuren en maten, dus er zit zeker iets bij dat geschikt is voor jou.

Als je all out wilt gaan, kun je kiezen voor een halfhoogslaper in de vorm van een schuur. Het bed heeft zelfs schuifdeuren, zodat je het lekker donker kunt maken. Het trapje naar het bed is maar kort en zit aan de zijkant van het bed. Het bed heeft een puntig dak en gaten in het plafond zodat er toch nog wat licht binnenkomt. Met dit bed zal het net lijken of dat je op een boerderij slaapt.

Hoogslapers, halfhoogslapers en lage huisbedden

Naast hoe het bed eruit ziet, moet je ook nog kiezen voor de hoogte van het bed. Zo zijn er op verschillende hoogtes bedden te vinden in de vorm van een huis. Een bed in de vorm van een tipi bijvoorbeeld heeft een lattenbodem die vlak boven de grond hangt. Het matras ligt dan dus vanzelfsprekend ook heel laag. Er is tussen de onderkant van het bed en de grond nog zo’n acht centimeter ruimte gelaten, zoals je matras genoeg verluchting heeft. Daarnaast zijn er ook nog bedden op een normale hoogte, maar je kunt ook kiezen voor een halfhoogslaper. Je hebt dan een klein trapje nodig van zo’n twee tweeën om in je bed te kunnen klimmen. Dit is dus een stuk lager dan wanneer je kiest voor een hoogslaper.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur