Filters

Merk
Kleur

Kinderlampen

Maak de kamer van je kind compleet met een leuke lamp. In onze collectie vind je kinderlampen van het vertrouwde merk Lifetime. Welke lamp kies jij? Bekijk onze collectie.

Kinderlamp kopen

Leuke lampen maken een kamer helemaal af. Je hebt natuurlijk de hoofdverlichting, wat vaak een lamp aan het plafond is. Het is fijn om daarnaast ook nog andere lampen toe te voegen. Denk aan een lamp op het bureau of op het nachtkastje.

1: Koel of warm?

Als je lampen gaat shoppen voor de kinderkamer, is het verstandig om ook goed te kijken naar welke kleurtemperatuur je wilt. Hoe warm of koud wil je de verlichting hebben?

Warm licht is meestal rond de 2800K. Dit licht heeft een gele tint en doet denken aan traditionele gloeilampen. Het geeft veel sfeer en is dan ook fijn voor de kinderkamer. Zeker voor een nachtlampje is dit een goede keuze.

Ook helder licht van zo’n 4500K is goed. Dit licht lijkt het meest op natuurlijk daglicht. Dit is fijn licht om bij te spelen en lezen. Perfect voor de hoofdverlichting of een bureaulamp dus.

Koud licht van 6500K is niet fijn voor de kinderkamer. Dit licht is meer geschikt voor de keuken.

2: Stopcontact of oplader?

Een kinderlamp op het nachtkastje is altijd fijn, maar er zit niet altijd een stopcontact op de juiste plek. Gelukkig zijn er ook leuke oplaadbare lampen die tot wel 8 uur licht geven. Daarna laad je ze eenvoudig weer op.

3: Knijplamp

Wil je een lampje erbij dat je overal kan gebruiken? Neem dan een knijplamp. Ook handig voor als je een lampje bij het bed wilt, maar je kind geen nachtkastje heeft. Een knijplamp zet je makkelijk op de rand van het bed.

4: Grappige vorm

Een lamp kan ook meteen een leuke decoratie zijn. Zeker als je voor een kinderlamp in een grappige vorm gaat. Lifetime heeft bijvoorbeeld een lamp in de vorm van een boek dat je echt open en dicht kan klappen.

Filters

Merk
Kleur