Filters

Merk
Kleur

Kinder nachtkastjes

Naast een bed hoort natuurlijk een nachtkastje te staan. Dit is handig om bijvoorbeeld een wekker op te zetten of spullen in te bewaren. Wij bieden verschillende nachtkastjes aan van het Belgisch design merk Vipack en het Nederlandse merk Bopita. We zijn helemaal fan van deze merken en bieden daarom alleen deze aan, we zijn zelfs de officiële dealer! De producten zijn niet alleen mooi en perfect voor in elke kinderkamer, maar ook zeer goed van kwaliteit. Kijk snel verder om te zien welk kindernachtkastje het beste past in jouw kinderkamer.

Snel naar: Flexa nachtkastjes | Vipack nachtkastjes | Bopita nachtkastjes | Woood nachtkastjes

Waarom is een nachtkastje fijn om te hebben?

Een nachtkastje is natuurlijk heel handig om spullen op te bergen. Zo kun je bijvoorbeeld een boek, een favoriete knuffel of lekker dikke sokken opbergen in een nachtkastje. Op deze manier kun je elke avond nog eventjes lezen voordat je gaat slapen of snel die knuffel pakken als je niet kunt slapen. Op het nachtkastje kun je natuurlijk ook spullen kwijt, zoals een wekker zodat je altijd weet hoe laat het is, een lampje zodat je altijd wat licht hebt als het te donker wordt of een glaasje water als je ‘s nachts wel eens wakker wordt en dorst hebt. Daarnaast zien sommige nachtkastjes er nou eenmaal hartstikke leuk uit en maken ze je slaaphoekje helemaal af.

Hier moet je op letten als je op zoek gaat naar een nieuw nachtkastje

Er zijn verschillende soorten en maten nachttafeltjes en daarom is het erg belangrijk dat je van tevoren goed bedenkt wat je er allemaal in wilt bewaren. Hoef je het tafeltje alleen maar te gebruiken voor een wekker en een lampje? Dan is het misschien niet nodig om een model te kopen dat ook opbergruimte is. Maar andersom is het natuurlijk wel vervelend als je een nachtkastje hebt gekocht en deze naderhand te klein blijkt te zijn of te weinig ruimte heeft om spulletjes in op te bergen. Vandaar dat het belangrijk is dat je goed onderzoek doet voordat je een kindernachtkast koopt, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

Daarnaast is het vaak ook mogelijk om een nachtkastje aan te schaffen dat past bij het bed van je kind. Deze behoren dan vaak tot dezelfde serie. Zo past het allemaal mooi bij elkaar. Maar dit is natuurlijk niet verplicht. Het kan ook juist leuk zijn om een totaal ander kindernachtkastje naast het kinderbed te zetten.

Van dit materiaal zijn onze nachttafeltjes gemaakt

Het is natuurlijk erg belangrijk dat de kindernachtkastjes sterk van kwaliteit zijn en lang mee kunnen gaan. Vandaar dat de modellen die wij aanbieden gemaakt zijn van MDF of massief grenen of beuken hout. Er zijn ook nachtkastjes te koop die een mix hebben van deze twee materialen. Het is dan bijvoorbeeld zo dat het frame gemaakt is van gelakt MDF, terwijl de poten van gemaakt zijn van grenen of beuken hout. De kleuren zijn over het algemeen vrij neutraal, zodat de nachtkastjes goed in elke kamer en bij elk interieur passen.

Deze verschillende soorten nachtkastjes bieden we aan

Uiteraard bieden wij hele leuke witte basis nachtkastjes aan. Deze hebben dan een rechte afwerking natuurlijk, anders kun je er niet iets op zetten. Verder hebben zij een aantal laatjes om spullen in op te bergen. Toch kun je dit weer net iets leuker maken door bijvoorbeeld andere handvaten aan de lades te doen. Zo zijn er modellen waarbij de handvaten hartjes zijn of lusjes van touw. Hierdoor kun je op een hele simpele manier een basis kindernachtkastje een leuke touch geven.

Verder hebben we ook modellen die een zwart frame hebben en waarvan de laatjes een andere kleur hebben, bijvoorbeeld een mooie houten kleur. Dit zorgt ervoor dat het er net iets leuker uit ziet en dat het meer opvalt. Een andere manier waardoor een kindernachtkastje er net iets anders uit ziet, is wanneer de poten van een ander materiaal zijn. Zo is het kastje bijvoorbeeld wit en de poten een mooie houtkleur. Vaak is het dan ook zo dat deze poten schuin onder het kastje staan. Sommige poten zijn recht, andere hebben motiefjes erin gezaagd.

Niet elke nachtkastjes hebben lades, maar sommige hebben ook een deurtje. Achter dit deurtje zitten soms dan één of meerdere planken waar je alsnog iets op kunt leggen. Dit oogt net weer iets anders dan de modellen die alleen lades hebben. Dan zijn er ook nog andere varianten waarbij je bijvoorbeeld een deurtje hebt en een lade of een lade met een open vak daar boven. Je kunt hier dan iets leuks neerleggen dat gezien mag worden, bijvoorbeeld een mooi boek.

Ook bij kindernachtkastjes kun je het zo gek maken als je zelf wil. Zo hebben we bijvoorbeeld ook knalrode nachtkastjes met laden waarvan de handvaten wielen van een auto zijn. Dit past heel leuk bij een bed dat ook een rode kleur is of de vorm van een auto heeft. Hierdoor krijgt de slaapkamer meteen een hele stoere uitstraling. Je kunt ook kiezen voor een iets lievere uitstraling, bijvoorbeeld voor een model waarbij de poten geribbeld zijn of waarvan de zijkanten bovenaan iets omhoog zijn en die een leuke ronde afwerking hebben of een figuurtje erin hebben zoals een hartje.

Zo snel heb jij jouw nieuwe kinder nachtkastje in huis

Je wil je nieuwe kindernachtkastje natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben, en daarom doen wij deze meteen op de post. Als je een kastje voor naast het bed hebt besteld van het merk Vipack dan wordt deze verzonden met TNT. De nachtkastjes van Bopita worden op afspraak verzonden met een andere leverancier. Het fijne hieraan is dat je dus zelf kunt bepalen wanneer deze worden bezorgd waardoor je hier geen rekening mee hoeft te houden en dus niet thuis hoeft te blijven. Je kunt het namelijk gewoon inplannen wanneer het jou het beste uit komt. Het nachtkastje kom dan naar jou toe in de vorm van een bouwpakket. Je kunt het kastje dan helemaal zelf in elkaar zette door middel van de uitgebreide handleiding die je erbij krijgt.

Filters

Merk
Kleur