Filters

Merk
Kleur

Bopita nachtkastjes

Naast de meeste bedden staat natuurlijk gewoon een Bopita nachtkastje. Dit is namelijk heel erg handig om spullen in te bewaren, om een wekker op te zetten of een nachtlampje op te zetten. Het kan soms nogal lastig zijn om een nachtkastje te vinden dat helemaal naar wens is, maar de modellen van Bopita zijn geschikt voor elke kinderkamer. Ze zijn sterk van kwaliteit en hebben daarnaast een mooie, rustige uitstraling. Lees snel verder om te kijken welk nachtkastje van Bopita het beste bij jou in de kinderkamer past.

Waarom het fijn is om een kindernachtkastje te hebben

Een kindernachtkastje is natuurlijk hartstikke fijn om spullen in op te bergen. Zo kun je bijvoorbeeld een favoriete knuffel, lekker dikke sokken of een boek in het kastje stoppen. Op deze manier kan je kind voor het slapen gaan nog even lezen of snel die knuffel pakken als het in slaap vallen maar niet wil lukken. Natuurlijk kun je op het nachtkastje ook spullen zetten, zoals een wekker, een lampje of een glas water. Zeker wanneer je zoon of dochter bang is in het donker, kan een nachtkastje dus erg handig zijn. Daarnaast zien ze er ook gewoon heel leuk uit en maken ze de slaaphoek helemaal compleet.

Let hier op wanneer je op zoek gaat naar een nieuw nachtkastje

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je een nieuw nachtkastje aan gaat schaffen. Wil je namelijk heel veel opbergruimte of maar een klein beetje? Ook wanneer je veel spullen kwijt wil op het bovenste oppervlak van het nachtkastje, moet je dus ervoor zorgen dat je hier genoeg ruimte voor hebt. Als je niet wil dat iemand ziet wat je allemaal in het nachtkastje bewaart, moet je dus zorgen voor een model dat niet open is. Als je niet zo goed weet wat voor nachtkastje je aan moet schaffen, kun je natuurlijk ook kiezen voor een model van dezelfde serie als het bed. Zo weet je in ieder geval zeker dat de twee meubels perfect bij elkaar passen!

De nachtkastjes van Bopita zijn van dit materiaal gemaakt

Een nachtkastje moet natuurlijk heel lang mee kunnen gaan en daarom is het belangrijk dat deze sterk van kwaliteit is. Vandaar dat de meeste modellen van Bopita gemaakt zijn van massief grenen of beuken hout of MDF. Er zijn ook nachtkastjes die gemaakt zijn van een combinatie van twee verschillende materialen. Meestal zijn dan bijvoorbeeld de pootjes of de handvaten gemaakt van een ander materiaal dan de rest van het kastje.

De kleuren zijn, net als bij de rest van de meubels van Bopita, over het algemeen redelijk neutraal. De meeste nachtkastjes zijn wit of hebben een zwarte of houtkleur. Hierdoor zijn deze nachtkastjes geschikt om in elke kinderkamer te plaatsen. Natuurlijk zijn ze recht afgewerkt zodat je ook spullen op het nachtkastje kunt zetten. Over het algemeen zijn de nachtkastjes van Bopita redelijk neutraal, waardoor ze in elke kamer en naast elk bed passen.

Deze verschillende stijlen nachtkastjes van Bopita hebben we in ons assortiment

De meeste nachtkastjes van Bopita zijn helemaal dicht en hebben twee lades. Dit is bijvoorbeeld zo bij de series Lucca, Lisa en Merel. Ze hebben echter wel allemaal verschillende soorten handvaten. Een model heeft bijvoorbeeld leren handvaten, terwijl andere houten of metalen horizontale staafjes hebben. Sommige lades zijn net zo breed als het hele nachtkastje en andere zijn net iets minder breed. Daarnaast is er ook nog een verschil in pootjes. De meeste modellen hebben rechte, witte pootjes. Het kastje uit de serie Lisa heeft echter schuine houtkleurige pootjes. Hierdoor krijgt het nachtkastje een echte Scandinavische uitstraling.

Verder zijn er ook nog modellen die ook een open vak hebben. Dit is bijvoorbeeld zo bij de serie Emma en Indy. Het kastje is hierbij verdeeld in twee vakken waarvan de onderste een lade is. Bij de Emma serie is dit zelfs een andere kleur. Het nachtkastje is wit, terwijl de lade grijs is. Verder hebben allebei de modellen rechte, houtkleurige pootjes en een bruin handvat. Deze kastjes zijn perfect om te combineren met bedden uit dezelfde serie, maar door hun neutrale uitstraling zijn ze ook geschikt om te combineren met een ander model bed.

Een model dat er heel anders uit ziet, is het nachtkastje uit de serie Job. Het nachtkastje is helemaal zwart, behalve het laatje. Deze is gemaakt van gefineerd hout waardoor het een gave vintage uitstraling krijgt. In het midden van deze lade zit dan een zwarte streep en het handvat is een zwarte knop. Boven het laatje zit een leeg vak waar je spulletjes op kunt bergen. Dit kastje is ideaal om te combineren met andere meubels uit de serie Job.

Tot slot zijn er ook nog nachtkastjes die er iets anders uit zien. Zo heeft de serie Narbonne bijvoorbeeld één deurtje in het nachtkastje. Achter deze deur zit een groot vak om spullen op te bergen. De bovenkant heeft een sierlijke omlijsting dat er erg klassiek uit ziet. Ook het nachtkastje uit de serie Evi heeft een mooie klassieke uitstraling. Boven in het kastje zit een lade en daaronder heb je een blad, maar de zijkanten van het kastje zijn helemaal open. De wand kant is verhoogd en komt in het midden in een sierlijke piek samen, waardoor het die klassieke uitstraling krijgt.

Zo snel heb jij jouw nieuwe nachtkastje van Bopita in huis

Jouw nieuwe nachtkastje wordt, mits hij op voorraad is, zo snel mogelijk op de post gedaan. Hij wordt verzonden op afspraak met een leverancier en je hebt hem dan binnen één tot twee weken in huis. Het nachtkastje komt aan bij jouw huis in de vorm van een bouwpakket. Je moet hem dus zelf nog in elkaar zetten! Gelukkig zal dat geen probleem zijn dankzij de uitgebreide handleiding die je erbij krijgt. Hierdoor kun jij zonder enige problemen jouw nieuwe nachtkastje van Bopita in elkaar knutselen.

Filters

Merk
Kleur