Snelle levering in NL en BE

Gratis bezorging vanaf €50

Enkel kwaliteitsmerken

Persoonlijk advies

Bij ons altijd de laagste prijs

Filters

Merk
Kleur
Collectie

Bopita kasten

Een echte slaapkamer is natuurlijk niet af zonder een kast. Denk maar aan een kledingkast, een boekenkast, een kast om spullen in op te bergen, nachtkastjes en noem maar op. Het maakt de kamer helemaal af en maakt het ook meteen een stuk gezelliger. De kasten die op deze pagina te zien zijn, zijn allemaal gemaakt door het Nederlandse merk Bopita. Zij maken producten van hoogwaardig materiaal en hiermee produceren zij de meest mooie meubels. Lees snel verder om te kijken welke kast van Bopita het beste in jouw kinderkamer zal staan.

Snel naar: Bopita Kledingkasten | Bopita Boekenkasten | Bopita Nachtkastjes | Bopita Commodes | Bopita Ladekasten

Daarom is het belangrijk om een kast op de kinderkamer te hebben

In een slaapkamer hoort natuurlijk naast een bed ook een kledingkast thuis. Verder kun je ook nog andere soorten kasten in je slaapkamer hebben staan. Het lijkt misschien niet noodzakelijk om een nachtkastje, een boekenkast of een ladenkast in je kamer te hebben, maar het is wel heel erg handig. Hier kun je namelijk allerlei spulletjes op of in kwijt waarvan je anders niet weet waar je ze moet laten. Verder zorgt een mooie kast ervoor dat je kamer er een stuk gezelliger en opgeruimd uit ziet. Waar moet je anders al dat speelgoed laten?

Let hier op wanneer je een nieuwe kast koopt van Bopita

Wanneer je een nieuwe kast gaat kopen, moet je je eerst afvragen waarvoor je hem wil gaan gebruiken. Een kledingkast is natuurlijk heel anders dan een kast om boeken of speelgoed in op te bergen. Als je heel veel kleding kwijt wil of heel veel speelgoed, moet je natuurlijk wel een kast kiezen die hier ook genoeg ruimte voor heeft. Op basis hiervan kun je een bepaald model kast uit gaan kiezen. Let er daarnaast ook nog op hoeveel planken de kast heeft om spullen op te bergen. Hoe meer planken, hoe meer spullen je in principe kwijt kan. Het is wel belangrijk dat er genoeg ruimte zit tussen deze planken als je grote spullen op wil bergen.

Van dit materiaal zijn de kasten van Bopita gemaakt

Kasten moeten natuurlijk lang mee kunnen gaan en dat weten ze bij Bopita ook. Vandaar dat hun kasten van de beste materialen zijn gemaakt. De kasten zijn namelijk gemaakt van MDF en massief grenen hout. MDF is een plank van samengeperst hout en heeft een gelakte afwerking. De kasten van Bopita zijn soms van één houtsoort gemaakt en soms van een combinatie van de twee verschillende soorten. Het kan dan bijvoorbeeld zo zijn dat de deuren of poten van een ander materiaal zijn gemaakt.

Deze verschillende soorten kasten hebben we

Het is hierboven al kort benoemd, maar er zijn veel verschillende soorten kasten van Bopita die we aanbieden. Je staat er misschien niet zo bij stil, maar er zijn dan ook veel verschillende kasten die je in een slaapkamer kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan een kledingkast, een boekenkast of een nachtkastje. Maar ook commodes en ladekasten zijn erg belangrijk en komen ook heel veel voor.

Zo heeft Bopita bijvoorbeeld verschillende kledingkasten in de aanbieding. Deze variëren van modellen met één of twee deuren tot modellen met drie deuren of deuren in combinatie met lades. Elke serie heeft natuurlijk een eigen uiterlijk. Zo zijn er hele simpele kledingkasten, maar ook mooie modellen met een Scandinavische of juist een vintage uitstraling. De meeste modellen hebben een rechte afwerking zijn wit van kleur, maar er zijn ook zwarte kledingkasten. Daarnaast zijn veel kasten een combinatie van wit en een mooie houtkleur.

Daarnaast verkoopt Bopita ook een aantal boekenkasten. Deze heb je in verschillende maten. Sommige zijn heel hoog en anderen zijn weer heel laag. Ze hebben allemaal ongeveer hetzelfde uiterlijk. Ze zijn namelijk wit van kleur en hebben een rechte afwerking. De poten zijn niet wit, maar hebben een mooie houtkleur. Sommige modellen zijn voorzien van alleen vakken en andere hebben ook een kastje of een lade in de kast. Zo kun je ook dingen opbergen waarvan je liever niet wil dat iedereen ze ziet.

Naast een bed hoort natuurlijk een nachtkastje en daarom heeft Bopita ook verschillende nachtkastjes in het assortiment. Ook deze hebben allemaal weer een ander uiterlijk. Over het algemeen zijn er veel witte nachtkastjes, maar er zijn er ook die een andere kleur hebben zoals zwart of een houten kleur. Bij de meeste modellen is er echter sprake van een combinatie van hout met wit of zwart. De meeste nachtkastjes van Bopita hebben ook ruimte om spullen te bewaren door middel van een leeg vak of een lade.

Een commode is natuurlijk onmisbaar in een babykamer. Ouders hebben dan ook groot belang bij een mooie commode van hoge kwaliteit. Bopita biedt daarom ook meerdere stijlen commodes aan in verschillende kleuren zoals wit, zwart of grijs. De commodes zijn voorzien van lades, maar hoeveel ruimte ze precies hebben verschilt natuurlijk per model. Het aanbod is in ieder geval heel groot, dus er zit sowieso wel een model bij dat mooi zal staan in jouw babykamer.

Tot slot maakt Bopita natuurlijk ook nog ladekasten. Dit zijn redelijk kleine kastjes die bijvoorbeeld goed onder een bureau passen. Hiermee kun je je bureau uitbreiden wanneer deze niet genoeg ruimte heeft om spullen te bewaren. Sommige modellen staan dan ook op wieltjes, zodat je het ladeblok gemakkelijk kunt verplaatsen. Ze zijn allemaal wit van kleur en hebben een rechte afwerking. Dat is logisch, want anders zou je er niks op kunnen zetten natuurlijk.

Zo snel heb jij je nieuwe kast van Bopita in huis

Als je eenmaal die nieuwe kast uit hebt gezocht, wil je deze natuurlijk ook zo snel mogelijk in huis hebben. De kast wordt verzonden op afspraak met een leverancier. Als het product dat je bestelt gewoon op voorraad is, dan zal het zo’n één tot twee weken duren voordat je het in huis hebt. Je kunt het dan helemaal zelf en zonder enige problemen in elkaar zetten door de duidelijke handleiding die je erbij krijgt.

Filters

Merk
Kleur
Collectie