Filters

Merk
Kleur

Bopita boekenkasten

Misschien is je kind nog te jong om zelf te lezen of houdt hij er helemaal niet van, maar toch is het erg belangrijk om een mooie Bopita boekenkast in de kinderkamer te hebben. Kinderen krijgen van jongs af aan al boeken, ook al kunnen ze zelf nog niet lezen. Ouders lezen natuurlijk maar al te graag voor aan hun kinderen. En hoe leuk is het om deze boeken samen op te bergen in een boekenkast van Bopita? Dit is een Nederlands merk dat zorgt voor meubels die niet alleen meegaan met de laatste trends, maar ook nog eens heel sterk van kwaliteit zijn. Zo weet je dus zeker dat ze lang meegaan! Kijk snel verder voor ons assortiment van boekenkasten voor kinderkamers.

Waarom is het fijn om een boekenkast op de kamer te hebben?

Of je kind nou van lezen houdt of niet, hij zal vast wel een paar boeken in zijn bezit hebben. Het is fijn als hij deze een mooi plekje in zijn slaapkamer kan geven. Sommige spullen zijn namelijk gewoon leuk om te laten zien. In de meeste woonkamers staat toch ook gewoon een mooie boekenkast? Daarnaast kleedt het ook de kamer mooi aan, zorgt het voor een gezellige uitstraling en karakter van de kamer. Jouw zoon of dochter kan met behulp van een boekenkast de slaapkamer echt eigen maken en er zijn persoonlijke touch aan geven. Als je kind iets ouder wordt, zal hij daarnaast ook boeken nodig hebben voor school en die kan hij dan mooi opbergen in zijn boekenkast!

Let hier op wanneer je een nieuwe boekenkast gaat kopen

Een belangrijke vraag om jezelf te stellen wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe kinderboekenkast, is waarvoor je hem precies wil gebruiken. Natuurlijk is hij bedoeld om boeken in op te bergen, maar je kunt er natuurlijk ook nog andere spullen in zetten! Hoeveel wil je kwijt kunnen in de boekenkast? Dit is erg belangrijk om te weten, want je wil natuurlijk niet dat je per ongeluk een veel te kleine kast koopt of dat hij veel te groot is waardoor je met een half lege kast komt te zitten. Als je niet heel veel spullen hebt om op te bergen, zal een klein kastje dus voldoende zijn. Mocht je juist spullen hebben die je niet per se wil laten zien, dan kun je juist kiezen voor een model met lades of kastjes zodat de spullen niet te zien zijn van buitenaf.

Van dit materiaal is jouw nieuwe boekenkast gemaakt

De wandkasten van Bopita zijn gemaakt van MDF, beuken hout en spaanplaten. Hierdoor weet je zeker dat jouw nieuwe boekenkast wel tegen een stootje kan en van goede kwaliteit is. De kasten zijn gemaakt van een combinatie van bijvoorbeeld MDF en spaanplaten. Sommige modellen hebben een frame dat gemaakt is van MDF terwijl de poten gemaakt zijn van massief beuken hout. Deze boekenkasten zijn vaak onderdeel van een serie en hebben dus bijpassende meubels, zoals een bed of een kledingkast. Door meerdere meubels uit een serie te kopen, hoef je minder lang te zoeken naar meubels die mooi bij elkaar passen.

Deze verschillende wandkasten van Bopita hebben we in ons assortiment

Er zijn een aantal verschillende boekenkasten waar je uit kunt kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld een boekenkast uit de serie Emma. Deze is vrij hoog en heeft maarliefst vier vakken waar je boeken en andere spullen in op kunt bergen. Daarnaast zitten er onderaan ook nog twee lades om spullen in te leggen waarvan je niet wil dat iedereen ze kan zien. Doordat deze kast zo groot is, kun je hier ook andere dingen in zetten zoals bijvoorbeeld een knuffel of een mooie foto.

Een iets kleinere kast komt uit de serie Indy. Deze heeft namelijk drie vakken en een lade. De kast is wit en heeft een rechte afwerking. De poten zijn gemaakt van een mooie houtkleur en zijn een ander materiaal van de rest van de kast. Het handvat van de lade is een lus gemaakt van leer, waardoor de kast meteen heel net oogt. De legplanken van deze kast zijn verstelbaar en dus kun je de inrichting zelf bepalen.

De boekenkast van de serie Lynn lijkt veel op de bovenstaande kast. Hij heeft namelijk ook twee planken, is helemaal wit gelakt met een rechte afwerking en heeft beuken houten pootjes. Deze pootjes staan schuin onder de kast waardoor hij een Scandinavische uitstraling krijgt. Daarnaast heeft deze kast geen lades onder, maar twee kastdeurtjes. Deze deurtjes hebben geen uitstekende handvaten, maar twee kleine gaatjes waar je je vingers aan kunt haken. Achter deze deurtjes zitten dan weer twee kleine en een groter vakje om spulletjes op te bergen. Deze kast is 180 centimeter hoog en is geschikt voor een babykamer of een tienerkamer.

Tot slot heeft Bopita ook nog een kleiner boekenkastje uit de serie Uno. Dit model heeft vier vakken die niet boven elkaar zitten, maar twee aan twee naast elkaar. Het is wit, maar heeft blanke houten pootjes. Deze zitten ook schuin onder de kast waardoor je wederom een Scandinavische uitstraling krijgt. Bovendien is deze kast ook recht afgewerkt is waardoor hij ook geschikt is om spullen op te leggen. Zo kun je dus alsnog meer spullen kwijt in deze kast dan in eerste instantie lijkt. Daarnaast kun je dit meubel ook gebruiken om bijvoorbeeld een televisie op te zetten.

Zo snel heb jij je nieuwe boekenkast van Bopita in huis

Als je een nieuwe boekenkast van Bopita bestelt, dan wordt deze naar je verzonden op afspraak met een leverancier. Het duurt dan, als het product dat je bestelt op voorraad is, zo’n één tot twee weken voordat het bij jou in huis is. Je krijgt natuurlijk geen kant en klare boekenkast toegestuurd, maar deze komt in de vorm van een bouwpakket. Hier zit gewoon een uitgebreide handleiding bij zodat jij helemaal zelf die nieuwe boekenkast zonder enige problemen in elkaar kunt knutselen.

Filters

Merk
Kleur