Snelle levering in NL en BE

Gratis bezorging vanaf €50

Enkel kwaliteitsmerken

Persoonlijk advies

Bij ons altijd de laagste prijs

Filters

Merk
Kleur
Collectie

Commodes

Een commode is een essentieel onderdeel van een babykamer. Het is ideaal, want je hebt meteen alle spullen bij de hand en hoef je je kind ook niet de rug toe te draaien terwijl je de luier aan het verschonen bent. Een commode is een soort werkbank en kledingkast in één meubel. Omdat we alleen de beste kwaliteit aan willen bieden, zijn al onze commodes van de merken Vipack, Bopita en Quax. We zijn dan ook de officiële dealer van deze merken. Zij maken commodes die niet alleen erg mooi zijn, maar ook zeer goed van kwaliteit. Lees snel verder om te kijken welke commodes we allemaal aanbieden.

Snel naar: Vipack commodes | Bopita commodes | Quax commodes

Wat is een commode precies?

In elke babykamer zul je hem wel zien: de commode. Dit is in principe gewoon een lage ladekast. Je kunt hier heel veel in kwijt waardoor je niet eens altijd een extra kledingkast nodig hebt. Natuurlijk gebruik je een commode ook om je kind op te verschonen en om hem aan te kleden. Het is misschien wel het meest gebruikte meubel van de hele babykamer. Een commode heeft dan ook heel veel opbergruimte, omdat hier heel veel spullen in moeten. Denk maar aan kleding, maar ook aan luiers of verzorgingsproducten.

Hier moet je op letten als je op zoek gaat naar een nieuwe commode

Een commode zul je dus heel veel gaan gebruiken. Daarom is het erg belangrijk dat je de juiste uitkiest wanneer je op jacht gaat naar een nieuw model. Kijk bijvoorbeeld naar welke hoogte jij wilt dat het meubel is. Wat is voor jou prettig? Daarnaast is het misschien ook fijn dat je met je voeten onder de commode kunt zodat je niet voorover gebogen hoeft te staan terwijl je je baby aan het verzorgen bent. Dit zijn dingen waar je misschien niet zo snel aan denkt, maar die wel erg belangrijk zijn.

Andere dingen waar je op kunt letten is de veiligheid van de commode en de grootte van het blad. Zo kan het fijn zijn als de zijkanten en de achterkant van de commode hoger zijn en dat het blad groot genoeg is om er ook andere spullen op kwijt te kunnen, bijvoorbeeld kleertjes en een luier. Uiteraard hebben de meeste mensen een aankleedkussen die ook al voor veel veiligheid zorgt en deze moet natuurlijk ook goed op het blad passen. Je kunt kiezen voor een losse commode, maar er zijn ook veel modellen die onderdeel zijn van een serie. Zo past de commode dan precies bij het kinderbed of ledikantje en bij de rest van het interieur van de babykamer.

Van dit materiaal zijn onze commodes gemaakt

Grote kans dat je baby elke dag wel eens op de commode zal liggen. Daarom is het heel erg belangrijk dat dit meubel van goede kwaliteit is. Het moet dus wel tegen een stootje kunnen en lang mee kunnen gaan. De commodes die wij aanbieden zijn gemaakt van MDF of gaan massief beuken of grenen hout. Dit is erg stevig materiaal waarvan je zeker weet dat het lang mee zal gaan. Het kan ook zo zijn dat de commode is gemaakt van een combinatie van materialen. Zo kan de commode zelf bijvoorbeeld gemaakt zijn van berkenhout, terwijl de poten van metaal zijn. Hierdoor zijn de poten dus net iets anders, waardoor de commode er ook net iets specialer uit ziet.
De meeste meubels zijn wit van kleur. Dit is erg handig, want zo weet je zeker dat ze in elke babykamer passen. Verder hebben we ook nog andere kleuren in de aanbieding zoals taupe, een mooie houtkleur of grijs. Het kan natuurlijk ook een combinatie zijn van meerdere kleuren. De buitenkant is dan bijvoorbeeld zwart, terwijl de lades een mooie houtkleur hebben.

Deze verschillende commodes verkopen wij op onze webshop

De meeste commodes lijken heel erg op elkaar. Het is namelijk vaak gewoon een ladekast. Je kunt het dan natuurlijk wel iets anders eruit laten zien door de poten of de lades anders van kleur te maken. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een model waarvan de handvaten van de lades net iets anders zijn. Deze zijn dan bijvoorbeeld een mooie houtkleur terwijl de rest van de lades wit zijn. Verder kun je de handvaten ook anders van vorm maken. Ze kunnen bijvoorbeeld ovaal zijn, of het kunnen lusjes zijn van leer in plaats van een gat in de la. Andere vormen zijn helemaal geen handvaten of leuke hartjes waardoor het net iets liever oogt.

Bijna alle commodes hebben lades, maar we hebben ook een paar modellen die geen lades hebben maar deurtjes. Achter deze twee deuren zit een grote legplank die dus afgesloten is en niet te zien is als de deuren dicht zijn. Dit is erg handig omdat je hier dus allemaal spullen kwijt kunt van je kind die niet per se in het zicht hoeven te liggen. Daarnaast oogt het gewoon net iets anders dan een standaard commode dat lades heeft.

We bieden ook een model aan dat niet helemaal blanco is. De Alex serie van Vipack heeft namelijk een commode met grote cijfers op de linkerkant van de lades. Aan de andere kant, de rechterkant, zit dan een soort sticker. De commode is gemaakt van massief grenen en dennen en heeft een stevige afwerking. Het frame is zwart en de lades zijn wit, waardoor de commode er industrieel en stoer uit ziet.

Filters

Merk
Kleur
Collectie