Filters

Merk
Kleur

Leander commodes

Leander heeft drie verschillende commodes en een luiertafel in de collectie. Allemaal oersterk en handig in gebruik. Welke Leander commode kies jij? Bekijk ze snel en laat je inspireren.

Leander commodes: sterk en duurzaam

Leander commodes zijn stuk voor stuk oersterk. Ze worden gemaakt van eiken- en beukenhout. Soms in combinatie met hoge kwaliteit MDF. Voor de afwerking wordt kind- en milieuvriendelijke lak gebruikt. 

Leren handgrepen in verschillende kleuren

De drie commodes van Leander hebben allemaal fijne lederen handgreepjes. De handgreepjes die er standaard bij zitten zijn bruin van kleur. Liever een ander kleurtje? Dan kan je zwarte of naturel leder handgreepjes bestellen. Zo pas je jouw Leander commode makkelijk aan jouw smaak aan. 

Welke stijl Leander commode kies jij?

Houd jij van rechte en strakke lijnen? Dan is de Leander Luna of Leander Linea commode een aanrader. Deze commodes hebben allebei een lekker strak design, maar wel met een speelse twist. De zijkanten zijn schuin, waarbij de bovenkant smaller is dan de onderkant.

De Luna en Linea commode hebben nog een belangrijk kenmerk gemeen: de elegante smalle pootjes. Die geven de commode een ruimtelijk effect. Zo voelt de kinderkamer groter aan.

Ga je juist liever voor zachte ronde vormen? Dan is de Classic commode een aanrader. De hele Leander Classic collectie bestaat uit meubels met afgeronde vormen. Die geven de kinderkamer een gemoedelijke en knusse uitstraling.

Welke kleur Leander commode wil je?

De commodes zijn te krijgen in:

  • Naturel beuken (Linea)
  • Naturel eiken (Linea)
  • Wit met eiken pootjes (Luna)
  • Grijs met eiken pootjes (Luna)
  • Grijs (Classic)
  • Wit (Classic)

Extra ruimte bij het verschonen

Wil je extra veel ruimte om je kleintje te verschonen? Bestel dan een bladvergroter mee bij je Leander commode. Op de bladvergroter kan je kleintje recht voor je liggen, met de voetjes naar je toe. Houd er wel rekening mee dat de commode niet helemaal tegen de muur kan staan als je de bladvergroter erop hebt.

Ook handig: de Leander luiertafel

Wil je geen complete commode maar wel een handige plek om je kleine te verschonen? Dan is de Leander Linea luiertafel een aanrader. Te krijgen in eiken of beuken. Altijd met perfect passend aankleedkussen erbij.

Deze luiertafel heeft een slank en elegant ontwerp en heeft onder het tafelblad nog twee legplanken waar je van alles kwijt kan. Wil je er flink wat spullen op kwijt kunnen? Dan raden we je aan om de losse lade mee te bestellen. Zo houd je de boel netjes georganiseerd.

Filters

Merk
Kleur