Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Meegroeibedden

Een passend bed voor je kleine waar je lang mee vooruit kan? Koop een meegroeibed. Ook bekend als doorgroeibed en ombouwbed. Hier vind je meegroeibedden in verschillende formaten. Vanaf meegroei ledikant van 60×120 of 70×140 cm tot eenpersoonsbed van 90×200 cm.

Welk meegroeibed kies jij? Bekijk snel onze collectie met vertrouwde merken. Je vindt hier meegroeibedden van Bopita, Quax en Vipack.

Meegroeibed kopen

Wil je je kleintje niet meteen in een groot eenpersoonsbed leggen, maar wil je wel dat het bed lang meegaat? Ga dan voor een meegroeibed. Zo sluit het bed perfect aan bij de leeftijd van je kleine.

Welk formaat meegroeibed kies je?

Meegroeibedden zijn in verschillende formaten te krijgen. In onze collectie vind je deze formaten:

  • 60×120 cm
  • 70×140 cm
  • 90×140 cm tot 90×200 cm

Meegroei ledikant / meegroeibed baby

Ben je op zoek naar een meegroei ledikant? Een meegroeibed dat je vanaf de babyleeftijd kan gebruiken? Ga dan voor 60×120 of 70×140 cm.

Dit bedje gebruik je eerst als gewoon ledikant voor je baby, met spijlen aan beide zijdes. Zodra je kindje oud genoeg is, bouw je het ledikant om naar een peuterbed.

Je hebt bij meegroei ledikantjes de keuze uit:

  • Ledikanten die je ombouwt naar een standaard peuterbed
  • Ledikanten die je ombouwt naar een bedbankje voor peuters

Meegroeibed peuter (doorgroeibed)

Zoek je een meegroeibed die je vanaf de peuterleeftijd kan gebruiken? Ga dan voor een doorgroeibed. Een doorgroeibed kan je in drie formaten gebruiken:

  • 70×140 cm
  • 90×140 cm
  • 90×160 cm
  • 90×200 cm

In de grootste maat is het net zo groot als een standaard eenpersoonsbed. Dit bed begint dus als een meegroeibed voor peuters en gaat mee tot in de tienerjaren.

Welke kleur en stijl meegroeibed?

Meegroeibedden zijn in allerlei kleuren en stijlen te krijgen. Met een meegroeibed is het natuurlijk de bedoeling dat het lang meegaat. Denk daarom bij het kiezen van de kleur en stijl ook even vooruit. Wat combineert makkelijk? Van welke stijl weet je zeker dat je het niet beu raakt?

Meegroeibed zwart

Ga voor een stoere kinderkamer met karakter door voor een zwart meegroeibed te kiezen. Zwart heeft een sterke en krachtige uitstraling.

Meegroeibed wit

Ga je liever voor een rustige uitstraling? Neem dan een wit meegroeibed. Wit raak je niet snel beu, het is makkelijk te combineren en het heeft een ruimtelijk effect. Dat wil zeggen dat het de kamer groter laat lijken.

Meegroeibed grijs, bruin of beige

Ook rustig en makkelijk te combineren: een grijs meegroeibed. Dat geeft de kamer toch net wat meer sfeer. Hetzelfde geldt voor bruin en beige.

Meegroeibed hout kleur

Haal een stukje natuur de kinderkamer in met een hout kleur meegroeibed. Bijvoorbeeld een mooi grenen bed. Dat geeft een gezelligheid en warmte die geen enkele kleur kan evenaren. En hout is ook weer ontzettend makkelijk te combineren. Het gaat met iedere kleur samen.

Meegroeibed online bestellen

Wil je een meegroeibed kopen? Maak je keuze uit onze collectie en bestel vandaag nog. Op de productpagina vind je hoe snel je het meegroeibed in huis hebt. We laten je niet onnodig thuis wachten: we nemen altijd even contact op om een bezorgafspraak te maken.

Vragen over welk meegroeibed je het beste kan kiezen? We denken graag met je mee via whatsapp, email of ons contactformulier.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur