Filters

Merk
Kleur

Schommelstoelen

Kinderen zijn gek op schommelstoelen. Of het nu op schoot bij papa of mama is of op hun eigen kinderschommelstoel. Daarom hebben we verschillende schommelstoelen in onze collectie. Van klassiek tot modern.

Schommelstoel voor kinderen

Een schommelstoel is ideaal om lekker tot rust te komen. Om gezellig een boekje te lezen of gewoon lekker wat te dagdromen. Geef je kind zijn of haar eigen ontspanplekje met een eigen schommelstoel. Voor in hun slaapkamer of gezellig in de woonkamer.

Schommelstoel voor de babykamer

Kinderen zijn eigenlijk vanaf hun geboorte al dol op schommelstoelen. We weten allemaal dat baby’s graag gewiegd worden. Dat kan je een stuk makkelijker voor jezelf maken door lekker met je kleintje in een schommelstoel te gaan zitten. Zo ontspant niet alleen de baby, maar jijzelf ook.

Een schommelstoel is dus een dikke aanrader voor de babykamer. Wil je de stoel ook meteen gebruiken om je kindje in te voeden? Let er dan op dat de schommelstoel goede armleuningen heeft.

Klassiek of modern

Schommelstoelen zijn in allerlei stijlen verkrijgbaar. We kennen allemaal wel de klassieke houten schommelstoel met een rugleuning met spijlen. Deze stoel is nog steeds ontzettend geliefd en past bij allerlei interieurs en kinderkamers.

Bij deze houten stoel is een kussentje erg fijn. Ook kan je de stoel leuk stylen met een dekentje of schapenvachtje.

Wil je liever een moderne vormgeving? Die vind je ook in onze collectie. Bijvoorbeeld de Quax banana schommelstoel.

Hout of gestoffeerd

Ga jij voor een houten schommelstoel of een gestoffeerd exemplaar? Een schommelstoel zonder bekleding is vaak voordeliger in aanschaf en makkelijker schoon te houden. Een gestoffeerde schommelstoel biedt meer zitcomfort.

Matchende schommelstoelen

Lekker samen met je kind schommelen? Dan zijn matchende schommelstoelen een leuk idee. In onze collectie vind je verschillende modellen in de adult en kind variant.

Filters

Merk
Kleur