Filters

Merk
Kleur

Bopita kledingkasten

Als je een nieuwe slaapkamer in gaat richten, denk je natuurlijk als eerste aan een bed. Maar iets dat minstens net zo belangrijk is, is een mooie kledingkast. Deze moet natuurlijk niet alleen maar mooi zijn, maar ook praktisch. Dat snappen ze bij Bopita ook. De kledingkasten die zij maken zijn praktisch, mooi en ook nog eens goed van kwaliteit. Zo weet je dus zeker dat ze lang meegaan. Om deze redenen zijn wij dan ook de officiële dealer van het Nederlandse merk Bopita. Ze maken heel veel verschillende stijlen kledingkasten, die wij allemaal aanbieden. Kijk dus snel verder voor deze verschillende kasten en kies er eentje uit die het mooiste zal staan in jouw kinderkamer.

Waarom je een kledingkast op je kamer moet hebben

Iedereen wil natuurlijk een kledingkast op de slaapkamer hebben staan, want waar laat je anders al je kleding en waar kleed je je dan om? Het is dus heel praktisch, maar daarnaast zorgt het er ook voor dat je slaapkamer een stuk gezelliger en mooier wordt. Een kale kamer is natuurlijk niet zoveel aan, maar als er verschillende meubels in staan dan wordt het al een stuk beter. Je kunt kiezen voor een kledingkast die past bij de rest van de meubels op de slaapkamer, maar je kunt er ook voor kiezen om er een te pakken uit een andere serie en om zelf de meubels bij elkaar te zoeken.

Let hier op wanneer je een nieuwe kledingkast van Bopita gaat kopen

Wanneer je een nieuwe kledingkast gaat kopen, is het natuurlijk heel belangrijk om van tevoren te bedenken hoe groot deze precies moet zijn. Op basis hiervan kun je een nieuwe kast uit gaan zoeken die bij jouw wensen past. Er zijn namelijk verschillende soorten kledingkasten die Bopita maakt. Zo heb je modellen waar lades in zitten, maar er zijn ook modellen waar helemaal geen lades in zitten. In sommige kasten kun je alleen maar kleding neerleggen, terwijl je bij andere kasten ook kleding op kan hangen. Het ophangen van kleding kan soms erg handig zijn. Houd hier dus rekening mee wanneer je een nieuwe kledingkast van Bopita uit gaat zoeken!

De kledingkasten van Bopita zijn van dit materiaal gemaakt

Het is natuurlijk de bedoeling dat de kledingkast voor langere tijd meegaat. Daarom is het erg belangrijk dat hij stevig van kwaliteit is. Zeker wanneer je de kledingkast gaat gebruiken om heel veel spullen in op te slaan, moet hij wel tegen een stootje kunnen. De kasten van Bopita zijn daarom van MDF of massief grenen hout gemaakt. Soms zelfs een combinatie van deze twee materiaalsoorten! Bij een combinatie is het meestal zo dat bijvoorbeeld de deuren, de poten of de handvaten van een ander materiaal zijn gemaakt dan de rest van de kast. Hierdoor ziet een kledingkast er net iets anders en hipper uit.

Deze verschillende soorten kledingkasten maakt Bopita

De meeste kledingkasten van Bopita zijn wit, maar de kasten van de serie Job hebben een zwarte rand en de deuren zijn gemaakt van houten gefineerde planken. Hierdoor krijgen deze kasten een echte vintage uitstraling. De kasten zijn recht afgewerkt en hebben ook rechte poten. Je kunt deze kasten kopen in een variant met twee deuren en een variant met drie deuren. De handvaten zitten bij elkaar in het midden van de kast en zijn zwarte ronde knoppen. Achter elke deur zitten drie legplanken en een hangroede. De kasten van deze serie zijn volledig gemaakt van grenen hout.

Een ander soort kast die je veel ziet is het model waarbij de kas wit is en de handvaten en poten een houtkleur hebben. Dit is bijvoorbeeld zo bij de series Indy, Lisa en Fenna. De kasten hebben drie of twee witte deuren. De handvaten zijn van hout en zijn verticale staven of kleine lusjes. De houten poten staan schuin onder de kast waardoor deze een mooie Scandinavische uitstraling krijgt. Binnen in de kast heb je dan verschillende planken en ook ruimte om kleding op te hangen. Uiteraard geldt dat hoe meer deuren een kast heeft, hoe meer ruimte er ook is om dingen op te bergen.

De kasten van de serie Emma zijn net iets anders dan de rest. Zij hebben namelijk geen witte deuren, maar grijze deuren. De zijkanten van deze kasten zijn wel wit en ook hier zijn ze weer verkrijgbaar in een model met twee deuren en een model met drie deuren. De handvaten en de poten zijn hierbij van hout en de poten staan ook weer schuin onder de kast wat zorgt voor een Scandinavisch effect. In de kast heb je aan een kant alleen maar planken en aan de andere kant een mix van planken en een grotere ruimte om kleding op te hangen.

Tot slot heb je ook nog simpele, witte kledingkasten. Onder andere de series Corsica, Camille en Fiore bieden zulke kledingkasten aan. Ze zijn helemaal wit, hebben rechte poten en zijn recht afgewerkt. Binnenin heb je verschillende vakken om kleding neer te leggen en om kleding op te hangen. Deze kledingkasten van Bopita passen perfect in elke kamer door hun hele neutrale uiterlijk. Dat is erg handig wanneer de rest van de kamer al redelijk druk is of wanneer je de slaapkamer graag zo rustig mogelijk houdt. Er zijn ook modellen beschikbaar waarbij er onder in de kast een lade is om spullen op te bergen.

Zo snel heb jij de nieuwe kledingkast van Bopita in huis

Als je een nieuwe kledingkast van Bopita uit hebt gezocht, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Zodra je hem bestelt is hij, mits hij op voorraad is, binnen één tot twee weken bij jou thuis. Het pakket wordt bezorgd op afspraak met de leverancier. Een kledingkast is natuurlijk veel te groot om kant en klaar te laten bezorgen en daarom krijg je hem thuis in de vorm van een bouwpakket. Hier zit uiteraard een duidelijke handleiding bij zodat jij helemaal zelf en zonder problemen jouw nieuwe kledingkast van Bopita in elkaar kunt zetten.

Filters

Merk
Kleur