Filters

Merk
Kleur

Bopita ladekasten

In een gemiddelde slaapkamer staat natuurlijk een bed, een nachtkastje, een kledingkast en misschien nog wel een andere kast of bureau. Een handige manier om het interieur helemaal compleet te maken, is door hier een mooie Bopita ladekast aan toe te voegen. Als je veel spullen hebt om op te bergen, en het net niet allemaal kwijt kan, kun je er voor kiezen om een ladekast in de slaapkamer te zetten. De modellen van Bopita zijn erg fijn en daarnaast ook nog eens heel mooi. Doordat ze redelijk compact zijn, kun je ze bijna overal wel neerzetten. Lees snel verder om te kijken welke ladekast voor jou geschikt is.

Waarvoor kun je de ladekast van Bopita allemaal gebruiken?

Een ladekast kun je gebruiken wat jij maar wilt. Het kan bijvoorbeeld dienen als extra opslagruimte bij een bureau. Doordat ze redelijk klein zijn, passen ze onder de meeste bureau’s. Dit is vooral erg handig wanneer je bureau zelf geen ladeblokken heeft, zodat je hier schriften, mappen en andere spullen in kunt bewaren. Verder kun je een ladekast ook gebruiken als nachtkastje. Ze zijn namelijk ongeveer dezelfde hoogte en zien er dan ook redelijk hetzelfde uit. Natuurlijk kun je een ladekast ook gewoon los ergens in de kinderkamer zetten. Zo kun je er bijvoorbeeld een leuk hoekje van maken door er een mooie foto en een kaarsje of bloemetje op te zetten en kun je het meubel gebruiken om spulletjes in te leggen.

Van dit materiaal zijn de kinder ladekasten van Bopita gemaakt

Alle ladekasten van Bopita zijn gemaakt van MDF. Dit is samengeperst hout dat stevig van kwaliteit is. Dat is natuurlijk ook wel nodig, want een ladekast wordt intensief gebruikt. Je kunt hem voor verschillende doeleinden gebruiken, dus hij moet wel tegen een stootje kunnen. Doordat het van hoogwaardig kwalitatief materiaal is gemaakt, weet je dus zeker dat hij lang mee kan. Daarnaast zijn alle ladekasten van Bopita wit van kleur. Hierdoor zijn ze lekker neutraal, zodat ze in elke kamer en op elke plek in die kamer mooi staan.

Deze verschillende ladekasten verkopen wij op onze website

Er zijn een aantal verschillende kinder ladekasten waar je uit kunt kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld het model uit de serie Nordic. Deze is voorzien van drie verschillende vakken, waarvan twee redelijk klein zijn en eentje wat groter. Het onderste vak is in dit geval wat groter. Je kunt hier een lade in doen zodat je hier spullen in kunt doen die niet iedereen hoeft te zien. In het middelste vak van het meubel zit een vaste lade. Dit ladeblok komt uit de serie Mix & Match, wat inhoudt dat je de lades kunt verwisselen voor lades in een andere kleur. Zo kun je je ladeblok net iets leuker maken. Je kunt het ladeblok heel gemakkelijk verplaatsen omdat er wieltjes onder zitten. De lades in het blok kun je heel gemakkelijk openmaken doordat er een opening zit aan de voorkant van de lades.

Een ander model waar je voor kunt kiezen, is er een uit de serie Merel. Het is een model kastje met een helemaal rechte afwerking en twee lades in het midden. Deze zijn voorzien van een horizontale zilveren staaf als handvaten. Natuurlijk kun je dit model combineren met andere meubels uit dezelfde serie. Zo fungeert het als nachtkastje naast het bed, maar ook als ladeblok onder het Merel bureau. Het ladekastje heeft geen losse poten, maar deze zijn een geheel met de rest van het meubel.

Tot slot kun je ook nog kiezen voor een ladeblok uit de serie Camille. Ook deze is geschikt om te gebruiken als nachtkastje, als ladeblok onder een bureau of gewoon als losse ladekast. Je kunt hier bijvoorbeeld speelgoed, schriften of andere spulletjes in bewaren. Dit ladeblok heeft twee lades die geen uitstekend handvat hebben, maar waarvan de bovenkant dunner is dan de rest waardoor je gemakkelijk je vingers erachter kunt haken om de lades open te doen. Het model heeft geen losse poten, maar deze zijn een geheel met de zijkant. Wel kun je ervoor kiezen om nog wieltjes onder te monteren zodat je het gemakkelijk ergens anders neer kunt zetten. Dit is erg handig wanneer je het bijvoorbeeld gebruikt als ladeblok onder een bureau.

Maak de rest van de kinderkamer af met deze meubels

Een ladekast is waarschijnlijk niet een meubel dat je als eerste uitkiest wanneer je een kinderkamer in gaat richten. Heb je bijvoorbeeld al een bed uitgekozen? Als dit zo is, dan kun je meteen kijken of het ladenblok dat je graag wil hebben, hier mooi naast past. Op deze manier kun je de meubels mooi op elkaar afstemmen. Hetzelfde geldt met een bureau. Heb je een bureau gevonden dat je heel mooi vindt, maar die geen opbergruimte heeft? Dan kun je er meteen een ladeblok bij zoeken dat jij mooi vindt om het bureau aan te vullen. Door deze meteen samen aan te schaffen, weet je dus zeker dat ze mooi bij elkaar passen en kun je ze afstemmen op elkaar. Verder kun je een kinderkamer natuurlijk nog afmaken met een mooie kledingkast of boekenkast om het helemaal gezellig te maken.

Zo snel heb jij jouw nieuwe ladekast van Bopita in huis

Als je een nieuwe ladekast van Bopita uit hebt gezocht die jij graag wil hebben, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij jou thuis wordt bezorgd. Het zal zo’n één tot twee weken duren voordat je de ladekast hebt, mits het model dat je hebt uitgekozen op voorraad is. De ladekast wordt op afspraak afgeleverd door een leverancier. De ladekast komt dan naar je toe in de vorm van een bouwpakket. Je moet het dus zelf nog in elkaar zetten, maar dit zal geen probleem zijn omdat je er een hele duidelijke handleiding bij krijgt. Deze kun je dus stap voor stap zorgen, waardoor jij in een mum van tijd je nieuwe ladekast hebt gebouwd!

Filters

Merk
Kleur