Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Flexa halfhoogslapers

Op zoek naar een kinderbed dat je kind uren speelplezier biedt of dat opbergruimte creëert in een kleinere slaapkamer? Dan is een halfhoogslaper precies het kinderbed dat je zoekt. Bij Beddies vind je prachtige halfhoogslapers van FLEXA. Deze bedden hebben een design dat aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoet. Wil jij graag een mooi bed aanschaffen voor je kind dat duurzaam, comfortabel en veilig is? Neem een kijkje in ons assortiment.

Wanneer kies je voor een halfhoogslaper?

Met een halfhoogslaper van FLEXA slaapt je zoon of dochter ongeveer een meter boven de grond. Deze bedden zijn dan ook een stuk lager dan hoogslapers. Hierdoor zijn ze geschikt voor iets jongere kinderen. Waar een hoogslaper geschikt is voor kinderen van acht jaar en ouder, kan een kind van vijf of zes jaar al prima zelfstandig in een halfhoogslaper klimmen. Ook als je kind ouder is, zal het nog steeds genieten van de extra opbergruimte die een halfhoogslaper te bieden heeft. Een halfhoogslaper is makkelijker op te maken dan een hoogslaper. Ook is dit bed een stuk lager dan een hoogslaper, waardoor de kinderkamer optisch minder klein lijkt.

Welke halfhoogslapers van FLEXA vind je in ons assortiment?

FLEXA heeft verschillende collecties waarin halfhoogslapers te vinden zijn. Zo zijn er de White, Nor en Classic collecties welke een minimalistisch ontwerp hebben. Op zoek naar een meubelstuk met meer kleur? Bekijk dan de Popsicle halfhoogslapers. Deze zijn in vrolijke kleuren verkrijgbaar. Daarbij is het ook mogelijk om voor een trapkast te gaan.

Naast reguliere halfhoogslapers zijn er ook huisbedden op hoge poten beschikbaar en een aantal met glijbaan.

Halfhoogslapers van FLEXA voor ieder kind

FLEXA heeft halfhoogslapers in het assortiment voor ieder kind. De ladders van de bedden zijn voorzien van handgrepen en antisliptreden. De bedden zijn verkrijgbaar met een schuine of rechte ladder. Een schuine ladder neemt meer ruimte in in de kamer, maar kan makkelijker te beklimmen zijn voor jongere kinderen. FLEXA halfhoogslapers komen in verschillende kleuren en met dekkende of een wash lak.

Uren speelplezier met de halfhoogslapers van FLEXA

Kinderen hebben een grote fantasie. Hier speelt FLEXA graag op in. Voor de avontuurlijke kinderen zijn er dan ook FLEXA huisbedden die op hoge poten staan of juist een glijbaan hebben. Wanneer dit een beetje teveel van het goede is kun je ook een textielset mee bestellen. Zo zijn er speelgordijnen, tunnels, zakjes en meer beschikbaar in verschillende thema’s. Op deze manier kun je er een waar speelparadijs van maken.

Opbergruimte onder een halfhoogslaper

De ruimte onder een halfhoogslaper kan dienen als speelruimte, maar het is ook geschikt als opbergruimte. Door opbergruimte onder het bed te creëren, heeft je kind meer speelruimte in de rest van zijn kamer met een halfhoogslaper dan met een laag bed. In verschillende collecties zijn kasten beschikbaar die precies onder de halfhoogslapers passen. Zo heeft de Classic en Popsicle zijn eigen kasten. Voor White en Nor kun je de Roomie kasten gebruiken.

Onder de halfhoogslaper zou je ook een matras kunnen leggen waar een vriendje op kan slapen wanneer hij of zij komt logeren.

Welke halfhoogslaper van FLEXA is perfect voor jouw kind?

Bij Beddies vind je de mooiste halfhoogslapers van FLEXA. Kies voor een halfhoogslaper met een speelhut of een glijbaan. Je kunt ook voor een bed gaan dat extra opbergruimte biedt in de kinderslaapkamer. In welk bed slaapt jouw kind het lekkerst? Shop samen de mooiste halfhoogslaper van FLEXA bij Beddies!

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur