Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Lifetime halfhoogslapers

Ben je op zoek naar een Lifetime halfhoogslaper? In onze collectie vind je verschillende Lifetime bedden, waaronder een heleboel leuke halfhoogslapers. Van simpele modellen tot bedden met lekker veel opbergruimte of een leuk huisje.

Scrol snel door de Lifetime halfhoogslapers om jouw favoriet te vinden.

Wat is een halfhoogslaper precies?

Een halfhoogslaper is een hoog bed. Niet zo hoog als een hoogslaper, maar wel hoog genoeg om eronder ruimte te hebben om lekker te spelen of een heleboel spullen op te bergen. Bij de halfhoogslapers van Lifetime vind je verschillende opties.

De hoogte van een halfhoogslaper is meestal tussen de 120 en 180 centimeter.

Waarom een Lifetime halfhoogslaper een goed idee is

Lifetime halfhoogslapers zijn een goed idee voor de kinderkamer. Hier lees je de belangrijkste voordelen.

Ruimte besparen

Met een halfhoogslaper bespaar je veel ruimte. Op de plaats waar normaal alleen een bed zou staan, heb je nu een bed én opbergruimte of een fijne speelplek.

Sterk en duurzaam

Lifetime halfhoogslapers staan bekend om hun kwaliteit. Dit merk levert alleen maar sterke en duurzame meubelen voor de kinderkamer.

Allerlei bedden met systeembouw

Alle bedden van Lifetime zijn om te bouwen. Zo kan je van je Lifetime halfhoogslaper bijvoorbeeld ook een normaal bed maken.

Ruime keuze

Je hebt de keuze uit allerlei verschillende Lifetime halfhoogslapers. Qua kleuren kan je kiezen uit wit en white wash. Qua modellen kan je een heleboel kanten op.

Slapen én spelen

Een Lifetime halfhoogslaper is niet alleen bedoeld om lekker in te slapen, maar ook om te spelen. Ga bijvoorbeeld voor een halfhoogslaper met een huisje erop of bestel er ook meteen speelgordijnen bij. Met de speelgordijnen maak je van de ruimte onder het bed een toffe speelhut.

Extra voordeel: met die speelgordijnen ligt de rommel onder het bed lekker uit het zicht.

Welke Lifetime halfhoogslaper kies je?

Welke Lifetime halfhoogslaper kies jij voor je kind?

Lifetime halfhoogslaper met traplades

Wil je er ook meteen wat opbergruimte bij? Ga dan voor een halfhoogslaper met traplades.

Houd er wel rekening mee dat deze trap ook ruimte inneemt. Als de kamer erg krap is, kan je beter voor een halfhoogslaper met ladder gaan.

Lifetime halfhoogslaper met veel kastruimte

Als je er echt veel kastruimte bij wilt, is de all-in-one hoogslaper van Lifetime een goed idee. Bij deze halfhoogslaper zit er een complete kledingkast onder het bed.

Lifetime halfhoogslaper met huisje

Wil je de kinderkamer extra leuk en gezellig maken? Dan is een Lifetime halfhoogslaper met een huisje erop een goed idee. Te krijgen in strandhuisje of boomhut stijl.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur