Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Lifetime bedden

Een Lifetime kinderbed kopen? Hier zit je goed. Je vindt hier een uitgebreide collectie aan Lifetime bedden en andere meubels van dit geweldige merk.

De collectie Lifetime kinderbedden zit vol handige en toffe bedden die uitnodigen om er lekker op te spelen. Scrol snel door onze collectie en vind jouw bed. Je kan natuurlijk ook eerst filteren op maat of kleur.

Waarom een Lifetime kinderbed kiezen?

Wij kunnen iedere ouder een Lifetime bed aanraden. Waarom?

Kwaliteit

Lifetime staat voor kwaliteit. Stevige kinderbedden die tegen een stootje kunnen. Iedere ouder weet hoe belangrijk dit is.

Milieuvriendelijk

Lifetime kinderbedden zijn voorzien van topkwaliteit milieuvriendelijke lak.

Duurzaam

De bedden zijn ontzettend duurzaam. Ze gaan makkelijk heel de kindertijd mee en dan zijn ze nog steeds goed voor een volgend kind.

Afwerking

Lifetime bedden zijn altijd zorgvuldig afgewerkt. Alle details kloppen.

Ombouwen en meegroeien – modulair systeem

Alle bedden van Lifetime zijn meegroeibedden. Elk bed bestaat in de basis uit hetzelfde bed. Vanuit hier kun je het ombouwen tot elk ander Lifetime bed. Handig als je kind ouder wordt of als je de kamer anders wilt indelen.

Handig en leuk

Lifetime heeft naast simpele kinderbedden ook een heleboel leuke en handige ontwerpen. Bijvoorbeeld bedden met opbergruimte of speelhuisjes.

Lifetime bedden: slapen, spelen en fantaseren

Als je de Lifetime kinderbedden collectie bekijkt zie je: bij Lifetime houden ze van kinderen. Ze snappen kinderen. Hun collectie zit vol bedden die uitnodigen om te spelen.

Glijden en klimmen met Lifetime kinderbed

Is je kind dol op glijden? Ga dan voor een Lifetime bed met glijbaan.

Wordt er graag geklommen? Ga dan voor een klimplankje bij het bed. Of een bed met complete speeltoren en grote klimplank. Alsof dat nog niet genoeg speelplezier oplevert, zit er ook nog eens een groot krijtbord op de toren.

Speelgordijnen

Bij verschillende Lifetime kinderbedden zijn bijpassende speelgordijnen te krijgen. Zo verandert het bed in een speelhuisje, klaar voor urenlang fantasiespel.

Lifetime avonturenbed

Vind je een speelhuisje een leuk idee? Kijk dan ook eens naar het avonturenbed van Lifetime.

Lifetime kinderbed beachhouse

Het beachhouse bed van Lifetime is ook een toffe optie. Te krijgen als twijfelaar, kajuitbed en standaard eenpersoonsbed.

Wil je ook meteen een gezellig zitje op de kinderkamer? Ga dan voor het Lifetime kinderbed met bankje erbij. Ook weer met gaaf strandhuisje.

Lifetime kinderbedden met (heel veel) opbergruimte

Extra opbergruimte in de kinderkamer is altijd welkom. Zeker bij een kleine kamer is het handig om voor een bed met opbergruimte te gaan.

Daar hebben ze bij de Lifetime bedden ook aan gedacht. Zo heb je bijvoorbeeld Lifetime hoogslapers en stapelbedden met traplades.

Lifetime bed en kledingkast in één

Of wat dacht je van een halfhoogslaper waarbij de onderkant helemaal gevuld is met opbergruimte? Met dit bed heb je geen aparte kledingkast meer nodig. En het kastensysteem is ook nog eens naar wens in te delen.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur