Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Lifetime stapelbedden

Op zoek naar een Lifetime stapelbed? Hier zit je goed. Een stapelbed is ideaal als je twee kids op een kamer hebt. Zo hebben ze meer ruimte om lekker te spelen. Benieuwd naar de stapelbedden van Lifetime? Bekijk dan snel onze collectie.

Goed om te weten: wist je dat je een Lifetime stapelbed kan ombouwen tot een ander bed? Je kan er gemakkelijk twee eenpersoonsbedden van maken. Lees onderaan deze pagina meer over Lifetime stapelbedden.

Lifetime stapelbedden: fantastische kwaliteit

Lifetime staat voor oersterke kwaliteit. Voor hun hoogslapers gebruiken ze veel massief grenen. Dat is ontzettend duurzaam en kan zeker tegen een stootje.

Het grenenhout wordt afgewerkt met een milieuvriendelijke lak.

Licht en fris

Lifetime stapelbedden zijn te krijgen met witte lak of white wash lak. Allebei lekker licht.

Een licht stapelbed is een aanrader omdat:

  • Het lekker fris staat
  • Het stapelbed minder ruimte in lijkt te nemen
  • De kamer groter lijkt als je veel wit en lichte kleuren gebruikt
  • Het overal mee te combineren is

Lifetime stapelbed met twijfelaar

Bij stapelbedden denken we eigenlijk altijd aan twee eenpersoonsbedden op elkaar. Maar in de collectie van Lifetime vind je ook stapelbedden waarbij het onderste bed een twijfelaar is. Dit wordt ook wel een familiestapelbed genoemd.

Een lekker ruim en luxe bed dus. En perfect voor logeerpartijtjes: er passen makkelijk twee kids in de twijfelaar.

Ga je voor een stapelbed met twijfelaar? Dan heb je de keuze uit 120 of 140 centimeter breed. Het bovenste bed heeft altijd een standaard formaat (90 centimeter breed).

Modulaire bedden: bouw je Lifetime stapelbed om

Wist je dat de stapelbedden van Lifetime (en ook hun andere bedden) om te bouwen zijn? Je kan gemakkelijk twee losse eenpersoonsbedden van het stapelbed maken. Ontzettend handig. Bijvoorbeeld voor als je kinderen over een paar jaar geen kamer meer delen.

Handig: Lifetime stapelbed met opbergruimte

Kom je nog wat opbergruimte tekort op de kamer van je kinderen? Ga dan voor een Lifetime stapelbed met trapkast. Daar kan je lekker veel in kwijt en het ziet er ook nog eens leuk uit.

Leuk: Lifetime stapelbed met huisje

Wil je dat het stapelbed ook meteen een leuke speel- en chillplek is? Ga dan voor een Lifetime stapelbed met huisje. Daar maak je je kind zeker heel blij mee.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur