Filters

Merk
Kleur

Bopita bureaus

Iets dat niet mag ontbreken in een kinderkamer is een Bopita bureau. Je kunt natuurlijk kiezen voor een simpel basis bureau, maar je kan ook voor een leuk en opvallend model gaan. Hierdoor wordt het namelijk net iets leuker om je huiswerk te maken. De bureaus die je op deze pagina ziet zijn allemaal van het Nederlandse merk Bopita. Zij combineren stevige kwaliteit met de laatste trends waardoor de bureau’s er niet alleen mooi uit zien, maar deze ook tegen een stootje kunnen en lang mee gaan. Kijk snel verder voor alle modellen en kies er eentje uit die mooi in jouw kamer past.

Waarom is een bureau van Bopita belangrijk in de kinderkamer?

Wanneer je kind iets ouder wordt, wordt het heel belangrijk om een bureau op de slaapkamer te hebben. Deze hoeft niet per se gebruikt te worden voor huiswerk, maar kan ook gebruikt worden om te knutselen of te tekenen. Het is erg fijn om zo’n plek op de slaapkamer te hebben. Op deze manier zijn kinderen namelijk al aan hun eigen ruimte gewend wanneer ze naar de middelbare school gaan. Daarnaast staat een bureau natuurlijk ook gewoon heel erg leuk in de slaapkamer en kan het de ruimte compleet maken.

Kinderen vinden het vaak erg fijn om een eigen ruimte te hebben waar zij gewoon hun gang kunnen gaan. Dankzij een bureau kunnen zij hun werk in hun eigen slaapkamer doen. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat ze niet voor alles de keukentafel hoeven te gebruiken, zodat deze ook mooi netjes blijft. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk om hun bureau schoon en netjes te houden. Een Bopita bureau kan, naarmate je kind wat ouder wordt, ook gebruikt worden voor een computer of een game console.

Let hier goed op wanneer je een nieuw bureau gaat kopen

Wanneer je een nieuw bureau aan gaat schaffen, moet je natuurlijk van tevoren goed bedenken waarvoor je hem precies wil gebruiken. Wil je hem voornamelijk gebruiken voor huiswerk of om te knutselen? Dan is het erg belangrijk dat je blad groot genoeg is voor alle boeken en spullen. Misschien wil je het bureau alleen maar gebruiken voor je make-up, dan kan het misschien iets kleiner zijn. Verder is de hoogte van het bureau ook nog zeer belangrijk. Een kinderbureau is namelijk lager dan een bureau voor een volwassen persoon. Let hier dus op wanneer je een nieuw bureau gaat kopen. want het zou zonde zijn als hij uiteindelijk toch niet helemaal bij jouw wensen past.

Van dit materiaal zijn de bureaus van Bopita gemaakt

De bureau’s van Bopita zijn gemaakt van MDF, grenen of beuken hout. Het is natuurlijk erg belangrijk dat de bureau’s goed van kwaliteit zijn en lange tijd mee kunnen gaan. Ze moeten wel tegen een stootje kunnen en dat kunnen deze modellen dan ook. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart en een houtkleur. Soms is een bureau helemaal wit en soms heeft het een combinatie van wit met hout of zwart met hout.
Daarnaast zijn de hendels van de lades ook bij elk model anders afgewerkt. Je hebt natuurlijk een simpele ronde knop die als handvat dient. Er zijn ook modellen waarbij het handvat niet uitsteekt. Er is dan een inkeping gemaakt aan de bovenkant van de lade waarmee je de lade open kan trekken. Daarnaast zijn er ook nog handvaten die een bureau net iets specialer maken, bijvoorbeeld als het in de vorm is van een mooie lus.

Deze verschillende soorten bureaus van Bopita hebben we in ons assortiment

Naar wat voor bureau ben je op zoek? Bopita heeft alles in huis voor je, van sjiek tot praktisch tot gewoon een standaard bureau. De Lucca serie is een voorbeeld van een simpel bureau. Het heeft een ingebouwde ladekast aan de zijkant met drie lades. Hier kun je dan bijvoorbeeld schriften, boeken of knutselspullen bewaren. Het oppervlakte van het blad is vrij groot waardoor je genoeg plek hebt voor al je spullen. De zijkanten van dit bureau zijn helemaal dicht. Andere series met een bureau die hierop lijken zijn de Narbonne, de Corsica en de Indy.

Er zijn ook modellen bureaus beschikbaar die wel lades hebben, maar niet aan de zijkant maar onder het bureaublad. Dit is bijvoorbeeld zo met de Job, Belle en Lynn series. De zijkanten van deze bureaus zijn dan ook open en de modellen zien er erg simpel en neutraal uit. De lades kun je er ook uit halen, waardoor je drie lege vakken hebt om spullen in op te bergen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om twee van de drie lades te gebruiken en om bijvoorbeeld het middelste vak leeg te laten.

Tot slot heb je ook nog andere soorten bureaus. Zo zijn er modellen waar helemaal geen opbergvakken zijn en waarbij het drie simpele planken zijn die aan elkaar vast zijn gemonteerd. Bij sommige bureaubladen zijn de randen verhoogd waardoor er niks van af kan vallen. Er is ook een bureau dat je kunt plaatsen in een hoogslaper zodat je hier al je werk kunt doen. Als je je bureau wilt gebruiken om je make-up te doen, kun je eens kijken naar de serie Evi. Het heeft een mooie sierlijke afwerking. Hierbij is het blad iets kleiner, maar je kunt dan al je spulletjes opbergen in de twee lades onder het bureaublad.

Zo snel heb jij jouw nieuwe bureau in huis

Als je dan eindelijk een nieuw bureau hebt gevonden dat je graag wil hebben, wil je deze natuurlijk ook zo snel mogelijk in huis hebben. De meubels van Bopita worden op afspraak bij jou thuis bezorgd. Als ze op voorraad zijn op het moment dat je het bestelt, zal dit zo’n één tot twee weken duren. Het meubel kan natuurlijk niet kant en klaar naar je toekomen, dus het wordt verzonden in de vorm van een bouwpakket. Dankzij de duidelijke handleiding kun jij dan helemaal zelf en zonder enige problemen je nieuwe bureau van Bopita in elkaar zetten.

Filters

Merk
Kleur