Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Bopita bedbanken

Ben je op zoek naar een nieuw kinderbed en wil je graag van je slaapkamer een knusse en gezellige plek maken? Kijk dan eens naar de Bopita bedbanken. Dit is in principe gewoon een bed, maar het lijkt op een bank doordat een zijkant verhoogd is. Hierdoor kun je het bed gezellig aankleden. En zijn verschillende soorten en maten bedbanken waar je uit kunt kiezen. Bopita heeft een flink assortiment als het gaat om bedbanken, dus lees snel verder om te kijken welk model het beste in jouw kinderkamer past.

Wat is een bedbank van Bopita precies?

Een bedbank is in principe dus gewoon een normaal bed, maar het ziet er uit als een bank. Dat wil dus zeggen dat niet alleen het voeteneind en het hoofdeinde van het bed hoger zijn dan het matras, maar ook één van de zijkanten. Daardoor krijgt het namelijk de uitstraling van een bank, die er natuurlijk ook zo uit ziet. Het is echter wel echt een bed omdat je een matras gebruikt. Een bedbank van Bopita is beschikbaar in verschillende stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel een jongen als een meisje. De meeste bedbanken hebben de grootte van een eenpersoonsbed, namelijk 90 x 200 centimeter, maar er zijn ook modellen die de grootte van een ledikant hebben, namelijk 70 x 140 centimeter.

Waarom je moet kiezen voor een bedbank

Een bedbank van Bopita is een leuk en simpel alternatief als je niet wil kiezen voor een basis bed. Het maakt je kamer net even iets gezelliger doordat het er anders uit ziet. Het laat je slaapkamer namelijk een beetje lijken op een woonkamer! Je kunt de bedbank bijvoorbeeld aankleden met leuke kussentjes waardoor het uitnodigt om op te gaan zitten of liggen. Dit gaat heel gemakkelijk omdat een van de zijkanten hoger is zodat de kussens hier tegenaan kunnen leunen. Op deze manier maakt Bopita de kinderslaapkamer helemaal af!

Een bedbank kan daarnaast ook heel praktisch zijn. Zo kan het bijvoorbeeld in een andere kamer dienen als een extra logeerbed of kun je kiezen voor een model waarbij er onder het bed lades of opbergbakken gemonteerd zitten, waardoor je bedbank ook meteen een opbergplaats is. Op deze manier haal je heel eenvoudig het maximale uit de ruimte in je slaapkamer en voorkom je dat er een hoop stof onder je bed komt te liggen. Ook kun je sommige bedbanken combineren met een onderschuifbed waardoor je niet één, maar twee bedden hebt. Hiermee hoef je namelijk alleen maar een matras uit te schuiven en je hebt al een extra bed in de slaapkamer. Hartstikke handig, vooral wanneer er een vriendje of vriendinnetje wil blijven slapen!

Verschillende soorten bedbanken van Bopita waar je uit kunt kiezen

Een voorbeeld van een stijl bedbank is de Belle serie. Deze is verkrijgbaar in het wit en is gemaakt van MDF. Het hoofd- en voeteneinde hebben een rechte afwerking en aan de bovenkant van de rugleuning van de bank zit een leuk motiefje verwerkt. Hierdoor is het een hartstikke leuk bed voor in de slaapkamer van jouw dochter met een sprookjesachtige uitstraling. Overdag is het een leuke zitplek in de slaapkamer en ‘s avonds een mooi bed waar ze heerlijk in kan slapen.

Een bedbank van Bopita kan ook heel erg praktisch zijn. Zo heb je bijvoorbeeld de series Indy en Nordic waarbij er kastruimtes of lades onder het matras ingebouwd zitten. Hoeveel lades dit precies zijn, verschilt per bed. Ze zijn erg handig om in spulletjes in te bewaren waarvan je anders niet weet waar je het neer moet zetten. Daarnaast kun je op deze manier optimaal gebruik maken van de anders loze ruimte onder het bed. Het is namelijk zonde als hier alleen maar stof ligt. Deze bedden hebben een mooie rechte afwerking. De kleuren van de kasten kun je vaak zelf kiezen en zijn beschikbaar in onder andere wit, roze of grijs.

Je kunt ook kiezen voor een ledikantje van Bopita in de vorm van een bedbank. Deze zijn iets kleiner van formaat dan de andere modellen, namelijk 70 x 140 centimeter. Je hebt deze ledikantjes die je om kunt toveren tot bedbank in verschillende stijlen. Meestal zijn het voeteneind en het hoofdeinde van massief hout en geverfd in één kleur. De zijkanten van het ledikantje zijn platte of ronde spijlen. Als je kind dan oud genoeg is om niet meer in een ledikantje te hoeven slapen, kun je gewoon een van de zijkanten eruit schuiven. Hierdoor hoef je dus niet een nieuw bed te kopen, maar kun je gebruik blijven maken van het mooie ledikantje dat je al had! Dit bespaart een hoop kosten en je kind kan gewoon in zijn oude vertrouwde bedje blijven slapen.

Van dit materiaal is jouw nieuwe bedbank van Bopita gemaakt

De meest bedbanken van Bopita zijn gemaakt van MDF of grenen of beuken hout. Dit is sterk materiaal zodat je zeker weet dat het bed lang mee kan gaan. En dat is ook wel nodig als je het bed eerst wil gebruiken als ledikantje en vervolgens als junior bed. Daarnaast wordt het ook veel intensiever gebruikt dan een normaal bed omdat het ook dient als bank. De meeste bedbanken hebben een zijkant van spijlen, maar er zijn ook een aantal modellen waarbij de zijkant een houten plaat is. Daarnaast heb je modellen met rechte poten, maar ook modellen waarbij de poten er schuin onderstaan. Meestal zijn dan de zijkanten wit en hebben de poten een houtkleur. Hierdoor krijgt het een beetje een Scandinavische uitstraling.

Zo snel is jouw nieuwe bedbank van Bopita in huis

De bedbanken van Bopita worden op afspraak bezorgd door een leverancier. Dit is één à twee weken nadat je het hebt besteld, mits het op voorraad is. Hoe snel de bedbank daarna ook daadwerkelijk in de slaapkamer staat, hangt dan weer van jou af. Alle bedden worden namelijk bezorgd als een bouwpakket, dus je moet het zelf in elkaar zetten. Hier zit natuurlijk wel een duidelijke handleiding bij, zodat je het bed zonder problemen in elkaar kunt zetten.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur