Snelle levering in NL en BE

Gratis bezorging vanaf €50

Enkel kwaliteitsmerken

Persoonlijk advies

Bij ons altijd de laagste prijs

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie

Bopita kinderbedden

De zoektocht naar een Bopita kinderbed kan best nog wel eens lastig zijn. Want wat wil je precies hebben en nog belangrijker, hoe weet je dat het goede kwaliteit is? Wij hebben er daarom voor gekozen om bedden van het merk Bopita te verkopen. Dit is een echt Nederlands merk dat producten aanbiedt die overeenkomen met de laatste trends en daarnaast zeer goed van kwaliteit zijn. Daarnaast ontwerpen ze hun producten op zo’n manier dat ze meerdere levensfasen van jouw kind mee kunnen gaan, waardoor je niet om de paar jaar een nieuw product hoeft te kopen. Lees snel verder om meer te leren over de kinderbedden van Bopita.

Snel naar: Bopita bedbanken | Bopita junior bedden | Bopita eenpersoonsbedden | Bopita ledikanten | Bopita twijfelaars

Wat is precies een kinderbed?

Een kinderbed is een verzamelnaam voor alle verschillende soorten bedden die er gemaakt worden voor babys, peuters, kinderen en tieners. Hier vallen dus onder andere ledikantjes onder, maar ook juniorbedden, eenpersoonsbedden, twijfelaars en hoogslapers. De groottes van kinderbedden verschillen ook allemaal dus. Zo heb je modellen die geschikt zijn voor een matras van 60 x 120 centimeter, maar ook 70 x 140 centimeter en 90 x 200 centimeter. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Waar vroeger bijna iedereen een simpel basis bed had, zijn er tegenwoordig heel veel varianten en originele bedden die niet alleen de kamer opfleuren, maar waardoor slapen net even iets leuker wordt.

Van dit materiaal zijn onze Bopita kinderbedden gemaakt

De meeste kinderbedden die wij aanbieden zijn gemaakt van MDF, beukenhout en grenenhout. Soms is het bed gemaakt van één van deze houtsoorten, maar het kan ook zo zijn dat het bed een combinatie is van twee houtsoorten. De poten zijn dan bijvoorbeeld van een andere houtsoort zoals massief grenen terwijl de rest van het bed gemaakt is van MDF. We hebben verschillende kleuren kinderbedden in ons assortiment. De meest voorkomende kleur is natuurlijk wit, maar we hebben ook bedden met een mooie houtkleur, in het zwart en zelfs in het rood. Zo zit er dus altijd wel iets bij dat bij jou past!

Deze verschillende Bopita bedden verkopen wij op onze webshop

Ten eerste verkopen we veel verschillende ledikantjes. Deze zien er allemaal verschillend uit. Sommige hebben een ronde afwerking, sommige hebben een rechte afwerking. Sommige modellen hebben rechte poten, andere hebben schuine poten. De meeste zijn mooi wit van kleur, maar er zijn ook modellen in het zwart, met een houtkleur of een combinatie hiervan. We hebben ook ledikantjes in ons assortiment waarvan je één van de zijkanten weg kan halen. Hierdoor houd je een bedbank over. Je kind heeft dan meteen een nieuw kinderbed waardoor je niet helemaal een nieuw bed aan hoeft te schaffen, maar gewoon het oude vertrouwde bed kan blijven gebruiken.

Een ander soort bed dat we verkopen zijn hoogslapers. Niet te verwarren met stapelbedden, die er overigens ook in ons assortiment hebben. Het verschil met een hoogslaper is dat hierbij ruimte is voor maar één matras, namelijk boven in. Hoe hoog de hoogslaper is, hangt af van het model dat je koopt. Er zijn namelijk ook halfhoogslapers, waarbij het matras dan weer net iets lager hangt. Bij een hoogslaper kun je de ruimte onder het matras gewoon gebruiken, waardoor je de plek in de slaapkamer optimaal benut. Je kunt kiezen voor een model dat onder het matras helemaal leeg is, maar we hebben ook modellen waarbij onder het matras andere meubels zitten ingebouwd zoals een bureau of een speelhoekje.

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt wanneer je een nieuw kinderbed gaat kopen. Zo zijn er zelfs bedden in de vorm van een huis. Dit kan al heel simpel, maar er zijn ook hele uitgebreide versies hiervan. Bij een simpel model heb je gewoon een bed met hierboven een frame van een huis. De modellen die net een stapje verder gaan hebben echt een heel huis gebouwd waar je in kunt slapen, inclusief deurtjes en dak. Deze kun je verder helemaal versieren en aankleden zoals jij wil. Je zoontje of dochtertje zal het ineens een stuk minder erg vinden wanneer het bedtijd is!

Natuurlijk hebben we nog veel meer verschillende soorten kinderbedden voor je in de aanbieding. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eenpersoonsbed, een handige bedbank of een mooie twijfelaar? Een bedbank staat niet alleen hartstikke mooi in de kinderkamer, maar heeft natuurlijk ook de dubbele functie als bank. Als je het zonde vindt om de ruimte onder je bed niet te gebruiken, kun je ook kiezen voor een onderschuifbed of voor een bed waarbij er opbergruimte onder het matras zit. Zo maak je optimaal gebruik van alle ruimte en voorkom je dat er een hoop stof onder je bed komt te liggen.

Maak je kinderkamer af met deze meubels

Met alleen een bed is de kinderkamer natuurlijk niet meteen af. Afhangend van de leeftijd van je zoon of dochter kun je ook nog andere meubels aanschaffen. Zo is het voor een babykamer fijn als er ook een commode of een wandplank in de kamer staat of hangt. Zodra de baby iets ouder wordt, kun je kiezen om een mooie kast of een bureautje in de kamer te zetten. Op het moment dat het ledikantje plaats maakt voor een echt bed, kun je hier uiteraard een mooi nachtkastje naast zetten. Je kunt deze meubels allemaal zelf bij elkaar zoeken, maar we bieden ook series aan waarbij alle meubels mooi bij elkaar passen zodat de kinderkamer één geheel is.

Zo komt het nieuwe Bopita kinderbed naar jouw huis toe

Zodra je een nieuw kinderbed hebt bestelt, komt deze uiteraard zo snel mogelijk naar je toe. Als het product gewoon op voorraad is, zal dit zo’n één tot twee weken duren. Het nieuwe bed komt naar je toe in de vorm van een bouwpakket en wordt afgeleverd op afspraak met een bezorgdienst. Het bed kun je dan helemaal zelf in elkaar zetten dankzij de duidelijke handleiding die je erbij krijgt. Op deze manier kun je gelijk het nieuwe bed in de slaapkamer zetten en kun je er meteen van genieten.

Filters

Merk
Kleur
Matrasmaat
Collectie