Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Bopita twijfelaars

Als je een eenpersoonsbed net iets te klein vindt, maar nog niet klaar bent voor een tweepersoonsbed, kun je het beste kiezen voor een twijfelaar van Bopita. Deze maat bed zit namelijk tussen een eenpersoons- en een tweepersoonsbed in. Het is dus net iets ruimer, maar niet heel groot. Dat is erg fijn, want daardoor neemt het ook niet heel veel ruimte in beslag, wat een tweepersoonsbed wel weer doet. Alle twinbeds die Bopita maken, hebben wij in ons assortiment. Hiermee ben je verzekerd van een bed van goede kwaliteit dat jarenlang mee kan. Lees snel verder om te kijken welke twijfelaar van Bopita het beste is voor jou.

Waarom de twijfelaars van Bopita de juiste keuze zijn

Bopita is een Nederlands merk dat bedden maakt van hoge kwaliteit. Deze hoge kwaliteit combineren zij met de laatste trends waardoor er altijd wel een model bij zit dat mooi in jouw kinderkamer past. Daarnaast is de grootte van een twijfelaar heel erg fijn. Het neemt namelijk niet teveel ruimte in beslag, maar het voelt toch meer aan als een volwassen bed. Het is dus een goede stap wanneer je kind een bed wil dat net iets groter is dan een eenpersoonsbed. Een twijfelaar is ook groot genoeg voor twee personen, wat weer erg handig is wanneer er iemand blijft slapen. Je hoeft dan namelijk niet een ander bed klaar te maken.

Alleen het beste materiaal voor jouw twijfelaar

De twijfelaars van Bopita zijn allemaal gemaakt van hout. Dit kan MDF zijn, maar ook massief grenen of beuken hout. Er zijn ook modellen die een combinatie van deze twee materialen hebben. Het frame is dan bijvoorbeeld van een witte MDF plaat, terwijl de poten van massief beuken zijn. Het MDF is mooi gelakt zodat het wel tegen een stootje kan en lang mooi blijft. De twijfelaars van Bopita zijn geschikt voor matrassen met twee verschillende groottes. Sommige modellen zijn bedoeld voor matrassen van 120 x 140 centimeter en andere zijn net iets groter en hebben een afmeting van 140 x 200 centimeter. Let er wel op dat niet alle twijfelaars worden bezorgd met een lattenbodem. Deze moet je in dit geval dus zelf nog erbij bestellen.

Verschillende stijlen twijfelaars van Bopita

Er zijn een aantal verschillende twijfelaars van Bopita waar je uit kunt kiezen. Binnen de serie Bobby zijn er drie verschillende modellen die erg op elkaar lijken maar allemaal net iets anders zijn. Ze zijn allemaal wit en hebben een rechte afwerking aan zowel het voeteneinde als het hoofdeinde. De planken aan de uiteinden komen helemaal tot aan de grond waardoor je niet echt losse poten hebt. De zijkanten komen echter niet tot aan de grond. Je kunt dan kiezen of je een hoog hoofdeinde wil of een laag hoofdeinde. Het voeteneinde is altijd laag. Verder is er ook nog verschil in maat. Je kunt namelijk kiezen voor een model met de afmeting 120 x 200 centimeter of voor een model van 140 x 200 centimeter.
Een andere serie van Bopita is de Lisa. Ook deze is wit en helemaal recht afgewerkt aan zowel het hoofd- als het voeteneinde. Hetgeen dat hier anders is, is dat hij wel losse poten heeft. Deze zijn, in tegenstelling tot de rest van het bed, niet wit, maar hebben een mooie houten kleur. Daarnaast staan deze poten schuin onder het frame, waardoor de twijfelaar een mooie Scandinavische uitstraling krijgt. De twijfelaar van de serie Lynn lijkt heel erg op dit bed. Het heeft namelijk ook een wit frame en heeft ook rechte afwerkingen en houten, schuine poten. De afwerkingen van deze serie zijn echter net iets anders. Doordat de poten van een houtkleur zijn en de rest van het bed een witte kleur heeft, ziet het bed er net iets anders uit dan een standaard bed waarbij alles dezelfde kleur heeft. Daarnaast zijn de poten ook van een ander materiaal, namelijk beukenhout. De rest van het frame is gemaakt van MDF.

Een mooie witte twijfelaar

De twijfelaars van Bopita hebben allemaal een mooie witte kleur. Sommige modellen zijn helemaal wit, anderen zijn wit in combinatie met een houtkleur. Bij zo’n combinatie is het frame wit en zijn de poten een mooie houtkleur. De bedden zijn dan van beukenhout of MDF en zijn dekkend wit en blank gelakt. Het fijne hieraan is dat dit een neutrale kleur is waardoor ze in vrijwel alle slaapkamer mooi zullen staan.

Maak jouw kinderkamer af met deze meubels

Als je alleen een twijfelaar in de slaapkamer hebt staan, is hij natuurlijk nog niet af. Er horen ook nog meer meubels in een slaapkamer thuis, zoals bijvoorbeeld een kledingkast, een bureau of een opbergkast. Je kunt ervoor kiezen om allemaal losse meubels te kopen die mooi bij elkaar passen. Gelukkig heeft Bopita ook verschillende series gemaakt waarbij de verschillende meubels dezelfde kenmerken hebben en dus op elkaar lijken. Hierdoor hoef je niet zelf nog alles bij elkaar te zoeken, maar kun je gewoon een serie kopen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om niet de gehele serie te kopen, maar slechts een aantal onderdelen. Zo weet je zeker dat de meubels in de kinderkamer mooi bij elkaar passen.

Zo snel staat de nieuwe twijfelaar van Bopita in jouw kinderkamer

Je wilt natuurlijk die nieuwe twijfelaar die je zojuist uit hebt gezocht zo snel mogelijk in huis hebben. Als hij op voorraad is, zal hij binnen één à twee weken bezorgd worden op afspraak met een leverancier. Hartstikke handig, want zo kun je het inplannen op een moment dat het jou het beste uitkomt. Je krijgt natuurlijk niet een kant en klaar bed thuis, maar het komt naar je toe in de vorm van een bouwpakket. Doordat er een duidelijke en uitgebreide handleiding bij zit, kun jij vervolgens zelf aan de slag om het bed te bouwen. Binnen mum van tijd heb jij dan helemaal zelf een twijfelaar van Bopita gebouwd!

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur