Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Lifetime hoogslapers

Een Lifetime hoogslaper kopen? Bekijk snel onze collectie hoogslapers van dit betrouwbare merk. Een hoogslaper op de kinderkamer is een goed idee. Je bespaart er een hoop ruimte mee en kinderen vinden het fantastisch.

Wil je een hoogslaper van goede kwaliteit die lang meegaat? Dan is een Lifetime hoogslaper zeker een aanrader. Wil je ook een bureau voor je kind? Neem dan een Lifetime hoogslaper met bureau.

De voordelen van Lifetime hoogslapers

Waarom is een Lifetime hoogslaper voor je kind een goed idee?

Betrouwbare kwaliteit

Bij Beddies vind je alleen bekende en betrouwbare kindermeubel merken. Lifetime is zonder twijfel een van onze favorieten. Het merk draait al 50 jaar mee en levert alleen maar topkwaliteit.

Ze gebruiken veel massief grenenhout: oersterk en ontzettend duurzaam.

Milieuvriendelijke lak

De hoogslapers van Lifetime zijn afgewerkt met een milieuvriendelijke lak.

Slim met de ruimte omgaan

Met een hoogslaper ga je slim met de ruimte om. Onder het bed is plaats voor een speelplek. Is je kind al wat ouder? Dan kan je hier een leuke chillplek maken met een bankje. Of je breidt de hoogslaper uit met een bureau.

Om te bouwen naar eenpersoonsbed

De hoogslapers van Lifetime zijn zo sterk dat ze gemakkelijk de hele kindertijd mee gaan. Maar wil je wel al die tijd hetzelfde bed? Grote kans van niet.

Bij een Lifetime hoogslaper is dat geen probleem. De bedden zijn modulair. Dat wil zeggen dat je ze kan ombouwen naar een ander soort bed. Van de hoogslaper kan je makkelijk een normaal eenpersoonsbed maken.

Uit te breiden naar hoogslaper met bureau

Bij Lifetime hoogslapers is een bijpassend bureau te krijgen. Aan dit bureaublad heeft je kind lekker de ruimte. Het is 200 bij 67 centimeter.

Handige opbergbox

Bij een hoogslaper mis je al snel een nachtkastje. Bij je Lifetime hoogslaper kan je daarom een bijpassende opbergbox kopen. Die hang je aan het bed. De opbergbox heeft drie vakken. Handig voor bijvoorbeeld een fles water of een boek.

Tips bij het kiezen van je Lifetime hoogslaper

Lifetime hoogslaper kopen? Lees deze tips.

1: Meet de ruimte op

Even goed meten is altijd verstandig als je meubels gaat kopen. In de hoogslaper collectie van Lifetime vind je ook hoogslapers die wat meer ruimte innemen. Het is dus handig om te weten hoe groot het bed mag zijn.

2: Wil je opbergruimte?

Wil je ook meteen extra opbergruimte in de kamer van je kind? Ga dan voor een Lifetime hoogslaper met een trapkast.

3: Lifetime hoogslaper met bureau

Heeft je kind nog geen bureau? Dan is een Lifetime hoogslaper met bureau een goed idee. De ideale plek om rustig te concentreren op huiswerk of gewoon lekker te tekenen of lezen.

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur