Snelle levering in NL en BE

Gratis bezorging vanaf €75

Enkel kwaliteitsmerken

Persoonlijk advies

Bij ons altijd de laagste prijs

Filters

Merk
Aantal delen
Kleur
Collectie

Kinderkledingkasten

Een slaapkamer is natuurlijk niet af zonder een mooie kledingkast. Dit is niet alleen heel erg handig, maar kan de kamer ook een stuk gezelliger maken. De kinderkledingkasten die wij verkopen zijn allemaal van de merken Lifetime, Cool Kids, Quax, Vipack of Bopita. De kwaliteiten hiervan zijn zeer goed en daarom hebben we ervoor gekozen om deze merken aan te bieden. We zijn dan ook officiële dealer van deze merken. We hebben veel verschillende stijlen kasten in de aanbieding. Je kunt natuurlijk gewoon een model uitkiezen dat je mooi vindt, maar je kunt ook kiezen voor een kinderkledingkast die past bij het bed en andere meubelen in de kamer. Lees snel verder om te kijken welke kinderkledingkasten we allemaal in ons assortiment hebben en welke het beste bij jou past.

Snel naar: Vipack kledingkasten | Bopita kledingkasten | Quax kledingkasten

Waarom wil je een kledingkast op je kamer?

Naast een bed staat in een slaapkamer natuurlijk ook een kledingkast. Waar moet je namelijk anders al je kleding laten? Naast dat het gewoon heel praktisch is, maakt het je slaapkamer helemaal af waardoor hij een stuk mooier en gezelliger wordt. Zonder garderobekast loop je al snel het risico dat je slaapkamer een beetje een saaie bedoeling is, en dat wil je natuurlijk niet! Door een mooie kinderkledingkast toe te voegen, wordt de slaapkamer helemaal af en echt een eigen ruimte van je kind. Je kunt natuurlijk kiezen voor een model dat je gewoon mooi vindt, maar je kunt ook kiezen voor een kinderkledingkast uit een serie die past bij het bed of andere meubels in de slaapkamer.

Hier moet je op letten wanneer je een nieuwe garderobekast koopt

De belangrijkste vraag wanneer je een nieuwe kledingkast gaat kopen is natuurlijk: hoe groot moet hij zijn? Op basis hiervan kun je een model uit gaan kiezen dat geschikt is voor jou. Er zijn verschillende soorten kledingkasten. Je hebt bijvoorbeeld modellen waar lades in zitten, modellen waarbij je alleen maar kleding neer kunt leggen en modellen waarbij je helemaal of deels kleding op kunt hangen. In sommige gevallen kan het namelijk erg handig zijn om bepaalde kleding op te hangen. Let hier dus op wanneer je een nieuwe kinderkledingkast gaat kopen en denk van tevoren goed na over wat je er precies allemaal mee wilt doen.

Van dit materiaal is jouw nieuwe kinderkledingkast gemaakt

Een kledingkast gaat natuurlijk voor langere tijd mee, waardoor het belangrijk is dat deze stevig van kwaliteit is. Zeker wanneer je hem gebruikt om veel spullen in op te slaan, is het belangrijk dat hij wel tegen een stootje kan. De modellen die wij aanbieden zijn daarom alleen van het beste materiaal gemaakt, zoals MDF en massief grenen hout. MDF is samengeperst hout met een gelakte afwerking waardoor hij lang mooi blijft. De kledingkasten zijn meestal van één houtsoort gemaakt of een combinatie van twee verschillende houtsoorten. Vaak is het bij een combinatie zo dat bijvoorbeeld de deuren, de handvatten of de poten van een ander materiaal zijn gemaakt, waardoor een kledingkast er net iets leuker uit ziet.

Deze verschillende soorten kasten hebben we in ons assortiment

Vrijwel alle garderobekasten die we aanbieden, hebben deuren. Je moet je dan dus afvragen hoeveel deuren precies je wilt hebben. In de meeste gevallen geldt uiteraard dat hoe deuren een kast heeft, hoe groter hij ook is. Er zijn ook modellen waarbij er sommige open vakken zitten in de kast. Dit vak is dan voorzien van planken waar je kleding op kunt leggen of bijvoorbeeld manden met sokken of ondergoed. We hebben ook kasten die naast deuren ook lades hebben. De meeste kasten zijn recht afgewerkt, maar je kunt ook kiezen voor een kinderkledingkast die er net iets anders uitziet doordat de bovenkant in een punt samenkomt waardoor het net een huisje lijkt.

In principe kun je het zo gek of zo simpel maken als je zelf wilt. Zo hebben we bijvoorbeeld ook kinderkledingkasten in de aanbieding die eruit zien als een benzinepomp of een Londense telefooncel. Hier zul je aan de buitenkant niet van zien dat het een kledingkast is! Natuurlijk hebben we ook kledingkasten die een paar deuren hebben en helemaal wit zijn, maar je kunt ook kiezen voor een sjieker model waarbij de behuizing helemaal zwart is en de deuren een vintage houtkleur hebben. Er zijn dan ook nog modellen beschikbaar waarbij de deuren simpel zijn, of voorzien zijn van bijvoorbeeld cijfers. Zo kun je een redelijk simpele kast net iets leuker maken. De poten kunnen schuin onder de kledingkast zitten, waardoor het al heel anders oogt. Iets anders dat veel doet, zijn de handvaten. Zo heb je bijvoorbeeld kleine en lange handvaten en zijn het simpele knoppen of leuke lusjes waardoor hij er meteen een stuk leuker uit ziet.

De meeste kinderkledingkasten zijn wit. Dat is erg handig, want hierdoor passen ze altijd mooi in een kinderkamer. Er zijn natuurlijk ook andere kleuren beschikbaar, zoals antraciet, houtkleur of grijs. Sommige zijn helemaal wit, anderen zijn wit en hebben nog een leuk detail. De handvaten van de lades of de deuren of de poten van de kast zijn dan bijvoorbeeld in een mooie houtkleur. Je kunt ook kiezen voor een witte kinderkledingkast met een gekleurde deur of lade, zoals roze, mint of grijs. De Bonny 3 D serie van Vipack heeft bijvoorbeeld een heleboel modellen in de aanbieding met drie deuren en daaronder drie lades. De lades kun je dan in verschillende kleuren bestellen, van oranje tot turquoise.

Filters

Merk
Kleur
Collectie