Klantenservice

Beoordelen

Tevreden?

Wanneer je tevreden bent horen we dat graag! Laat het ook vooral anderen weten. Door ons positief te beoordelen bij Webwinkelkeur of Google help je ons heel erg en zullen we je zeer dankbaar zijn.

Klacht indienen?

Wanneer je een klacht over de producten of je bestelling hebt horen we dit uiteraard ook graag. Wij zullen elke klacht serieus nemen en een passende oplossing proberen te bieden. Neem hiervoor contact met ons op. Betreft het een productiefout of transportschade? Stuur dan gelijk even wat foto’s mee en het betreffende onderdeelnummer uit de handleiding. 

Mocht dit niet leiden tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op hun website. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”