Bopita Bo Barrier Vintage

Oorspronkelijke prijs was: € 95,00.Huidige prijs is: € 92,00.

In bestelling, nieuwe voorraad verwacht in week: 43

Dit product wordt alleen geleverd in Nederland

Over het merk Bopita

Bopita is een merk van eigen bodem. Ze spelen goed in op trends en brengen dan ook regelmatig prachtige nieuwe collecties uit. Bekijk de merkpagina om gemakkelijk alle beschikbare producten te bekijken. Naar merk pagina >

Informatie over Bopita Bo Barrier Vintage

Productomschrijving

De barrier is geschikt voor de commode uit de Manou collectie. Door een barrier op de commode te plaatsen, ligt je baby recht voor je, wat het verschonen en aankleden vergemakkelijkt en je in een ergonomisch verantwoorde houding laat staan. Dit bevordert ook oogcontact met je kleintje. Op de barrier leg je een aankleedkussen met een zachte hoes eroverheen. De opstaande randen van de barrier zorgen ervoor dat het kussen veilig op zijn plaats blijft.

Het opzetstuk wordt stevig aan de commode bevestigd en kan eenvoudig worden verwijderd wanneer je kind te groot wordt. Houd er rekening mee dat een barrier aan de voor- en achterkant iets uitsteekt, waardoor de commode ongeveer 10-15 cm van de muur af komt te staan. Dit artikel is geschikt voor kinderen tot maximaal 15 kilo. Je kunt een aankleedkussen met de korte zijde tegen de achterwand van de commode plaatsen, met maximale afmetingen van 52 x 72 cm.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer

13720372

EAN

8712657072492

Collectie

Manou

Kleur

Hout kleur, Natuurlijk

Merk

Bopita

Afmetingen in CM

76D x 60B x 10H

Materiaal

Grenen

Filters