Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur

Bopita Boxen

Als je een jonge baby hebt, kun je deze natuurlijk niet heel de dag vasthouden. Soms is het ook fijn om hem even ergens neer te leggen. Stel je hebt je baby vast en de deurbel gaat, je moet even naar de wc of je wil gewoon even een lunch maken. Het is fijn als je de baby dan in zijn eigen hoekje kan leggen en daarvoor heb je een Bopita box. De boxen op deze pagina zijn allemaal van het Nederlandse merk Bopita. Zij zijn specialist in het maken van meubels voor kinderen en combineren de laatste trends met de beste kwaliteit. En dat moet ook, want een box krijgt veel te verduren en moet dus wel tegen een stootje kunnen! Kijk snel verder voor de verschillende boxen van Bopita die we verkopen.

Waar kun je een box precies voor gebruiken?

Een box is dus een plek waar je baby lekker kan liggen. Hij kan hier slapen, maar ook gewoon lekker spelen. Het niet echt vergelijkbaar met een bed, want een box is een stukje groter. Hierdoor heeft je baby alle ruimte en kan hij lekker rollen en spelen. Een box staat over het algemeen dan ook niet in de slaapkamer, maar in de woonkamer van het huis. Dat is super handig, want zo is je kind altijd bij je in de buurt en kun je altijd een oogje in het zeil houden. Ondertussen kun jij gewoon je eigen ding doen, zoals wat werk, het huishouden, of gewoon lekker even helemaal niks. Ondertussen kan jouw baby even lekker spelen of lekker dutten. Het is dan ook heel leuk om de box aan te kleden met een dekentje of kleedje of wat speelgoed zodat hij altijd iets heeft om naar te kijken terwijl hij in de box ligt.

Van dit materiaal zijn de boxen van Bopita gemaakt

Een kinderbox moet wel tegen een stootje kunnen, want er wordt intensief gebruik van gemaakt. Daarom zijn alle boxen van Bopita gemaakt van stevig materiaal zoals MDF, beukenhout of grenenhout. Hierdoor weet je zeker dat je box lang mee kan gaan zonder meteen te verslijten. Natuurlijk is het bij alle modellen mogelijk om de bedbodem zelf in te stellen. De meeste modellen hebben een neutrale witte of zwarte kleur waardoor ze goed in elke woonkamer passen. Er zijn ook modellen die een net iets andere kleur hebben, bijvoorbeeld grijs of een houtkleur.

Een kinderbox van Bopita heb je in veel verschillende soorten en maten. Het is erg fijn als ze voorzien zijn van een verstelbare bodem. Als je kind nog heel jong is, kun je deze bodem lekker hoog zetten zodat je niet steeds heel ver voorover hoeft te bukken om hem op te pakken of neer te leggen. Als je baby iets ouder wordt, zal hij zich misschien omhoog willen gaan trekken aan de spijlen van de zijkant van de box. Het is dan juist fijn om de bedbodem zo laag mogelijk te zetten. Dit is natuurlijk een stuk veiliger omdat hij er dan niet zomaar uit kan vallen.

Deze verschillende boxen van Bopita bieden wij aan

De meeste boxen van Bopita hebben een rechthoekige of vierkante vorm. Verder hebben ze ook meestal een rechte afwerking en zijn ze voorzien van platte of ronde spijlen aan de zijkant zodat je baby goed naar buiten kan kijken wanneer hij in de box ligt. Een box is meestal één kleur, maar het kan ook zo zijn dat een model twee kleuren heeft. In dit geval zijn bijvoorbeeld de poten een mooie houtkleur, waardoor de box net iets meer opvalt. De poten staan soms ook schuin onder de box, waardoor hij een strakke Scandinavische uitstraling krijgt.

Je kunt ook kiezen voor een mooie ronde box. Ze zien er meteen heel anders uit en deze modellen staan prachtig op elke plek in de woonkamer. Daarnaast zijn deze ronde boxen ook beschikbaar in verschillende kleurencombinaties. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen waarbij de bovenste en de onderste randen en de poten een houtkleur hebben, terwijl de spijlen wit zijn. Hierdoor valt de box meteen veel meer op, maar dat mag natuurlijk wel als hij er zo mooi uit ziet.

Een box mag natuurlijk ook wel praktisch zijn. Daarom hebben we ook modellen die onderaan het meubel een lade hebben. Hier kun je dan spulletjes in stoppen, zoals speelgoed of extra luiers. Het is namelijk altijd fijn om deze bij de hand te hebben. Als je baby onrustig is en niet wil gaan slapen, heb je in een paar tellen een knuffeltje gepakt om hem mee te kalmeren. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat de box mooi opgeruimd blijft omdat je alle spullen die erin liggen snel weg kunt stoppen.

Om een box nog net iets leuker te maken, kun je ook kiezen voor een model dat eruit ziet als een huisje. Het is een gewone box, maar er boven op zit een frame van een huis. Hierdoor oogt de box meteen heel vrolijk en heeft je baby een echt eigen plekje en een speelhoekje. Je kunt het huisje leuk versieren door er wat lampjes omheen te wikkelen of om er dingen op te hangen. Het is dan ook heel handig om hier een mobiel aan op te hangen zodat het recht boven de box hangt.

Zo komt jouw nieuwe box naar je toe

Je wil natuurlijk dat jouw nieuwe box zo snel mogelijk in de woonkamer staat en dat begrijpen wij maar al te goed. Als het model dat je uit hebt gekozen gewoon op voorraad is, zal het binnen één tot twee weken bij jou zijn. Het wordt verzonden via een leverancier op afspraak. De box wordt dan bij jou afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Je moet het dus zelf nog in elkaar zetten. Gelukkig gaat dit heel gemakkelijk omdat er een duidelijke handleiding bij zit. Zo kun jij dus helemaal zelf en zonder enige problemen die nieuwe box in elkaar zetten!

Filters

Merk
Matrasmaat
Kleur