Bopita My First House/Corsica 3-delige meegroeikamer wit

Oorspronkelijke prijs was: € 2093,00.Huidige prijs is: € 1699,00.

Uitverkocht

Dit product wordt alleen geleverd in Nederland

Over het merk Bopita

Bopita is een merk van eigen bodem. Ze spelen goed in op trends en brengen dan ook regelmatig prachtige nieuwe collecties uit. Bekijk de merkpagina om gemakkelijk alle beschikbare producten te bekijken. Naar merk pagina >

Informatie over Bopita My First House/Corsica 3-delige meegroeikamer wit

Productomschrijving

Deze 3-delige meegroeikamer is een combinatie van twee prachtige collecties. Het ombouwbare 70 x 140 cm bed is van de My First House collectie en de commode en kledingkast zijn van Corsica. De bodem van het bed is in hoogte verstelbaar. Wanneer je kind groter wordt, of zichzelf kan optrekken aan de spijlen, kan je de bodem verlagen. Op deze manier blijft het bed een veilige plek. Vervolgens kan je het ledikant ombouwen naar een bedbankje, waardoor het kind kan wennen aan het zelfstandig in- en uitstappen. Zo heb je ook langer plezier van het bed. De commode heeft drie ruime lades. De kast is voorzien van drie deuren waarachter meerdere hangroedes en legplanken te vinden zijn. Beide zijn voorzien van soft-close sluitingen en dus veilig voor kinderhandjes. De meubelen zijn gemaakt van MDF en beuken en afgewerkt met milieu- en kindvriendelijke lak op waterbasis.

  • Afmetingen Bed My First House in cm (h x b x d): 175 x 77 x 149
  • Afmetingen Corsica commode in cm (h x b x d): 90 x 114 x 56
  • Afmetingen Corsica kledingkast in cm (h x b x d): 200 x 147 x 60

In de Corsica collectie zijn ook een handige wandplank en barrier (bladvergroter voor commode) beschikbaar. Deze zijn los mee te bestellen net als een matras.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer

89404111

EAN

8712657063124

Merk

Bopita

Collectie

Corsica, My First House

Materiaal

Beuken, MDF

Matrasmaat

70×140

Kleur

Wit

Aantal delen

3-delig

Filters