Bopita Saba 2-delige babykamer Dune / Naturel

 649,00

In bestelling, zie levertijd bij individuele producten

Informatie over Bopita Saba 2-delige babykamer Dune / Naturel

Productomschrijving

De Bopita Saba 2-Delige babykamer biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en stijlvolle start in de wereld van de babyverzorging en -slapen. Deze set bestaat uit een babybed van 60 x 120 cm en een commode met drie handige laden.

Het babybed is ontworpen met het oog op de groei van je kind. De bodem van het bed is namelijk in hoogte verstelbaar. In de eerste maanden, wanneer je baby nog klein is, kun je de bodem op de hoogste stand plaatsen. Naarmate je kindje groter wordt of zichzelf kan optrekken aan de spijlen, kun je de bodem eenvoudig verlagen. Op deze manier blijft het bed altijd een veilige slaapplek voor je kindje.

De afmetingen van het babybed zijn 91 x 67 x 124 cm, met een matrasmaat van 60 x 120 cm. Dit bed biedt zowel comfort als veiligheid voor je baby.

De bijgevoegde commode is functioneel en stijlvol. Met afmetingen van 93 x 90 x 50 cm en drie ruime laden, biedt de commode voldoende opbergruimte voor alle benodigdheden van je baby.

Om nog meer opbergruimte te creëren en belangrijke spullen binnen handbereik te houden, kun je ervoor kiezen om het wandrek van Saba boven de commode te plaatsen. Zo benut je de ruimte optimaal en blijven alle benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik.

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer

88121959

EAN

8712657069751

Collectie

Saba

Kleur

Hout kleur, Natuurlijk, Wit

Matrasmaat

60×120

Inclusief lattenbodem?

ja

Merk

Bopita

Materiaal

Beuken, MDF

Aantal delen

2-delig

Filters